Προς το περιεχόμενο

νεο τροφοδοτικο

cake4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρετε τι τροφοδοτικό έχει; Υπάρχουν τροφοδοτικά που λένε πχ 500w και δίνουν 15 αμπέρ

στη δωδεκάρα (αυτά τα Noname πχ) και 400άρια που δίνουν 30.

Δημοσ.

δεν ξερω ακριβος πιο μοντελο ειναι οπως ειπα το εχω πολλα χρονια termaltake 500 watt ,αν ανοιξω το κουτι να δω θα βγαλω ακρη:rolleyes:

Δημοσ.
δεν ξερω ακριβος πιο μοντελο ειναι οπως ειπα το εχω πολλα χρονια termaltake 500 watt ,αν ανοιξω το κουτι να δω θα βγαλω ακρη:rolleyes:

Άνοιξε το καπάκι από το pc και δες επάνω στο τροφοδοτικό ποσά αμπέρ βγάζει στην 12 γραμμή και πες μας

Και αν ξέρει κάνεις ακριβός ποσά αμπέρ χρειάζεται η κάρτα γραφικών ας μας πει γιατί εγώ που έψαξα λένε από 9 αμπέρ μέχρι και 25

Δημοσ.

Με προβληματίζουν 2 πράγματα. Το 1ο αυτό που αναφέρεις ότι είναι 6-7 ετών τροφοδοτικό και το 2ο πόση πραγματικά ισχύ βγάζει στις γραμμές των 12v το psu κι αυτό γιατί δεν τραβάει και λίγο ρεύμα η gtx. Είναι λίγο ναι μεν αλλά η περίπτωση. Τέσπα ας γράψει καλύτερα κάποιος που γνωρίζει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό.

Δημοσ.
29Α combined βγάζει http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/thermaltake-psu-roundup_23.html,βέβαια έχει και αρκετά χρόνια χρήσης στην ''πλάτη''(αν και δεν νομίζω ότι έχει τόσα χρόνια στην αγορά το συγκεκριμένο).Πάντως προσωπικά θα το δοκίμαζα.

Ας το δοκιμάσει και αν δεν.........Παίρνει ένα άλλο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...