hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω tellas και η μάνα μου στο μαγαζί έχει hol . Το δικό μου μόντεμ είναι (siemens speedstream 4200) και τις μάνας μου (intracom NetFaster IAD 2) . Γίνετε να κάνω ανταλλαγή? Το δικό μου στην μάνα μου και τις μάνας μου στο δικό μου (το έχει πληρώσει 80 ευρώ..) . Θέλω να το αλλάξω γιατί έχω μες στο σπίτι 2 μακριά καλώδια για να συνδέω το laptop τις μάνας μου και το pc του αδελφού μου στο internet... Tο μόντεμ θα το έχω στο pc μου, το laptop έχει ασύρματο, έχω και ένα wireless usb για το άλλο pc . Γίνετε αυτή η ανταλλαγή? η θα πρέπει να πάρω καινούριο? Ευχαριστώ .
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ολες οι εταιρειες παιζουν pppoe/llc vpi 8 vci 35 οποτε ναι μπορεις να κανεις την αλλαγη εκτος αν καποιο απο τα 2 εχει τετοιο custom firmware Που να μην αφηνει να μπει αλλο Username Περα απο tellas πχ που οσο ξερω δεν ειναι κλειδωμενο κανενα απο τα 2.
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Το έβαλα και το λαμπάκι ADSL αναβόσβηνε, έσβηνε τελείως και πάλι αναβόσβηνε, και τα windows όταν έκανα troubleshooting έλεγε ότι "the dns server is not responding"
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 δεν συγχρονιζει.μηπως το ενα ειναι για γραμμη adsl over pstn(annex a) kai to αλλο για adsl over isdn(annex ?//??
hackerW32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 αυτο καθοριζετε απο την ετερια η απο το modem?
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 απο το modem.αλλα αν εχεις annex b σημαινει οτι και στο χωρο σου η εταιρεια σου εχει δωσει annex b.
RcManiac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 αυτο καθοριζετε απο την ετερια η απο το modem? Εβαλες τις ρυθμισεις που ειχε το προηγουμενο ?
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 οι ρυθμισεις στο ρουτερ ακομα και λαθος να ειναι το ρουτερ πρεπει να συγχρονισει.για να μην συγχρονισει ενα ρουτερ θα πρεπει η καποιος να εχει πειραξει το multimode Που και παλι πολυ δυσκολο η να ειναι διαφορετικο annex.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.