Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση παλαιών αρχείων βίντεο

mixoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω το εξής πρόβλημα. Πολλά αρχεία βίντεο δημιουργημένα από εμένα, σε mpeg κυρίως format και αποθηκευμένα σε dvd δεν παίζουν πλέον. Δηλαδή παίζουν μέχρι ένα σημείο και μετά κολάνε. Δοκίμασα να αντιγράψω το αρχείο στον σκληρό και πάλι από ένα σημείο και μετά κολλάει. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα πάντα είναι το Power Director.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα βίντεο? Να δοκιμάσω με τα προγράμματα ανάκτησης αρχείων γενικότερα?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Υ.Γ. Είναι βίντεο με οικογενειακές στιγμές και είναι πολύ σημαντικό να ανακτηθούν:fear:

Δημοσ.

Μάλλον τα δισκάκια που χρησιμοποίησες ήταν κακής ποιότητας ή δεν αποθηκεύτηκαν σωστά, με αποτέλεσμα την απώλεια των δεδομένων σου.

Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή με άλλο dvd-player, μήπως και μπορέσει να τα διαβάσει. Είσαι σίγουρος ότι το dvd player Που χρησιμοποιείς είναι ok ?

Y.Γ. Πάντα κρατάμε αντίγραφα των σημαντικών δεδομένων μας...

Δημοσ.

Δοκίμασε με το DVD Decrypter.

Πρώτα επέλεξε Mode-File mode.

Μετά πήγαινε Tools-Settings-I/O και τσεκάρισε Ignore Read Errors ή βάλε ένα χαμηλό νούμερο στο Retries (π.χ. 3).

Καθάρισε πρώτα το δισκάκι καλά με καθαρό πανί και υγρό για τα cd/dvd, βάλτο στο drive, επέλεξε την σωστή συσκευή σε περίπτωση που είναι η άλλη και πάτα decrypt.

Πήγαινε για κανέναν καφέ και φαγητό και ίσως και λίγο clubing γιατί μπορεί και να αργήσει πολύ, ανάλογα με το πόσο κατεστραμμένο είναι το δισκάκι.

Δοκίμασε και σε άλλο dvd rom γιατί μερικά διαβάζουν καλύτερα από κάποια άλλα και μπορεί να στα διαβάσει πιο εύκολα.

Δημοσ.

Τα δισκάκια είναι TDK και καθαρά οπότε υποθέτω ότι η ποιότητα είνα καλή. Τώρα για το dvd-player παίζει, το έχω δοκιμάσει στο pc και στο laptop και μου κάνει τα ίδια. Αν είναι και τα 2 προβληματικά τι να πω.

Κάποιος μου είπε ότι για το οτι κολάνε μπορεί να φταίνε τα windows και ότι υπάρχουν προγράματα που παρακάμπτουν τα σφάλματα που βρίσκουν τα windows. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Το DVD Decrypter είναι κάτι σαν το DVD Shrink?

Δημοσ.
Τα δισκάκια είναι TDK και καθαρά οπότε υποθέτω ότι η ποιότητα είνα καλή. Τώρα για το dvd-player παίζει, το έχω δοκιμάσει στο pc και στο laptop και μου κάνει τα ίδια. Αν είναι και τα 2 προβληματικά τι να πω.

Δεν το νομίζω. Πολύ μεγάλη σύμπτωση να είναι όλα χαλασμένα.

Κάποιος μου είπε ότι για το οτι κολάνε μπορεί να φταίνε τα windows και ότι υπάρχουν προγράματα που παρακάμπτουν τα σφάλματα που βρίσκουν τα windows. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Μάλλον λένε για το anydvd που έχει επιλογή για μεταφορά προβληματικών dvd.

Το DVD Decrypter είναι κάτι σαν το DVD Shrink?

Και ναι και όχι.

Κάνει μεν decrypt και μεταφορά ταινιών από το δισκάκι στον σκληρό αλλά δεν κάνει συμπίεση ούτε και έχει επιλογές για ήχους και υπότιτλους.

Επίσης το shrink δεν έχει επιλογές για να κάνει skip read error.

Δοκίμασε για αρχή με το decrypter που είναι δωρεάν και αν δεν τα καταφέρει δοκίμασε και το anydvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...