Προς το περιεχόμενο

XML driven swf - πρόβλημα με εικόνες στα ελληνικα

el02154

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα άλλαξα. Αφήνοντας τους τίτλους τετραγωνάκια όπως τα έχεις μου εμφανίζει κενο. ΑΝ τα αλλάξω εγώ σε ελληνικά εμφανίζονται κανονικά. Σορρυ αν κατάλαβα κάτι λάθος.

( Τα "τετραγωνάκια" απλά δεν είναι unicode ).

Αλλαξες τα Paths σε latin Και ? Παίζει η οχι ?

Δημοσ.
Ωραία. Embed τα ελληνικά glyphs εχεις κάνει ?

Ναι τα έχω κάνει. Κοίτα αν δεν βρούμε άκρη θα κάνω αυτό που μου είπες. Θα τους πω να ανεβάζουν μόνο εικόνες με λατιν filename γιατί αλλιώς δεν θα δουλεύει.

Δημοσ.
Ναι τα έχω κάνει. Κοίτα αν δεν βρούμε άκρη θα κάνω αυτό που μου είπες. Θα τους πω να ανεβάζουν μόνο εικόνες με λατιν filename γιατί αλλιώς δεν θα δουλεύει.

+1 στο ότι Ελληνικά filenames δε θα παίξουν.

Ίσως αν έφτιαχνες ένα απλό function όπου να κάνεις ereg_replace όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες στο filename με τον αντίστοιχο latin?

Πχ, αρχείο1.jpg -> arxeio1.jpg

Απλό αλλά ίσως σε βοηθήσει.

Δημοσ.
+1 στο ότι Ελληνικά filenames δε θα παίξουν.

Ίσως αν έφτιαχνες ένα απλό function όπου να κάνεις ereg_replace όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες στο filename με τον αντίστοιχο latin?

Πχ, αρχείο1.jpg -> arxeio1.jpg

Απλό αλλά ίσως σε βοηθήσει.

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάτσω να φτιάξω για να τελειώνουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

ΥΓ: Προς το παρόν είπα να ανεβάζουν μονο λατιν filenames!

Δημοσ.

Για τα ελληνικά file names ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ! Θα τα βάλεις Latin. Τέλος.

Εγω προσπαθώ να δω γιατί δεν σου εμφανίζει τα ελληνικά στα κείμενα. Αυτό φτιάχνει σίγουρα.

Δημοσ.
Για τα ελληνικά file names ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ! Θα τα βάλεις Latin. Τέλος.

Εγω προσπαθώ να δω γιατί δεν σου εμφανίζει τα ελληνικά στα κείμενα. Αυτό φτιάχνει σίγουρα.

Κάτσε για να μην παιδεύεσαι άδικα σου είπα πως τα κείμενα αν τα βάλω ελληνικά εμφανίζονται κανονικά. Αν είναι κουτάκια όπως μου τα έστειλες τότε δεν φαίνονται. Για τα λάτιν έχεις δίκιο. Τους το ξεκαθάρισα και μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Κάτσε για να μην παιδεύεσαι άδικα σου είπα πως τα κείμενα αν τα βάλω ελληνικά εμφανίζονται κανονικά. Αν είναι κουτάκια όπως μου τα έστειλες τότε δεν φαίνονται. Για τα λάτιν έχεις δίκιο. Τους το ξεκαθάρισα και μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ωραία. Τότε Problem solved.

Τα "κουτάκια" είναι latin Κωδικοποίηση και στην έστειλα για να δω αν όντως είναι εκεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
Ωραία. Τότε Problem solved.

Τα "κουτάκια" είναι latin Κωδικοποίηση και στην έστειλα για να δω αν όντως είναι εκεί το πρόβλημα.

Ευχαριστώ και πάλι για όλη τη βοήθεια...

Δημοσ.

>
function greeklish($grfilename)
{
$greek   = array('α','ά','Ά','Α','β','Β','γ', 'Γ', 'δ','Δ','ε','έ','Ε','Έ','ζ','Ζ','η','ή','Η','θ','Θ','ι','ί','ϊ','ΐ','Ι','Ί', 'κ','Κ','λ','Λ','μ','Μ','ν','Ν','ξ','Ξ','ο','ό','Ο','Ό','π','Π','ρ','Ρ','σ','ς', 'Σ','τ','Τ','υ','ύ','Υ','Ύ','φ','Φ','χ','Χ','ψ','Ψ','ω','ώ','Ω','Ώ',' ',"'","'",',');
$english = array('a', 'a','A','A','b','B','g','G','d','D','e','e','E','E','z','Z','i','i','I','th','Th', 'i','i','i','i','I','I','k','K','l','L','m','M','n','N','x','X','o','o','O','O','p','P' ,'r','R','s','s','S','t','T','u','u','Y','Y','f','F','ch','Ch','ps','Ps','o','o','O','O','_','_','_','_');
$string  = str_replace($greek, $english, $grfilename);
return $string;
}

κάπου στο script σου χρησιμοποιείς το $_FILES. Πάρε το όνομα του από εδώ $_FILES['attachement']['name'] και κάντο ελληνικό...

Δημοσ.
>
function greeklish($grfilename)
{
$greek   = array('α','ά','Ά','Α','β','Β','γ', 'Γ', 'δ','Δ','ε','έ','Ε','Έ','ζ','Ζ','η','ή','Η','θ','Θ','ι','ί','ϊ','ΐ','Ι','Ί', 'κ','Κ','λ','Λ','μ','Μ','ν','Ν','ξ','Ξ','ο','ό','Ο','Ό','π','Π','ρ','Ρ','σ','ς', 'Σ','τ','Τ','υ','ύ','Υ','Ύ','φ','Φ','χ','Χ','ψ','Ψ','ω','ώ','Ω','Ώ',' ',"'","'",',');
$english = array('a', 'a','A','A','b','B','g','G','d','D','e','e','E','E','z','Z','i','i','I','th','Th', 'i','i','i','i','I','I','k','K','l','L','m','M','n','N','x','X','o','o','O','O','p','P' ,'r','R','s','s','S','t','T','u','u','Y','Y','f','F','ch','Ch','ps','Ps','o','o','O','O','_','_','_','_');
$string  = str_replace($greek, $english, $grfilename);
return $string;
}

κάπου στο script σου χρησιμοποιείς το $_FILES. Πάρε το όνομα του από εδώ $_FILES['attachement']['name'] και κάντο ελληνικό...

Α εισαι ωραίος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι τωρα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...