alexhs gk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας εχω windows xp και ξαφνικα μια μερα σταματησε να δουλευει το ποντικι για μια μερα ολοκληρη δν ανταποκρινοταν τωρα ξαφνικα τον ανοιγω μου βγαζει ενα μυνημα ποθ λεει οτι κατι δεν πηγε καλα την προηγουμενη φορα και μ λεει να πατησω κανονικη εκκινηση των γιντοους παταω αυτο φορτωνει αι μετα μου βγαζει μπλε οθονη γραφει στοπ: 0000218 συστεμ ροοτ/συστεμ32/κονφιγκ/συστεμ και κατι ακαταλαβιστικα..... σας παρακαλω πειτε μου τι ειναι αυτο και τι μπορω ανα κανω αμα γινετε κατι η αλλιως να παω να τον πεταξω γτ εχω αγανακτισει.... ευχαριστω πολυ ολους...
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Eχει πρόβλημα το Registry.Eχεις το cd των windows;
alexhs gk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 οχι τα γιντουος ειναι σπασμενα με τα εβαλε ενας ηλ......οσ π πηγα να με κανει φορματ.....και μου εβγαζε καιρο ενα μυνημα windows genuin κατι...καπως ετσι...ουτε uptades μπορουσα να κανω
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 οχι τα γιντουος ειναι σπασμενα με τα εβαλε ενας ηλ......οσ π πηγα να με κανει φορματ.....και μου εβγαζε καιρο ενα μυνημα windows genuin κατι...καπως ετσι...ουτε uptades μπορουσα να κανω Δεν σου τα ενεργοποίησε για αυτό Αν δεν έχεις το cd των windows δεν μπορείς να κάνεις κάτι
alexhs gk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αμα γινει δηλαδη ενα φορματ ολα λυνονται αυτη την στιγμη???
rafail1994 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 αμα γινει δηλαδη ενα φορματ ολα λυνονται αυτη την στιγμη??? Οχι format για να μην χάσεις τα αρχεία σου και τα προγράμματα σου αλλά μια διόρθωση των windows θα έκανες
alexhs gk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ok θα τον παω σε εναν τεχνικο αφου φτιαχνεται....ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου...
fotis4u Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε να βρείς στο internet προγράμματα που είναι υπεύθυνα για το Registry, για επιδιορθώσεις, ρώτα τον φίλο μας τον google. Θα κοιτάξω και εγώ και θα σου πώ εαν βρώ κάτι.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ^...τίποτα δεν μπορεί να κάνει (εκτός απ' την επιδιόρθωση μέσω Win CD που προειπώθηκε). ...Απ τη στιγμή δε, που κάνει τέτοια δήλωση, ε δεν έχει νόημα να τον κυνηγάμε κι όλας...
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ^...τίποτα δεν μπορεί να κάνει (εκτός απ' την επιδιόρθωση μέσω Win CD που προειπώθηκε). ...Απ τη στιγμή δε, που κάνει τέτοια δήλωση, ε δεν έχει νόημα να τον κυνηγάμε κι όλας... offtopic Nα σε καλά ρε washcloud μου έφτιαξες την μέρα με την foto :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.