KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εχω βγαλει μια μεγαλη αυτρα στο στομα εδω και δυο μερες και με ταλαιπωρει. εχω δοκιμασει γαργαρες με χλιαρο αλατονερο αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. εχετε να προτεινετε κανενα καλο φαρμακο η γιατροσοφι να δοκιμασω;
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εγω τις δαγκωνν μεχρι να ματωσουν, αλλα εγω ειμαι τρελη γενικα. πηγαινε στο φαρμακειο και ζητα τους κατι, ολο και κατι θα εχουν να σου δωσουν
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εγω τις δαγκωνν μεχρι να ματωσουν, αλλα εγω ειμαι τρελη γενικα. πηγαινε στο φαρμακειο και ζητα τους κατι, ολο και κατι θα εχουν να σου δωσουν WTF?? Εγω παιρνω Οrocil σε καραμελες στυλ, ειναι αντισηπτικο του στοματος το οποιο τις καταπολεμα. Συν το οτι ειναι οι καλυτερες για τον πονολαιμο.
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 πυραβλεξ στο φαρμακείο. δεν κάνω πλάκα. το pyralvex λες.ναι μου το προτεινε και αλλος.θα παω να το δοκιμασω.θενξ guys.
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 το pyralvex λες.ναι μου το προτεινε και αλλος.θα παω να το δοκιμασω.θενξ guys. ΤΟ πυραλβεξ εχει καταργηθεί. δοκιμασε γαργαρες με ουζο χωρις γλυκανισο. τις καυτηριάζει.
The_Judas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δεν καταργήθηκε, υπάρχει ακόμη. Ίσως να ήταν σε έλλειψη παλιότερα. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει και ένα διάλυμα betadine που κάνει για άφθες.
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ίδια φάση με το πυραλβέ είναι. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω, είμαστε σίγουροι πως είναι άφθα; Κι αν είναι ΕΡΠΗΤΑΣ;;;;;;
yayawoot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 πυραβλεξ στο φαρμακείο. δεν κάνω πλάκα. ΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ πεθαίνω
AlexNet Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 εχω βγαλει μια μεγαλη αυτρα στο στομα εδω και δυο μερες και με ταλαιπωρει.εχω δοκιμασει γαργαρες με χλιαρο αλατονερο αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. εχετε να προτεινετε κανενα καλο φαρμακο η γιατροσοφι να δοκιμασω; Daktarin oral gel
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 WTF??Εγω παιρνω Οrocil σε καραμελες στυλ, ειναι αντισηπτικο του στοματος το οποιο τις καταπολεμα. Συν το οτι ειναι οι καλυτερες για τον πονολαιμο. ε τι; αφου ειναι φουσκομενες και ποναν και μου σπαν τα @@. τις γαμαω κι εγω και ησυχαζω
angmar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτό, κάνει καλή δουλειά, επίσης από φαρμακείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.