playlandos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα , θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το hotfile , λοιπόν έχει ώριο στο ανέβασμα και το κατέβασμα αρχείων? Πως πάει από ταχύτητες ? Πόσο χώρο αφήνει να κάνεις ανέβασμα αρχείων? Είναι αξιόπιστο , εσάς σας άρεσε? Οι ίδιες ερωτήσεις ισχύουν και για το Megaupload Ευχαριστώ πολύ , οι απόψεις σας θα με διευκολύνουν πολύ.
katsikoula Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 λοιπον εγω εδω και 2 μηνες εχω φυγει απο το RS και εχω παει στο HF. εντυπωσεις: ιδια ταχυτητα με το RS, απεριοριστο downloading & uploading και το δευτερο φοβερο πλεονεκτημα (κυριως για τους uploaders) ειναι οτι τα αρχεια που ανεβαζει κανεις δεν διαγραφονται ποτε (οσο ειναι premium user) τωρα για το megaupload το μονο που ξερω ειναι οτι εχει πολυ χαμηλες ταχυτητες (απο οτι εχω διαβασει σε ξενα forum)
panosno1com Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 εμενα μου τη σπαει που αμα παρεις συνδρομη σου την ανανεώνει αυτοματα κάάάθε μηνα!! [εγω το χω ψαξει στις επιλογες του paypal και μου ρχεται e-mail για τα πάντα αλλά...Μπορει ενα μηνα εσυ να μη θες να ανανεώσεις,γιατι να στο κανει με το ζόρι ;;;
infected Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει επιλογή ώστε να μην ανανεώσει αυτόματα.
lefteris210 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει επιλογή ώστε να μην ανανεώσει αυτόματα. που είναι αυτή η επιλογή? μονο μέσου paypal μπορώ να το κόψω....εκτος αν εννοείς μέσου paypal και εσύ.
panosno1com Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει επιλογή ώστε να μην ανανεώσει αυτόματα. ...[εγω το χω ψαξει στις επιλογες του paypal και μου ρχεται e-mail για τα πάντα αλλά... :-)το έχω ήδη κάνει! Αλλά,αν είσαι κάποιος αρχάριος/νέος χρήστης,άρα δε ξέρεις τα κατατόπια,θα σε χρεώνει κάθε μήνα θες δε θες; Αυτο ειναι που μου <<τη σπάει>> ,οπως και στο netload το συναντησα αυτο !
playlandos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=414428&highlight=Rapidshare Για αυτό που λέτε για το RS , ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.