Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τους εχεις πληρωσει τους 3 μηνες; Παντου λεει οτι οι τρεις πρωτοι ειναι δωρεαν. Αρνησου να πληρωσεις και τελος διακοπης και τους 3 πρωτους μηνες αν δεν τους πληρωσες ηδη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω όρεξη να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τους καραγκιόζηδες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Πασο... (να, αυτα φοβομουν και το προλαβα στο τσακ...)
anta_n Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι αυτό δε το περίμενα από τη wind... μα καλά τι τη βγάζουν τη προσφορά αν είναι έτσι, δε καταλαβαίνουν ότι μόνο κακό κάνουν στον εαυτό τους;
christos.p25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μακρια!Δεχτηκαμε την προσφορα και μας χρεωσανε πρωτα 2 παγια,αντι για τους πρωτους τρεις μηνες δωρεαν.Το τηλεφωνο ειναι οκ.Το νετ χαλια.Υποτιθεται θα ειχαμε εκπτωση 10 ευρω σε καθε παγιο κινητου wind και τελικα μας εχουν απο 4 ευρω εκπτωση και μας αλλαξαν με το ετσι θελω και προγραμμα στα κινητα.Φυσικα ακριβοτερα.Τωρα ουτε μας το αλλαζουν,ουτε μια ριμαδα επιδοτηση δινουν.Μακρια και παλι,ειναι κλεφτες οι ανθρωποι και δε βγαζεις και ακρη.Η εξυπηρετηση απο τα μαγαζια ειναι αθλια....Θες κι αλλα;; Kαι μένα μου είχαν πει οι τρεις πρώτοι μήνες δωρεάν και φυσικά μου τους χρέωσαν..Όταν έκανα αίτηση για να πάω σε connex, με πήραν από τα κεντρικά της wind, και μου είπαν <<γιατί φεύγετε έχετε 3 μήνες δωρεάν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο>>!! Έχω περάσει από HOL, Forthnet, και αυτή η εταιρεία ήταν η πιο οδυνηρή μου εμπειρία. Ampalon την αίτηση την είχες κάνει online απο εδώ: https://www.wind.com.gr/eShop-Form.aspx ; η προσφορά 3 μήνες ειναι για αιτήσεις online μόνο. H έκπτωση είναι 4,20 το μήνα;; ακόμα και αν χρεώνουν το ΦΠΑ (που είναι απαράδεκτο γιατί δεν αναφέρεται πουθενά) η έκπτωση θα έπρεπε να είναι 8,4 για double play. BASSstarlet , εσύ online την έκανες την αίτηση;, έχω κάνει και εγώ αίτηση και περιμένω να ενεργοποιηθώ, με αυτά που διαβάζω ετοιμάζομαι να τους τα χώσω αν δω περίεργο λογαριασμό...
barman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως εχω ΗΔΗ δωρεαν παγια για 2 μηνες + εκπτωση βαρβατη σε κινητα και ιντερνετ. Μια χαρα η wind. Με το ιντερνετ κανενα προβλημα.
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 περασα απο οτε (πολλα λεφτα) επειτα πηγα hol ολα μια χαρα αλλα παρασηρθηκα απο μια προσφορα της wind για κινητο και το μετανιωσα... δεινω 92 ευρω το μηνα για ολα, κινητο 7 ωρες δωρεαν προς ολους, σταθερο δωρεαν αστικες υπεραστικες, ιντερνετ απεριοριστο αν και εχω 3-4mbbs εδω που ειμαι.Εβαλα μεγάλο ποσο στο κινητο γιατι πηρα κινητο των 450 ευρω τότε.Σημα στο κινητο πολυ καλο, στους λογαριασμος ειναι οκ οσο μου ειπαν στελνουν, στο σταθερο ειμαι ενταξη, στο ιντερνετ ομως μου κάνουν πολλες μαλ/κιες.. αλαζουν την ταχυτητα εχω αποσυνδεσεις δεν εχω σταθερο σημα γραμμης κλπ.Τον Ιουλιο που ληγει το συμβόλαιο φευγω και πάω hol.H hol δεν ειναι ισαξια με τον οτε στο ιντερνετ? την μόνη που σε σημβουλευω να αποφυγεις οπως και να εχει ειναι η forthnet, πριν 3 χρονια με ταλαιπωρησε πολυ
barman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 περασα απο οτε (πολλα λεφτα) επειτα πηγα hol ολα μια χαρα αλλα παρασηρθηκα απο μια προσφορα της wind για κινητο και το μετανιωσα... δεινω 92 ευρω το μηνα για ολα, κινητο 7 ωρες δωρεαν προς ολους, σταθερο δωρεαν αστικες υπεραστικες, ιντερνετ απεριοριστο αν και εχω 3-4mbbs εδω που ειμαι.Εβαλα μεγάλο ποσο στο κινητο γιατι πηρα κινητο των 450 ευρω τότε.Σημα στο κινητο πολυ καλο, στους λογαριασμος ειναι οκ οσο μου ειπαν στελνουν, στο σταθερο ειμαι ενταξη, στο ιντερνετ ομως μου κάνουν πολλες μαλ/κιες.. αλαζουν την ταχυτητα εχω αποσυνδεσεις δεν εχω σταθερο σημα γραμμης κλπ.Τον Ιουλιο που ληγει το συμβόλαιο φευγω και πάω hol.H hol δεν ειναι ισαξια με τον οτε στο ιντερνετ?την μόνη που σε σημβουλευω να αποφυγεις οπως και να εχει ειναι η forthnet, πριν 3 χρονια με ταλαιπωρησε πολυ Φιλε Γιαννη. Στο θεμα "αλλαγης ταχυτητας " Ναι το κανουν. Βαλτους ομως χερι καλο και θα δεις αποτελεσμα. Τωρα για το κινητο ΣΗΜΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ. Επισης τα χρηματα ειναι ΤΣΑΜΠΑ !! 14,50 για 1 χρονο τα θεωρεις λεφτα ;;; Ελεος δηλαδη. Για πηγαινε σε ΟΤΕ να δεις τι θα πληρωνεις !! Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ...Τον Ιουλιο που ληγει το συμβόλαιο φευγω και πάω hol.H hol δεν ειναι ισαξια με τον οτε στο ιντερνετ? Πολυ πιο αργη στα pings απο τον ΟΤΕ. H wind ειναι η πιο γρηγορη εναλλακτικη, πολυ κοντα στον ΟΤΕ.
