Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Χαρά στο κουράγιο σου, αφού το παλεύεις το thread ακόμη Ο,τι μπορω κανω
insomnian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Eυτυχως που εσυ φιλε Στέφο λεγοντας "Στο ίδιο pc δε νομίζω αν και πιο πρακτικό είναι να πάρεις image backup σε μια φρέσκια εγκατάσταση αφού την έχεις ενεργοποιήσει." το ελυσες πληρως το thread Ναι, ξαναλεω. Εχω πει πολλες φορες μεχρι τωρα για την ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου μπας και γινω κατανοητος. Οk, το καταλαβα περι τηλεφωνικης επιβεβαιωσης, μην κολας σε αυτο, δεν ασχολουμε με αυτο. Windows = License = ο σειριακος αριθμος. Τα cd δεν παιζουν ρολο, καθως μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε ιδιας εκδοσης βαζοντας το δικο σου σειριακο αριθμο. Θεωρητικο αυτο ή πρακτικο? Εχω ενα αυθεντικο serial, το χρησιμοποιησα σε αυθεντικο setup του 2002 και δεν δουλεψε(μπλε οθονη κατα την εγκατασταση), το χρησιμοποιησα σε νεωτερο setup που κατεβασα απ το ιντερνετ και δουλεψε. Για το 3 εισαι σιγουρος? Εγω στη θεση σου δε θα ημουν και τοσο Για το οτι η ms σε ελεγχει μεσω update? μα αυτο ειναι βεβαιο, σκεψου και το genuine. Δες και το τελευταιο quote. 4) Επαναδιατυπωσε γιατι σε αυτο που καταλαβα οτι ρωτησες εχω απαντησει Διερωτηθηκα πως ενα serial που δεν μπορει πια να ενεργοποιηθει δηλαδη ειναι αχρηστο, ωστοσο κατα την εγκατασταση θα γινει κανονικα δεκτο και αν ενα ληγμενο serial εχεις εσυ κατορθωσει να το κανεις να δουλεψει με επαναφορα image. 5) Δεν μπορει να πραγματοποιησεις την τελευταια του ενεργοποιηση χωρις να κανεις αλλαγη στο PC. Ετσι δεν ληγει κανενα serial. Εξηγησε λιγο πώς σου συνεβη εσενα και καταλαβες οτι εχεις ληγμενο serial που δεν δυναται να χρησιμοποιηθει ξανα. Να σε ενημερωσω λοιπον οτι ΚΑΙ το αυθεντικο serial μπορει να αχρηστευτει. Συνεβη σε μενα, αφοτου το παραχωρησα και σε αλλον υπολογιστη(ταυτοχρονα). Αχρηστο/ληγμενο=δεν γινεται δεκτο κατα την ενεργοποιηση, νομιζω ουτε και κατα την εγκατασταση(για το 2ο δεν ειμαι σιγουρος)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Κολλαω στη τηλεφωνικη ενεργοποιηση γιατι ειναι ενας ακομα τροπος ενεργοποιησης. Θεωρητικο και πρακτικο. Ουσιαστικα serial αγοραζεις, μπορεις να τους ζητησεις και νεο cd εαν σου γρατζουνιστει το υπαρχον. 3) Ειχα 2 pc με το ιδιο serial παραλληλα online και με ενημερωσεις για αρκετο καιρο. 4) Οταν σου ζηταει sn δεν εχει εγκαταστησει driver δικτυου αρα δε μπορει να τσεκαρει εκεινη την ωρα αν ειναι μη-ληγμενος. Απλα τον δεχεται βασει ενος βασικου αλγοριθμου που τρεχει στο setup. 5) Στην εγκατασταση θα γινεται δεκτος, και ειμαι σιγουρος οτι εαν τηλεφωνουσες και ελεγες οτι ειναι εγκατεστημενα σε 1 PC, θα στο ενεργοποιουσαν κανονικα παρολο που στην online ενεργοποιηση θα τσουναγε. Το εχω κανει πολλες φορες γιαυτο και επιμενω.
insomnian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μα εγω δεν ρωτησα για τηλεφωνικη ενεργοποιηση, εχω αλλα, συγκεκριμενα ερωτηματα. Τελικα δε μου ειπες, το oem εχει απεριοριστες ενεργοπoιησεις? σε πολλα pc? 3) Πόσες φορες ειχες κανει ενεργοποιηση? λιγοτερες απο 40? Τι ειδους win ειχες(oem, retail κλπ)? Αν επιτρεπονταν τα win να τα εγκαθιστας σε οσα pc θες, τοτε μια εταιρια θα επαιρνε 1 για 100 υπαλληλους, και οχι 100 οπως γινεται τωρα 4) Ok. Eσυ ο ιδιος ομως το δοκιμασες ή ειναι θρυλουμενο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ένα καημενο ΟΕΜ XP Home εχω, και εδω και 8 χρονια το εχω εγκαταστησει πααααρα πολλες φορες, σε παρα πολλα δικα μου μηχανηματα κατα καιρους. Μεχρι και πριν κανα μηνα, στο τωρινο τριτο PC μου τα εγκατεστησα, και παρολο που δεν δεχτηκε την ενεργοποιηση online, τον κωδικο στην εγκατασταση μια χαρα τον ειχε δεχτει, οπως επισης και δεχτηκε την τηλεφωνικη ενεργοποιηση. Ισως να φταιει οτι ποτε δεν εχω δωσει PC με τα "δικα μου" ΧΡ πανω, παντα εβαζα του "θειου", και γιαυτο να δεχονται ακομα τις ενεργοποιησεις, εστω και τηλεφωνικα.
insomnian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ένα καημενο ΟΕΜ XP Home εχω, και εδω και 8 χρονια το εχω εγκαταστησει πααααρα πολλες φορες, σε παρα πολλα δικα μου μηχανηματα κατα καιρους. Μαλλον επειδη τα ταυτοχρονα online pc ειχαν κοινη IP.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ισως. Δεν επαψα ομως να τα εχω εγκαταστησει πολυ, μα παρα πολυ περισσοτερες απο 3 ή 5 φορες. Και ποτέ δεν ειχα προβλημα με WGA validations. Καμια αλλη ερωτηση;
insomnian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Kι εγω τα ειχα εγκαταστησει πολλες φορες(>50) αλλα οταν εγκατασταθηκαν ταυτοχρονα σε pc κολλητου σταματησαν να (μου)ειναι διαθεσιμα. Πρωτου κανω νεες ερωτησεις μηπως θα πρεπε πρωτα να τελειωσουμε με τις υπαρχουσες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οι οποίες ειναι; Νομιζω εγω απαντησει σε ολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.