Προς το περιεχόμενο

Ποιόν από αυτούς τους τέσσερις

geokaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιόν από αυτούς τους τέσσερις φορητούς;;

1. Sony Vaio VPC-F13E1E/H

2. Sony Vaio VPC-EC3M1E/BJ

3. Toshiba Satellite L675-10T

4. HP Pavilion dv7-4100ev

Η επιλογή έγινε βάσει της τιμής τους (το πολύ μέχρι 1200 ευρώ) και της ανάλυσης της οθόνης (1600x900 - τις χαμηλότερες αναλύσεις τις βρίσκω απαράδεκτες και τις υψηλότερες τις βρίσκω πολύ ακριβές)

Ο 1. Sony Vaio VPC-F13E1E/H έχει διαφορετική κάρτα από τους άλλους τρεις και ο 4. HP Pavilion dv7-4100ev έχει σκληρό στις 7200 rpm. Αυτό λέτε οτι είναι καθοριστικός παράγοντας ή όχι;;

Εκτός των άλλων κυρίως μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η ποιότητα οθόνης πάντα στα πλαίσια του συγκεκριμένου εύρους τιμής.

Η χρήση θα είναι γενική αλλά κυρίως για επεξεργασία εικόνας και λίγο video.

Παιχνίδια ΠΟΤΕ!

Η αγορά θα γίνει από το ΠΛΑΙΣΙΟ για λόγους συνεργασίας με την συγκεκριμένη σχολή.

Δημοσ.

Τελικά επέλεξα τον 1. Sony Vaio VPC-F13E1E/H.

Η επιλογή βασίστηκε στα εξής: O Toshiba δεν ήταν διαθέσιμος στο Πλαίσιο, στον Sony με 100 ευρω επιπλέον αγόραζες άλλα 2 χρόνια εγγύηση (σύνολο 4), ο Sony έχει λιιιιγο καλύτερο επεξεργαστή, ο Sony έχει θύρες USB 3.0, κάτι ότι κουράστηκα να επιλέγω...

Όταν τον βγάλω απο το κουτί του και τον δουλέψω λίγο θα γράψω εντυπώσεις

Πόση ώρα να τον φορτίσω για πρώτη φορά;;

Να τον φορτίσω κλειστό;;

Δημοσ.

συμφωνα με νομο της ευρωπαικης ενωσης οι μπαταριες πρεπει να ειναι προ-φορτισμενες για να τεσταρεται απο το εργοστασιο οτι δουλευουν κανονικα και να μην εχουν τρεξιματα οι αγοραστες.

πολλες φορες βεβαια ειναι τελειως ξεφορτιστες.

Το ανοιγεις και αν ειναι φορτισμενη,συνεχιζεις.

Αν οχι,σε ενα 4ωρο θα εχει φορτιστει πληρως!

Δημοσ.
Τελικά επέλεξα τον 1. Sony Vaio VPC-F13E1E/H.

[/b]

Kαλοριζικος ..:-D

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του συγκεκριμενου ,θα ηθελα την γνωμη σου για την οθονη του ...Δεν ξέρω γιατι , αλλα οι οθονη που χρησιμοποιει η Sony στα 15,5 kai sto 17,3 μου φαινεται ποιο "ζωντανη".

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του συγκεκριμενου ,θα ηθελα την γνωμη σου για την οθονη του ...Δεν ξέρω γιατι , αλλα οι οθονη που χρησιμοποιει η Sony στα 15,5 kai sto 17,3 μου φαινεται ποιο "ζωντανη".

ειχα και εγω ακριβως το ιδιο που αγορασε το παλικαρι αλλα με την 15.6 οθονη.Η οθονη απο ολες τις αποψεις,ειναι φοβερη!

και πολυ καλη αναλυση και δεν κουραζει στο ματι.

ειδικα σε bluray ταινιες ειναι ολα τα λεφτα!;)

Δημοσ.
Ποια σχολη συνεργαζεται με πλαισιο?Εχεις καποια εκπτωση δηλαδη?

Ουδεμία έκπτωση.

Δεν είμαι φοιτητής.

Είμαι καθηγητής.

Οι υπολογιστές ανήκουν στα εργαστήρια.

Η συνεργασία έγκειται στο ότι η σχολή αγοράζει με πίστωση από το συγκεκριμένο κατάστημα.

---------- Προσθήκη στις 02:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:39 ----------

Ευχαριστώ

Από πρώτη ματιά .... συμπαθητική.

Η καλύτερη βέβαια είναι του ακριβού Sony Vaio VPC-F13Z1E/B αλλά το budget ήταν οριακά μέχρι τα 1200 ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...