Προς το περιεχόμενο

DVI to USB : Θα δουλέψει;

greendaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ήθελα να συνδέσω την τηλεόραση με τον Η/Υ έτσι ώστε να μεταφέρει και ήχο στην τηλεόραση μαζί με την εικόνα. Η tv έχει είσοδο HDMI αλλά ο Η/Υ δεν έχει είσοδο HDMI. Έκανα όμως το λάθος και πήρα καλώδιο HDMI to DVI για να συνδεθεί το καλώδιο HDMI στην DVI (2η) του Η/Υ. Έτσι όμως μεταφέρεται μόνο εικόνα! Λέω τώρα να πάρω έναν αντάπτορα DVI to USB για να συνδέσω το HDMI σε USB του Η/Υ. Είναι όμως πανάκριβος - 78 € στο e-shop - και θέλω να μάθω άμα θα δουλέψει ή αν θα πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου! Ξέρω, έπρεπε να πάρω ένα HDMI to HDMI καλώδιο απ'την αρψή και έναν αντάπτορα HDMI για τον Η/Υ αλλά δεν το σκέφτηκα... :(

Έχω 'πειράξει' την LG και παίζει ταινίες από εξωτερικό δίσκο- με τη βοήθεια αυτού του φόρουμ :) - λέτε αν συνδέσω τον Η/Υ με την tv απευθείας με USB να συμβεί κάτι κάκό;

Συγνώμη αν σας μπέρδεψα...

:whistle:

Δημοσ.

Γιατί απλά δεν τραβάς ένα καλώδιο από το line out του υπολογιστή στο line-in της τηλεόρασης για τον ήχο?

80€ για τον αντάπτορα που λες δεν αξίζει με την καμία... Δεν ξέρω καν αν θα δουλέψει... Αλλά με 80€ μπορείς να πάρεις μια καινούρια πολύ καλή κάρτα γραφικών και να έχει HDMI χωρίς μετατροπές γιατί αυτό που έχεις κάνει τώρα δεν είναι πραγματικό HDMI...

Δημοσ.
όπου σου είπε ο kostastnt πάρε αυτό και είσαι μια χαρά

αλήθεια ποιο μοντέλο lg είχες και κατάφερες να παίξεις ταινίες?

LG 42LF2510 είχα και με το 'πείραγμα' που είδα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689 πριν κάτι μήνες παίζουν τα πάντα - εκτός από mkv.

Στο audio καλώδιο που μου πρότεινες, θε είναι συνέχεια ενεργοποιημένα...

Δημοσ.
LG 42LF2510 είχα και με το 'πείραγμα' που είδα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689 πριν κάτι μήνες παίζουν τα πάντα - εκτός από mkv.

Στο audio καλώδιο που μου πρότεινες, θε είναι συνέχεια ενεργοποιημένα...

τι εννοείς συνέχεια ενεργοποιημένα?

Δημοσ.
τι εννοείς συνέχεια ενεργοποιημένα?

Εννοώ ότι δεν θα ενεργοποιείται ο ήχος στην tv όταν διαλέγω την HDMI είσοδο αλλά θα παίζει πάντα αν δεν τον απενεργοποιήσω απ' τον Η/Υ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...