Προς το περιεχόμενο

Πως θα 'δω' το router;

greendaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Oxygen Router που δίνει η tellas εδώ και αρκετό καιρό και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να το ...επεξεργαστώ. Πως μπορώ ας πούμε να απενεργοποιήσω τήν ασύρματη εκπομπή κ.α. Δεν είδα κάποιο software εγκατεστημένο στον Η/Υ μου. Πρέπει να 'πάω' στην ip του για να το πειράξω; Βγάζει ένα 'web user interface' στον explorer αλλά δεν δέχεται τον κωδικό μου. Πως θα δω ας πούμε αν κλέβει κάποιος από τους 'καλούς' μου γείτονες; Επίσης πως θα συνδέσω ασύρματα το λάπτοπ στο ίντερνετ; Τι χρειάζεται;

Δημοσ.

1.Οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω του web interface.

2.Λογικά κάπου "μέσα" στο web interface να έχει κάποια επιλογή που να δείχνει ποιοί είναι συνδεμένοι.

3.Επιλέγεις το ασύρματο δίκτυο σου από τη λίστα με τα διαθέσιμα και συνδέεσαι.

Δημοσ.

Ο αριθμός 192.168.2.1 είναι η λεγόμενη Home Network Router Default IP Address. Το πληκτρολογείς στον browser σου και μπαίνεις στο μενου του router. Από κει κανεις τις ρυθμίσεις που θέλεις. Aν σου ζητάει κωδικό λογικά θα αναγράφεται στο κάτω μέρος του router σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και το ασυρματο δεν ειναι το να δεις ποιος σου κλεβει αλλα να το κλειδωσεις πχ με wpa2 αν το θες.αν δεν το θες το απενεργοποιεις.για το default Κωδικο αμα δεν το γραφει απο κατω μιλα με την εταιρεια να σου πει ποιος ειναι ο default.αν τον εχεις αλλαξει απλα κανεις Reset default τον ρουτερ και γυρναει στα εργοστασιακα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...