Προς το περιεχόμενο

Φάρμακο για αυτρες;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, δεν ξέρω, είμαστε σίγουροι πως είναι άφθα; Κι αν είναι ΕΡΠΗΤΑΣ;;;;;;

Λουση,ποια η σχεση σου με την κλινικη υποχονδρια?Φλερταρετε συχνα?Για κολληταρια σας εχω κοψει εδω κ μηνες.

Δημοσ.

Διελυσε μαγειρικη σοδα σε νερο και αστη στο στομα για κανα 5 λεπτο και μετα παλι και θα εξαφανιστει

Απλα επειδη η αφθα αναπτυσσεται σε οξινο περιβαλλον δεν αντεχει στο διαλυμα σοδας και εξαφανιζεται

Δημοσ.
Εγώ δεν έχω σχέση αλλά μου αρέσει να τη συστήνω σε κόσμο.

Κατι μου λεει οτι ακριβως γι αυτο οι 2 σας εχετε αναπτυξει Terms of endearment.Btw η κλινικη υποχονδρια falls within the remit of clinical Psychology and Psychiatry

Δημοσ.

You don't say.

Σε κάθε περίπτωση,

α) μου αρέσει να αγχώνω τον κόσμο

β) δεν την βρίσκω να ρωτάνε ιατρικά θέματα εδώ πέρα. Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει να ξεχωρίσει σπυράκι από οξυτενές κονδύλωμα και άφθα από φυσαλίδα έρπητα -και δεν είναι και η δουλειά τους, δε το λέω για κακό. Άνθρωποι ανεβάζουν πυρετό και ρωτάνε στο ινσόμνια "τι αντιβίωση να πάρω" και κόσμος τους συστήνει πενικιλλίνες ξερωγώ στο έτσι κι εσύ μου λες για υποχονδροπαπαργιές that fall within the remit of clinical scatology.

Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΡΕ, ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ.

Δημοσ.

και εγώ έχω βγάλει αρκετές φορές και ποτέ δεν αγόρασα φάρμακο, κάνε μπουκώματα με μαγειρική σόδα και θα γίνεις καλά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...