barman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πολυ πιο αργη στα pings απο τον ΟΤΕ. H wind ειναι η πιο γρηγορη εναλλακτικη, πολυ κοντα στον ΟΤΕ. Σωστος !!!
kage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 λοιπον το ψαξα λιγο περισσοτερο http://www.wind.com.gr/LeftMenu/Statherh---Internet/Gia-ton-idioti.aspx η προσφορα στο σιτε ειναι καλυτερη απο αυτην που παιρνουν τηλ.στα σπιτια. γιατι αν συνδιαστει με κινητο wind ισχυει και εδω η εκπτωση 10,33ε το μηνα+τα 2 παγια εξτρα(αντι του ενος στην τηλ.προσφορα) και ανοιξτε εκει που λεει χαρακτηριστικα... <<Σε συνδυασμό με WIND κινητό Έκπτωση 10,33€ στο λογαριασμό του WIND κινητού σας, κάθε μήνα, για πάντα! Δωρεάν Mobile Broadband για να σερφάρετε στο Ίντερνετ από το WIND κινητό σας για ένα χρόνο>> το θεμα ειναι τι περιλαμβανει αυτο το δωρεαν mobile broadband?εννουν wap/3g/hsdpa AΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ συνδεση? ---------------------------------- οσοι ειχατε προβληματα στο ινετ δεν τα ειχατε με αλλη συνδεση?ειχατε ιδια ταχυτητα?γιατι διαβαζω για 2-6μβ που οκ εκει ολες δουλευουν καλα...
christos.p25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 λοιπον το ψαξα λιγο περισσοτεροhttp://www.wind.com.gr/LeftMenu/Statherh---Internet/Gia-ton-idioti.aspx η προσφορα στο σιτε ειναι καλυτερη απο αυτην που παιρνουν τηλ.στα σπιτια. γιατι αν συνδειαστει με κινητο wind ισχυει και εδω η εκπτωση 10,33ε το μηνα+τα 2 παγια εξτρα(αντι του ενος στην τηλ.προσφορα) και ανοιξτε εκει που λεει χαρακτηριστικα... <<Σε συνδυασμό με WIND κινητό Έκπτωση 10,33€ στο λογαριασμό του WIND κινητού σας, κάθε μήνα, για πάντα! Δωρεάν Mobile Broadband για να σερφάρετε στο Ίντερνετ από το WIND κινητό σας για ένα χρόνο>> το θεμα ειναι τι περιλαμβανει αυτο το δωρεαν mobile broadband?εννουν wap/3g/hsdpa AΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ συνδεση? ---------------------------------- οσοι ειχατε προβληματα στο ινετ δεν τα ειχατε με αλλη συνδεση?ειχατε ιδια ταχυτητα?γιατι διαβαζω για 2-6μβ που οκ εκει ολες δουλευουν καλα... εννοούν +300mb/μήνα data στο πρόγραμμα του κινητού σου...
Ampalon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ampalon την αίτηση την είχες κάνει online απο εδώ: https://www.wind.com.gr/eShop-Form.aspx ; η προσφορά 3 μήνες ειναι για αιτήσεις online μόνο. H έκπτωση είναι 4,20 το μήνα;; ακόμα και αν χρεώνουν το ΦΠΑ (που είναι απαράδεκτο γιατί δεν αναφέρεται πουθενά) η έκπτωση θα έπρεπε να είναι 8,4 για double play. Μας ειχανε παρει τηλεφωνο.Ναι 4.20€ εκπτωση σε καθε παγιο καθε μηνα.Μας ειχανε πει για 10€ σε καθε παγιο για double play, αλλα ενω εμεις το αιτηθηκαμε αυτοι βαλανε μονο τηλεφωνο τελικα και γι αυτο υπαρχει μονο αυτη η εκπτωση. Τελικα επειδη ειχα κανει αιτηση φορητοτητας με πηρανε τηλεφωνο σημερα και αφου τα ακουσανε μου κανανε την εξης προσφορα:αλλα 12€ εκπτωση σε καθε παγιο (συνολο δηλαδη 16) +δωρο 120 μηνυματα προς ολους το καθε κινητο καθε μηνα + 80€ επιδοτηση.Ειχα πριν το flexy25 και με το ετσι θελω με πηγανε στο wind140 το οποιο δε με συνεφερε καθολου.Τωρα το πακετο wind140+120sms αντι για 34,80€ που κοστιζει κανονικα σε μενα βγαινει 12€ περιπου!!Not bad.Τους τα ζητησα γραπτως αλλα δυστηχως δε γινεται.Θα περιμενω λογαριασμο... ΥΓ:ειναι τοσο μπ0υρδ€λ0 που ενω το αλλο κινητο εχει φυγει στην cosmote εδω και μια βδομαδα αυτοι λεγανε οτι ειναι στη wind ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.