Nosferatou90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα είναι η πρώτη μου δημοσίευση και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για την shared memory.Έχω μια εργασία και θέλω λίγη βοήθεια.. Έχω έναν server και ένα client που επικοινωνούν αμφίδρομα..Και στους 2 εχω την δομή struct depositors{ char name[30]; int id; float ypoloipo; }instance,*x//pointer; πώς μπορώ πχ αυτα που στέλνω απο τον client :write(sd,&instance,sizeof(instance); στον server :read(ns,&instance,sizeof(instance)); να τα αποθηκέυσω στη shared memory μεσω του pointer *x;;;Γνωρίζει κάποιος?
jms Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα είναι η πρώτη μου δημοσίευση και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για την shared memory.Έχω μια εργασία και θέλω λίγη βοήθεια.. Έχω έναν server και ένα client που επικοινωνούν αμφίδρομα..Και στους 2 εχω την δομή struct depositors{ char name[30]; int id; float ypoloipo; }instance,*x//pointer; πώς μπορώ πχ αυτα που στέλνω απο τον client :write(sd,&instance,sizeof(instance); στον server :read(ns,&instance,sizeof(instance)); να τα αποθηκέυσω στη shared memory μεσω του pointer *x;;;Γνωρίζει κάποιος? καλύτερα να ξοδέψεις κάποιο χρόνο μονος σου πρώτα... δες εδώ πάντως... θα σε βοηθήσει http://www.cs.cf.ac.uk/Dave/C/node27.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.