Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ποντίκι και stop error 0000218

alexhs gk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω windows xp και ξαφνικα μια μερα σταματησε να δουλευει το ποντικι για μια μερα ολοκληρη δν ανταποκρινοταν τωρα ξαφνικα τον ανοιγω μου βγαζει ενα μυνημα ποθ λεει οτι κατι δεν πηγε καλα την προηγουμενη φορα και μ λεει να πατησω κανονικη εκκινηση των γιντοους παταω αυτο φορτωνει αι μετα μου βγαζει μπλε οθονη γραφει στοπ: 0000218

συστεμ ροοτ/συστεμ32/κονφιγκ/συστεμ

και κατι ακαταλαβιστικα.....

σας παρακαλω πειτε μου τι ειναι αυτο και τι μπορω ανα κανω αμα γινετε κατι η αλλιως να παω να τον πεταξω γτ εχω αγανακτισει....

ευχαριστω πολυ ολους...

Δημοσ.

οχι τα γιντουος ειναι σπασμενα με τα εβαλε ενας ηλ......οσ π πηγα να με κανει φορματ.....και μου εβγαζε καιρο ενα μυνημα windows genuin κατι...καπως ετσι...ουτε uptades μπορουσα να κανω

Δημοσ.
οχι τα γιντουος ειναι σπασμενα με τα εβαλε ενας ηλ......οσ π πηγα να με κανει φορματ.....και μου εβγαζε καιρο ενα μυνημα windows genuin κατι...καπως ετσι...ουτε uptades μπορουσα να κανω

Δεν σου τα ενεργοποίησε για αυτό :P

Αν δεν έχεις το cd των windows δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Δημοσ.
αμα γινει δηλαδη ενα φορματ ολα λυνονται αυτη την στιγμη???

Οχι format για να μην χάσεις τα αρχεία σου και τα προγράμματα σου αλλά μια διόρθωση των windows θα έκανες :-D

Δημοσ.

Δοκίμασε να βρείς στο internet προγράμματα που είναι υπεύθυνα για το Registry, για επιδιορθώσεις, ρώτα τον φίλο μας τον google.

Θα κοιτάξω και εγώ και θα σου πώ εαν βρώ κάτι.

Δημοσ.

^...τίποτα δεν μπορεί να κάνει (εκτός απ' την επιδιόρθωση μέσω Win CD που προειπώθηκε).

...Απ τη στιγμή δε, που κάνει τέτοια δήλωση, ε δεν έχει νόημα να τον κυνηγάμε κι όλας...

shot0002k.jpg

Δημοσ.
^...τίποτα δεν μπορεί να κάνει (εκτός απ' την επιδιόρθωση μέσω Win CD που προειπώθηκε).

...Απ τη στιγμή δε, που κάνει τέτοια δήλωση, ε δεν έχει νόημα να τον κυνηγάμε κι όλας...

shot0002k.jpg

offtopic :-D

Nα σε καλά ρε washcloud μου έφτιαξες την μέρα με την foto :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...