IKARIWTHS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια,μεχρι προχθες ειχα λογαριασμο στο rapidshare.σημερα ομως για δικους μου λογους εκανα εναν hotfile ,το προβλημα μου ειναι με τον internet download manager.με το rapidshare λοιπον,το ειχα σεταρισμενο και απλα επελεγα τα λινκς-οσα και να ηταν παταγα copy και τα κατεβαζε μονο του.τωρα δε μπορω με τιποτα να το πετυχω αυτο .και χειροκινητα ειναι πραγματικη ταλαιπωρια! αν μπορειτε να με καθοδηγεισετε βημα βημα με αυτο το προγραμμα, η με καποιο αλλο αρκει να παραμεινω στο chrome gia browser
indian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 jdownloader είναι αυτό που θες κάνει τα πάντα και είναι πολύ εύκολο.Κοίταξέ το και αν δεν τα καταφέρεις γράψε να σε καθοδηγήσω.
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ok παω να το κατεβασω!απλα αν θες γραψε μου τις οδηγιες μη παιδευομαι.σε ευχαριστω
indian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πας Settings --> Plugins & Addons ---> Host --> premium ---> add account Πάνω πάνω τικάρεις Enable monitoring clipboard και ξετικάρεις (αφού είσαι premium) Router Reconnect και είσαι έτοιμος.Με όποιο browser και να είσαι δεξί κλίκ στα links --> copy or copy link address αν είναι clickable και πάνε στο linkgrabber ,continue with all και είσαι έτοιμος. Έχει πολλά που κάνει μόνο του (unpack ,join etc) μόνο πίτσα δεν ψήνει !!! παίξε λίγο και θα δεις ότι είναι εύκολο ,πραγματικά.
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 φιλε ειναι πολυ δυνατο απο οτι βλεπω μπραβο!σε ευχαριστω πολυ! unrar πως κανει?
indian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πάνω δεξιά λέει Addons ,εκεί βρίσκεται μαζί με το HJSplit. Γενικά στο Addon Manager θα βρεις και άλλα όπως shutdown etc. Είναι πολύ καλό και για άλλες εταιρίες όταν είσαι free user για να κατεβάζεις τα αρχεία χωρίς συνδρομή.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Φιλε και εγω τον Idm εχω αλλα δεν εχω προβλημα με τον hotfile.Μηπως δεν εχεις ενεργοποιησει το direct downloads? To jdownload δεν κατεβαζει με την μαξιμουν ταχυτυητα,το καλυτερο προγραμμα για να κατεβασεις με μαξιμουμ ειναι το Idm[internet download manager]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.