Προς το περιεχόμενο

wind(τηλεφωνο+internet)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, μενω στην Κομοτηνη και πριν 2~3 μερες ενημερωθηκα για μια προσφορα της WINd (τηλεφ, + ιντερνετ στα 34ε). Θα ηθελα λοιπον να με ενημερωσετε -οσοι γνωριζετε/εχετε το συγκεκριμενο πακετο- για το ποσο αξιοπιστο ιντερνετ και τηλεφωνο προκειται να εχω (αν παιζουν προβληματα με το τηλεφωνο κλπ.) Ευχαριστω

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από όσα έχω δει κατά καιρούς, η Wind δεν είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος, ειδικά όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Τελευταία έχει τύχει να διαβάσω κάποια θετικά σχόλια για τα Pings.

Το μόνο πακέτο που βρήκα με 34 είναι ταυτό με απεριόριστες εθνικές κλήσεις. Στα ίδια λεφτά είναι και η HOL και η forthnet δίνει τους πρώτους 6 μήνες 24€ και μετά 34.

Αν θες την άποψη μου, ρώτα γείτονες σου πως παίζουν και τι παρόχους έχουν και μετά δες τιμές. Αν όμως μόνο η τιμή είναι ο παράγοντας, τότε πήγαινε σε forthnet.

Δημοσ.

Με τη wind αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα και μπλέξεις με support θα εκνευριστείς (το λέω light) . Κατά τα άλλα εγώ θα σου πρότεινα να αποφύγεις τις προσφορές της wind ή αν τελικά τις επιλέξεις να διαβάσεις καλά τους όρους γιατί έχουν αναφερθεί διάφορα στα μικρά γράμματα. Η προσφορά που σου γράφει o από πάνω είναι επίσης πολύ καλή και τίμια

• Moderators
Δημοσ.
Στα ίδια λεφτά είναι και η HOL και η forthnet δίνει τους πρώτους 6 μήνες 24€ και μετά 34.

Αν θες την άποψη μου, ρώτα γείτονες σου πως παίζουν και τι παρόχους έχουν και μετά δες τιμές. Αν όμως μόνο η τιμή είναι ο παράγοντας, τότε πήγαινε σε forthnet.

Αν ο μονος παραγοντας ειναι η τιμη θα παει στην wind αφου η wind εχει τρεις μηνες δωρο (online). Η forthnet εχει 24.90 τους πρωτους 6 μηνες και 34.90 τους επομενους. Ημουν ετοιμος να παω wind αλλα δεν ηθελα να το ρισκαρω και πηρα νεο πακετο ΟΤΕ.

Η HOL επισης δεν συμφερει οικονομικα αφου δεν εχει δωρεαν το τελος ενεργοποιησης που εχει wind και forthn.

Wind ερχεται το ετος 306€ ενω στη forthnet 360€ (hol ετησιο 342€, με τους 3 μηνες δωρο επισης αλλα με τελος ενεργ)

Η forthnet λοιπον ειναι η πιο ακριβη απο τις τρεις. :P

Δημοσ.

Δεν το ήξερα ότι τρέχει η προσφορά από τη Wind και αναφέρει ότι θα τρέχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μακάρι να την κρατήσουν αρκετά. H ΗΟL την έχει πάρα πολυ καιρό active.

Δημοσ.

βασικα καλησπερα...με πηραν και εμενα πριν απο λιγο για να με ενημερωσουν για αυτο το πακετο αλλα μου ειπε και κατι αλλο οτι θα εχω ιντερνετ απο 20 ως 24Mps και οχι εως 24 γιατι αυτοι λεει τωρα χρησιμοποιουν τις οπτικες ινες..

τωρα εχω Ηοl με 6αρα συνδεση

Δημοσ.
βασικα καλησπερα...με πηραν και εμενα πριν απο λιγο για να με ενημερωσουν για αυτο το πακετο αλλα μου ειπε και κατι αλλο οτι θα εχω ιντερνετ απο 20 ως 24Mps και οχι εως 24 γιατι αυτοι λεει τωρα χρησιμοποιουν τις οπτικες ινες..

