Προς το περιεχόμενο

Paixnidia & Sl45

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia thn voitheia sas...katevasa kamia 15aria paixnidakia & thelo na do pos tha ta paikso sto kinhto!!

agorasa 1 card-reader & exo kanei ta panta,exo valei mp3,logo's,animation,sounds alla paixnidia tipota...

kaneis kamia idea,pleaseee

Δημοσ.

Κάνε έναν φάκελλο μέσα στον Java με ονομασίa Jam, και μέσα σε αυτόν έναν φάκελλο games. Για το κάθε παιχνίδι φτιάχνε έναν φάκελο με το όνομα του και βάλε μέσα στα *.jad και *.jar (genika oti eixe to game pou katevases)

Δημοσ.

Ανοιξε το προγραμμα Data Exchange που χρησιμοποιεις φανταζομαι για την μεταφορα δεδομενων απο το PC στο κινητο.

Πηγαινε στον φακελο Java οπως ειπε ο Triton και μετα στον φακελο Jam.Δημιουργησε εναν καινουργιο φακελο(για καθε παιχνιδι) και ονομασε τον οπως θες πχ Bubble Bobble.Επειτε Copy paste απο την επιφανεια εργασιας τα 2 αρχειακια .jam και .jad του παιχνιδιου μεσα στον φακελο και εισαι αρχοντας.Μετα κλασσικα θα πηγαινεις απο το κινητο στο Java θα βρισκεις το παιχνιδι και θα το παιζεις.

Δημοσ.

file mou basikade katalaba giati de briskeis to fakelo java,padws an exeis problhmata me th domh twn fakelwn katebase apo th siemens,ena fakelo zip me ta periexomaina ths mmc&tha ta breis ola,to java kakonika einai katw apo to fakelo pou leei help

Δημοσ.

paidia eyxaristo & pali. to thema oti h mmc exei san periexomena ta parakato:

animation

bitmap

help

language

misc

mp3

ringing tone

sms

t9 data base

voice memo

voice notice

me thn seira pou sas leo.an ftiakso ego 1 fakelo java???

Δημοσ.

re padia to mono pou exo kanei tora einai na ftiakso 1 fakelo java sthn kata,na ftiakso ton jam,n ftiakos soccer & na valo to paixnidi mesa me ta 2 file .jad & .jar alla otan pao se ayta ta file den mou leei pouthena ektelesh...:(

Δημοσ.

Βρε δεν θα εχει JAVA το κινητο.(sl45 δεν ειπες;)Εχω την εντυπωση πως μονο το sl45i εχει Java.

Και αναρωτιεμαι και εγω τι συμβαινει..Θα πρεπει να αναβαθμισεις το κινητο σου σε sl45i περνωντας του αλλη fw και κανωντας activate την Java ετσι ωστε να μπορεσεις να παιξεις αυτα τα παιχνιδακια.

Τα προγραμματακια θα τα βρεις στην ακολουθη διευθενση. http://groups.yahoo.com/group/SL45

Βασικα ειναι 2.Το Unisiemens που ειναι και το βασικο και το Java Activator.Να εχεις το κινητο πληρως φορτισμενο κατα την αναβαθμιση και να κρατησεις πρωτα back up.Το προγραμμα δουλευει μονο σε Win98 εκτος και αν βρεις κανα Pathακι oy διορθωνει τα προβληματα αυτα.Φυσικα να εχεις υποψιν σου οτι εφ οσον αναβαθμισεις το κινητο μονος χανεις την εγγυηση.Απο το service της Siemens θα σου παρουν γυρω στα 35 euros νομιζω.

Δημοσ.

pragmati mhpws den einai to sl45i?to aplo sl45 den exei java&synepws oute to fakelo ayto sth mmc,twra pali an exeis balei eidh monos sou java tote ftiaxe ena fakelo onomaseton java,ftiaxe mesa tou alon enan onomaseton jam&mesa tou xwse oti games&progs theleis,prosexe omws oti gia na leitourgisei prepei na ta trexeis mesa apo th java to kinhtou&oxi apo ton card explorer

Δημοσ.

Ναι φίλε μου άντε στη siemens γιατί αν πάθει κάτι το πολυαγαπημένο σου sl45 από την αναβάθμιση δεν το καλύπτει η εγγύηση. Εγώ όταν έκανα το upgrade μου πήγε η καρδιά στην κούλουρη αλλά ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...