Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση ηχειων 5.1 με υπολογιστη

lazo1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει ηχεια 5.1

η καρτα ηχου μου ειναι onboard-----> @Ενσωματωμένη κάρτα ήχου Realtek ALC850 8-channel audio CODEC

απο την consola που καταληγουν ολα τα βισματα των ηχειων πρεπει να τραβιξω 3 καλωδια τυπου 3,5 mm RCAx2..Ετσι λεει αν θελεις να συνδεσεις 5.1 ηχεια

αλλιως ενα καλωδιου τυπου 3.5 stereo 3.5-stereo.

Εγω συνδεο ενα 3.5Stereo-3.5stereo και παιζουν κανονικα ολα..ΧΑΝΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΤΣΙ?

μπορει καποιοσ να μου πει πωσ να συνδεσω να 6 βισματα(πρεπει να αγορασω γιατι δεν ειχε μεσα) που θελει για 5.1 ηχεια????

Δημοσ.

Με ενα καλωδιο εχεις κανει απλα Stereo Connection.. σε μουσικη διαφορα δεν θα δεις με 5.1.. πρεπει να διαβασεις το manual των ηχειων για να βρεις πως να τα συνδεσεις 5.1 αν γινεται να συνδεθουν.. το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις adaptors απο RCA=>mini jack 3.5..

Δημοσ.

Αν εχεις παρει καλο συστημα 5.1 και βλεπεις ταινιες 5.1 η games με 5.1 ηχο κτλ αξιζει.. αν τα εχεις για μουσικη πιο πολυ αστα ετσι.. εξαρταται με την χρηση που κανεις δλδ :)

Δημοσ.

Για μουσικη τα θελω κυριως..

Δεν τα λεσ και καλ....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502024

Τα αφινω αμα ειναι ετσι οπως ειναι.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εάν δεν ακούς μουσική "γραμμένη" για 5.1 τότε θα χειροτερέψεις την ποιότητα εάν την "βάλεις" σε 5.1. Κοινώς, τα 5.1 κάνουν μόνο εάν είναι να αναπαράγεις 5.1 ήχο (παιχνίδια, ταινίες και εάν βρεις μουσική για 5.1). Επίσης, σχετικά με την συνδεσμολογία, μπορείς να περιγράψεις ακριβώς τι έχεις και τι θες να κάνεις για να πάρεις κάποια γνώμη. Γιατί, προσωπικά μιλώντας, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχεις και τι θες να κάνεις...

Π.χ., τι ακριβώς κονσόλα έχεις και πώς την χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

αν ακους μουσικη βαλετα 4.1 και τα πισω βαλτα μπροστα ετσι θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα με μεγαλυτερη ενταση.(και σε αυτα θα ηταν καλυτερα 4.1)

και 5.1 μπορεις να τα εχεις και να ακους μουσικη αν το συνηθισεις μετα δεν θα μπορεις να ακους απο 2.1 ;) απλως το κεντρικο ηχειο ειναι λιγο σπαστικο...

4.1 απο εμενα

Δημοσ.
αν ακους μουσικη βαλετα 4.1 και τα πισω βαλτα μπροστα ετσι θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα με μεγαλυτερη ενταση.(και σε αυτα θα ηταν καλυτερα 4.1)

και 5.1 μπορεις να τα εχεις και να ακους μουσικη αν το συνηθισεις μετα δεν θα μπορεις να ακους απο 2.1 ;) απλως το κεντρικο ηχειο ειναι λιγο σπαστικο...

4.1 απο εμενα

Θα έχει μεγαλύτερες στάθμες αλλά και ένα εντελώς παραμορφωμένο σήμα...

Άρα, χειρότερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη στάθμη.

Άρα, όχι απλά χαλάς τον ήχο σου... αλλά ακούς και πιο "δυνατά" το "χαλασμένο"

Δεν θα το προτιμούσα.

Υ.Γ. Να μην αναφερθώ στα 5.1 για μουσική.......

Δημοσ.

γιατι παραμορφωμενο σημα?

αφου στο 4.1 παιζει τον ηχο στα μπροστινα ηχεια το ιδιο και στα πισω

κατι σαν στερεοχ2

Δημοσ.

συνδεσε τα ολα με τα 3 καλωδια

αν θες τη μεγιστη ενταση θα τα βαζεις να παιζουν ολα

αν θες μεγιστη ποιοτητα θα τα βαζεις να παιζουν 2.1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...