JERONIMO888 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον εχω headset με mic και οταν παω στις ρυθμισεις ηχου και κανω unmute το mic ωστε να μπορω να μιλαω μεσω skype αρχιζει ενα βουητο απο τα ακουστικα μου, οταν το κανω mute δεν ακουγεται τιποτα απολυτως. Υπαρχει τροπος να μην ακουγεται τιποτα mute η unmute?
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον εχω headset με mic και οταν παω στις ρυθμισεις ηχου και κανω unmute το mic ωστε να μπορω να μιλαω μεσω skype αρχιζει ενα βουητο απο τα ακουστικα μου, οταν το κανω mute δεν ακουγεται τιποτα απολυτως. Υπαρχει τροπος να μην ακουγεται τιποτα mute η unmute? Ακούγεται και όταν τα φοράς να υποθέσω.. ε; Δοκίμασες με άλλο headset; Σου κάνει το ίδιο πρόβλημα;
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Α φιλε το βρηκα στην κονσολα της creative εχει 2 επιλογες για το mic να δες εδω η πρωτη επιλογη που λεει microphone στην φωτο την εχω mute αλλα οταν την εκανα unmute τοτε ακουγοταν το βουητο που ελεγα, δεν ξερω τι αλλο κανει αυτη η ρυθμιση παντως δεν χρειαζεται για την εχω ανοιχτη για να μιλαω, πιο δεξια αν δεις εχει και αλλη ρυθμιση που λεει microphone παλι ε εκει ειναι που ρυθμιζεις ποσο δυνατα η πιο σιγα να ακουγεσαι απο το mic.
probe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αυτή η ρύθμιση που έκανες mute είναι το playback του μικροφώνου δηλαδή όταν το έχεις ανοιχτό περνάει ο ήχος του μικροφώνου στα ηχεία σου/ακουστικά σου. Το βουητό που άκουγες είναι το λεγόμενο feedback (ανάδραση) δηλαδή ο ήχος που βγάζει το μικρόφωνο στα ηχεία ξαναπερνάει στο μικρόφωνο και ούτω καθεξής και δημιουργείται αυτό το σφύριγμα. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό για να μιλήσεις στο skype αλλά αυτό βέβαια το έχεις ήδη διαπιστώσει και μόνος σου.
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Αυτή η ρύθμιση που έκανες mute είναι το playback του μικροφώνου δηλαδή όταν το έχεις ανοιχτό περνάει ο ήχος του μικροφώνου στα ηχεία σου/ακουστικά σου. Το βουητό που άκουγες είναι το λεγόμενο feedback (ανάδραση) δηλαδή ο ήχος που βγάζει το μικρόφωνο στα ηχεία ξαναπερνάει στο μικρόφωνο και ούτω καθεξής και δημιουργείται αυτό το σφύριγμα. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό για να μιλήσεις στο skype αλλά αυτό βέβαια το έχεις ήδη διαπιστώσει και μόνος σου. Nai οντως το καταλαβα τωρα αλλα που χρησιμευει αυτη η επιλογη? να το εχεις για να φωναζεις στους γειτονες?
probe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Nai οντως το καταλαβα τωρα αλλα που χρησιμευει αυτη η επιλογη? να το εχεις για να φωναζεις στους γειτονες? Καλή ιδέα αυτή δεν την είχα σκεφτεί - και με τους δικούς μου γείτονες θα με γλιτώσει κι από το ξελαρύγγιασμα. Κατά τα άλλα μπορείς να παριστάνεις τον τραγουδιστή ή τον dj και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
warewolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 προφανως υπαρχει μικροφωνισμος. Αν μιλαμε για headset οπου δεν γινεται να απομακρυνουμε το μικροφωνο απο το ηχειο (ακουστικα) τοτε το μονο που μενει ειναι να μειωθει οσο το δυνατον η σταθμη του μικροφωνου, ειτε απο καποιο μενου της καρτας ηχου, ειτε απο το μενου του skype. (μην αφησεις στο skype να ειναι σε κατασταση auto, γιατι σε περιπτωσεις σιγης, ανεβαζει την σταθμη εισοδου του μικροφωνου με αποτελεσμα τον μικροφωνισμο) Αν και παλι μετα απο την μειωση της σταθμης εισοδου του μικροφωνου εξακολουθει το σφυριγμα, τοτε θα πρεπει να σκεφτεις ισως την αντικατασταση του με ενα αλλο headset οπου τα ακουστικα να μην αφηνουν ευκολα να διαρρευσει ο ηχος οταν τα φορας και συλλαμβανει αυτο τον ηχο το μικροφωνο.
