Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις internet

gesamgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια και απο εμενα!

Εχω παρει ενα LG GM360 και θελω να ενεργοποιησω το ιντερνετ και τα λοιπα που ζηταει και το παιδι απο πανω......

Εχει συνδεση απο comote και θελω να μπαινω με q telecom!!!

παιδια βοηθηστε please!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τί εννοείς; πώς ακριβώς θέλεις να το κάνεις αυτό;

Το τηλεφωνο δεν ειναι με συνδεση,το αγορασα με καρτοκινητο,απλα δεν μου λειτουργει το ιντερνετ λογω του οτι το κινητο εχει ενσωματωμενο συστημα να μπαινει μονο μεσω cosmote( ενω εγω εχω καρτοκινητο Q CART).....θελω να το μετατρεψω σε συστημα q telecom, ωστε να μπορω να μπαινω και εγω στο internet!Ξερω οτι καπως γινεται αλλα δεν ξερω πως ακριβως!

Ελπιζω να σε βοηθησα!!

το κινητο εχει ενσωματωμενο συστημα να μπαινει μονο μεσω cosmote

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τί ακριβώς είναι αυτό. Αν εννοείς ότι έχει αποθηκευμένο το προφίλ ιντερνετ της Cosmote, και εσύ ψάχνεις το αντίστοιχο της Q, δεν πρόκειται για κλείδωμα. Αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της Q να σου πούν ακριβώς τί πρέπει να κάνεις;

εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τί ακριβώς είναι αυτό. Αν εννοείς ότι έχει αποθηκευμένο το προφίλ ιντερνετ της Cosmote, και εσύ ψάχνεις το αντίστοιχο της Q, δεν πρόκειται για κλείδωμα. Αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της Q να σου πούν ακριβώς τί πρέπει να κάνεις;

Γι'αυτο προκειται......

Πηρα τηλ αλλα δεν ειδα αποτελεσμα με καμια απο τις ρυθμησεις που μου εστειλαν,εξακολουθει να μην μπαινει!!!!!!

Δεν πειραζει παντως,να μην σε ζαλιζω αλλο....

Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...