τωρα εχω Ηοl με 6αρα συνδεση

mlkieς

και με ξαναπειραν σημερα λεγοντας οτι εφοσον εχω wind μου κανουν εκπτωση 10ε το μηνα.δηλ.31ε και ενα δωρεαν παγιο(αν υποθεσουμε πως στο ινετ δεινουν 3 μηνες δωρο στην ουσια μου κοβουν μονο ενα παγιο δωρο και ας εχω wind:P

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις μιας και τις πρωτες 15μερες μπορεις να τους ακυρωσεις αν εχεις προβληματα

Δημοσ.
Γεια σας παιδια, μενω στην Κομοτηνη και πριν 2~3 μερες ενημερωθηκα για μια προσφορα της WINd (τηλεφ, + ιντερνετ στα 34ε). Θα ηθελα λοιπον να με ενημερωσετε -οσοι γνωριζετε/εχετε το συγκεκριμενο πακετο- για το ποσο αξιοπιστο ιντερνετ και τηλεφωνο προκειται να εχω (αν παιζουν προβληματα με το τηλεφωνο κλπ.) Ευχαριστω

Όσο καιρό είχα, με καλούσαν και δεν χτύπαγε, αυτός που μίλαγε άκουγε τη φωνή του διπλή (μάλλον για να σιγουρεύεται αν έκανε σαρδάμ) το internet συγχρόνιζε πιο χαμηλά και από τους προηγούμενους δύο isp που είχα, ενώ στο online gaming ήμουν <<καθυστερημένος>> γύρω στο δευτερόλεπτο..

Mπα, δεν έχει κανένα πρόβλημα η Wind-Faillas.

Δημοσ.
γιατι αυτοι λεει τωρα χρησιμοποιουν τις οπτικες ινες..

Αυτό μάλλον ύποπτο είναι... έχε το νου σου γιατί υπάρχουν και αντιπρόσωποι που λένε τέτοιες βλακείες για να μαζέψουνε πελάτες. Τα οικονομικά πίστευε τα και να είσαι σίγουρος όταν τα δεις γραμμένα κάπου.

Στα του δικτύου ρώτα άλλους και όχι τους ίδιους γιατί σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Wind-Faillas.
:-Ρ
Δημοσ.

Στα του δικτύου ρώτα άλλους και όχι τους ίδιους γιατί σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

:-Ρ

Να σου πω λοιπόν εγώ που έχω...άστο καλύτερα!

Δημοσ.
mlkieς

και με ξαναπειραν σημερα λεγοντας οτι εφοσον εχω wind μου κανουν εκπτωση 10ε το μηνα.δηλ.31ε και ενα δωρεαν παγιο(αν υποθεσουμε πως στο ινετ δεινουν 3 μηνες δωρο στην ουσια μου κοβουν μονο ενα παγιο δωρο και ας εχω wind:P

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις μιας και τις πρωτες 15μερες μπορεις να τους ακυρωσεις αν εχεις προβληματα

και μενα ακριβως τα ιδια μου ειπαν...Ναι μπορει τις πρωτες 15 να ειναι comple και μετα να ειναι χαλι..δε θα το ρισκαρω αλλωστε μια χαρα ειμαι με τι Hol και τωρα θα παω στα 24

Δημοσ.

Δε πιστεύω πως σίγουρα θα είναι χάλι μετά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα ότι μπορείς να φύγεις μέσα στις πρώτες 15 μέρες, αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσει εγώ θα πρότεινα να το δοκιμάσει.

Το μόνο ανησυχητικό είναι οι χρόνοι ανάμεσα στις αλλαγές παρόχων καθώς δεν ξέρω πόσο μπορεί να διαρκέσουν.

Δημοσ.

Μακρια!Δεχτηκαμε την προσφορα και μας χρεωσανε πρωτα 2 παγια,αντι για τους πρωτους τρεις μηνες δωρεαν.Το τηλεφωνο ειναι οκ.Το νετ χαλια.Υποτιθεται θα ειχαμε εκπτωση 10 ευρω σε καθε παγιο κινητου wind και τελικα μας εχουν απο 4 ευρω εκπτωση και μας αλλαξαν με το ετσι θελω και προγραμμα στα κινητα.Φυσικα ακριβοτερα.Τωρα ουτε μας το αλλαζουν,ουτε μια ριμαδα επιδοτηση δινουν.Μακρια και παλι,ειναι κλεφτες οι ανθρωποι και δε βγαζεις και ακρη.Η εξυπηρετηση απο τα μαγαζια ειναι αθλια....Θες κι αλλα;;

Δημοσ.

Kαι μένα μου είχαν πει οι τρεις πρώτοι μήνες δωρεάν και φυσικά μου τους χρέωσαν..

Όταν έκανα αίτηση για να πάω σε connex, με πήραν από τα κεντρικά της wind, και μου είπαν <<γιατί φεύγετε έχετε 3 μήνες δωρεάν μέχρι να λήξει το συμβόλαιο>>!!

Έχω περάσει από HOL, Forthnet, και αυτή η εταιρεία ήταν η πιο οδυνηρή μου εμπειρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...