probe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 προφανως υπαρχει μικροφωνισμος.Αν μιλαμε για headset οπου δεν γινεται να απομακρυνουμε το μικροφωνο απο το ηχειο (ακουστικα) τοτε το μονο που μενει ειναι να μειωθει οσο το δυνατον η σταθμη του μικροφωνου, ειτε απο καποιο μενου της καρτας ηχου, ειτε απο το μενου του skype. (μην αφησεις στο skype να ειναι σε κατασταση auto, γιατι σε περιπτωσεις σιγης, ανεβαζει την σταθμη εισοδου του μικροφωνου με αποτελεσμα τον μικροφωνισμο) Αν και παλι μετα απο την μειωση της σταθμης εισοδου του μικροφωνου εξακολουθει το σφυριγμα, τοτε θα πρεπει να σκεφτεις ισως την αντικατασταση του με ενα αλλο headset οπου τα ακουστικα να μην αφηνουν ευκολα να διαρρευσει ο ηχος οταν τα φορας και συλλαμβανει αυτο τον ηχο το μικροφωνο. Warewolf δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το playback του μικροφώνου για να μιλήσει στο skype. Η γραμμή του recording πρέπει να είναι ανοιχτή και εκεί ότι ρύθμιση και νάχει δεν βγαίνει ο ήχος (στα ακουστικά/ηχεία). Αρκεί να κλείσει το playback του μικροφώνου για να μην βγαίνει ο ήχος στα ακουστικά/ηχεία και να μην έχει ανάδραση. Υπάρχει βέβαια η ανάδραση από τον ήχο του άλλου συνομιλητή αλλά εφόσον χρησιμοποιεί ακουστικά χλωμό να τον επηρεάσει (να ακούει πχ ο άλλος την ηχώ της ομιλίας του).
warewolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Warewolf δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το playback του μικροφώνου για να μιλήσειστο skype. Η γραμμή του recording πρέπει να είναι ανοιχτή και εκεί ότι ρύθμιση και νάχει δεν βγαίνει ο ήχος (στα ακουστικά/ηχεία). Αρκεί να κλείσει το playback του μικροφώνου για να μην βγαίνει ο ήχος στα ακουστικά/ηχεία. για την εισοδο recording αναφερομουν οτι πρεπει να χαμηλωσει την σταθμη, για να χαμηλωσει η ευαισθησια του μικροφωνου. εκτος και αν το headset συνδεεται διαφορετικα απο οτι νομιζω, ή αλλου ειναι το προβλημα και εγω δεν εχω καταλαβει σωστα. εχει μικροφωνισμο, ακομα και αν μονωσει (π.χ. με τα χερια του) το μικροφωνο αλλα και τα ακουστικα ;
probe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα που είχε και το έλυσε μόνος του ήταν ότι είχε ανοιχτό το playback του μικροφώνου και γινόταν feedback (αυτός ο μικροφωνισμός που λέμε στην καθομιλουμένη). Άπαξ και μιούταρε το playback του mic σταμάτησε ο ήχος του μικροφώνου του να βγαίνει στα ακουστικά του οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε πια να γίνει μικροφωνισμός.
warewolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα που είχε και το έλυσε μόνος του ήταν ότι είχε ανοιχτό το playback του μικροφώνου καιγινόταν feedback (αυτός ο μικροφωνισμός που λέμε στην καθομιλουμένη). Άπαξ και μιούταρε το playback του mic σταμάτησε ο ήχος του μικροφώνου να βγαίνει στα ακουστικά του οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε πια να γίνει μικροφωνισμός. α καταλαβα. αφου ετσι κι αλλιως τον ηχο που ηθελε να ακουει ηταν η φωνη του συνομιλητη στο skype, δεν τον νοιαζει στην συγκεκριμενη περιπτωση να οδηγησει και τον ηχο του μικροφωνου στα ακουστικα του, οποτε ελυσε ετσι το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.