Προς το περιεχόμενο

wind(τηλεφωνο+internet)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωπα μαγκες για ψαξτε το λιγο διοτι απο το τηλ. οταν κανεις αιτηση δεν σε περνουν απο την wind αλλα απο εταιριες που συνεργαζονται με την wind ενω online ειναι απευθειας το θεμα ειναι αν ειναι ετσι οπως λετε τηλεφωνικα τοτε εχει να πεσει πολυ κραξιμο αν κανουν το ιδιο κ σε μενα διοτι κ εγω τηλ. το εκανα διοτι μου ειπαν για 2 η 3 μηνες δεν θυμαμαι δωρεαν παγιο κ 10ε εκπτωση στο κινητο wind .:mad:

Δημοσ.

Η αρχικη προσφορα ηταν απο εταιρια προωθησης (Ωθηση λεγοταν η συγκεκριμενη).Αν ηταν τετοια εταιρια και σε σενα τοτε να 'σαι ετοιμος,γιατι αλλο κομματι το εχει η wind αλλο η tellas και γινεται ενας χαμος με το λογαριασμο και τις εκπτωσεις.

Δημοσ.

σχετικα με την προσφορα duble play σε συνδιασμο με κινητο wind ξερει κανεις τι γινεται ακριβος?

στο σαιτ γραφουν

Έκπτωση 10,33€ στο λογαριασμό του WIND κινητού σας, κάθε μήνα, για πάντα!

Δωρεάν Mobile Broadband για να σερφάρετε στο Ίντερνετ από το WIND κινητό σας για ένα χρόνο

Δωρεάν 2 μήνες για να σερφάρετε απεριόριστα στο Ίντερνετ από το Lap Top σας όπου και αν βρίσκεστε!*

οταν λενε * Δωρεάν Mobile Broadband για να σερφάρετε στο Ίντερνετ από το WIND κινητό σας για ένα χρόνο

ποσα ΜΒ δινουν το μηνα? αν το προγραμμα του κινητου εχει ιδη data για ιντερνετ αυτα λειτουργουν προσθετικα?

και οταν λεει Δωρεάν 2 μήνες για να σερφάρετε απεριόριστα στο Ίντερνετ από το Lap Top σας δηλαδη δεινουν και στικακι?

Δημοσ.

Στην άλλη σελίδα αναφέρεται για Internet στο Wind κινητό, στο οποίο είναι (σύμφωνα με ότι γράφεται) ότι είναι +300mb data στο κινητό. Εδώ που αναφέρει για λάπτοπ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί...

Πάντως απ' ότι φαίνεται επικρατεί ακόμα χάος αφού προσφορές δίνουν wind, tellas, Πωλητές και site και όλοι δίνουν ότι προλαβαίνουν! :-)

Δημοσ.

από ότι διάβασα τελικά ι wind tellas δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλή

πριν 1 εβδομάδα ήρθε ένας υπάλληλος της wind και μου είπε για την προσφορά της wind

20 euro το μήνα για 24 mbbs χωρίς πάγια και εγώ ο βλάκας ψάρωσα και έκανα την αίτηση για αλλαγή από Οte Conn-x σε wind tellas

στον Οτε πληρώνω γύρω στα 40 Euro το μήνα για 24 mbbs (πιάνω γύρω στα 12-13) αλλά εδώ και δύο χρόνια είχα πρόβλημα όλο και όλο μία φορά για περίπου μισή ώρα

αν είναι και με την wind δεν έχω internet κάθε λίγο και λιγάκι προτιμώ να παραμείνω

στον οτε

και να πάω στην wind και να τους πώ τελικά να μην τελικά η αλλαγή (αυτό δεν ξέρω αν γίνεται για αυτό και ρωτάω εδώ αυτή μου είπαν ότι η αλλαγή θα ολοκληρωθεί κατά τις 10-15 δεκεμβρίου και μου έστειλαν μήνυμα προχτές που έλεγε :σας ενημερώνουμε πως η αίτηση σας εγκρίθηκε από την wind και η υλοποίηση τις είναι σε εξέλιξη

τώρα γίνετε να τους πω να μη γίνει τελικά η αλλαγή η είναι πλέον πολύ αργά?)

έτσι και αλλιώς το ιούλιο τελειώνω την σχολη οποτε 7 μήνες μένουν 7x20=140 euro εντάξει δεν είναι και πολλά που θα κερδίσω αν αλλάξω σε wind προτιμώ να έχω internet όλη την ώρα και να χαλάσω 140 euro περισσότερα παρα να έχω προβλήματα όλη την ώρα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να σταματήσεις τη διαδικασία, αλλά πρέπει να ενημερώσεις και τους δύο παρόχους (που και πάλι μπορεί να υπάρχει ασυνενοησία).

Καλύτερα πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (και των δύο) και ρώτα τους για τη διαδικασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...