bachtis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Συνέβη το εξής: ένας φίλος μου "έστειλε" φωτογραφίες από τo msn. Για την ακρίβεια αυτό το παιδί δε μου είχε στείλει τίποτα... Πήγα να το ανοίξω και πριν προλάβω να δω κόλλησε το pc. Το αντιικό δε βγάζει τίποτα, αλλά το msn έχει πρόβλημα, γιατί πατάω την τάδε επαφή και δεν την ανοίγει, παρά μετά από πολλές προσπάθειες. Τι να κάνω;;
Pinball1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αρχικά κάνε full scan με antivirus και antispyware σε ασφαλή λειρουργία (F8).
nick#18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Reboot και πατας το f8 συνεχομενα για να μπεις
bachtis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ξέρω πώς να κάνω reboot. Αλλά δεν μου κάνει. Έκανα reset πριν φορτώσει το pc και με έβγαλε σε μια οθόνη που μπορούσα να επιλέξω (επιτέλους) safe mode, πατάω βελάκια, αλλά τίποτα... Επίσης, ξέρετε κανά καλό αντιικό;;; Έχω το eset smart security, αλλά δε λέει και πολλά...
Chrisad Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 1) πας εδώ http://www.malwarebytes.org/ 2) κατέβασε τη free version 3) εγκατέστησε το 4) κάνε update και full scan
Pinball1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Όχι, απλά είναι καλύτερο να το κανεις σε safe mode.
nick#18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ναι θα ειναι καλυτερο... με το που πατησεις το power on του pc πατα και αφηνε το f8 συνεχια... θα σου βγαλει την επιλογη
nick#18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 wtf? Eχεις απενεργοποιεισει μηπως το boot screen?
dermitzos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν το πατάς μία φορά ή το έχεις πατημένο συνέχεια, σαφώς και δεν θα μπει. Επίσης έχω πετύχει σε Η/Υ το F10. Δοκίμασε και αυτό
Linus_21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ξέρω πώς να κάνω reboot. Αλλά δεν μου κάνει. Έκανα reset πριν φορτώσει το pc και με έβγαλε σε μια οθόνη που μπορούσα να επιλέξω (επιτέλους) safe mode, πατάω βελάκια, αλλά τίποτα...Επίσης, ξέρετε κανά καλό αντιικό;;; Έχω το eset smart security, αλλά δε λέει και πολλά... Ναι θα ειναι καλυτερο... με το που πατησεις το power on του pc πατα και αφηνε το f8 συνεχια... θα σου βγαλει την επιλογη Τις προάλλες μου έλεγε γνωστός, ότι μετά από κάποιον ιο(προφανώς) που κόλλησε, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το πληκτρολόγιο του. Δεν μπορούσε καν να πατήσει στο Press any key to boot from CD, για να το κάνει format. Βέβαια σε αυτόν έβγαζε και Blue Screen όταν φόρτωνε τα Vista, απλώς μου ήρθε αυτό στο μυαλό, επειδή έγραψε ο φίλος ότι πατούσε τα βελάκια, αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.