Προς το περιεχόμενο

Ιός;;

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνέβη το εξής: ένας φίλος μου "έστειλε" φωτογραφίες από τo msn. Για την ακρίβεια αυτό το παιδί δε μου είχε στείλει τίποτα... Πήγα να το ανοίξω και πριν προλάβω να δω κόλλησε το pc. Το αντιικό δε βγάζει τίποτα, αλλά το msn έχει πρόβλημα, γιατί πατάω την τάδε επαφή και δεν την ανοίγει, παρά μετά από πολλές προσπάθειες. Τι να κάνω;;

Δημοσ.

Ξέρω πώς να κάνω reboot. Αλλά δεν μου κάνει. Έκανα reset πριν φορτώσει το pc και με έβγαλε σε μια οθόνη που μπορούσα να επιλέξω (επιτέλους) safe mode, πατάω βελάκια, αλλά τίποτα...

Επίσης, ξέρετε κανά καλό αντιικό;;; Έχω το eset smart security, αλλά δε λέει και πολλά...

Δημοσ.

Ναι θα ειναι καλυτερο... με το που πατησεις το power on του pc πατα και αφηνε το f8 συνεχια... θα σου βγαλει την επιλογη ;)

Δημοσ.

Αν το πατάς μία φορά ή το έχεις πατημένο συνέχεια, σαφώς και δεν θα μπει.

Επίσης έχω πετύχει σε Η/Υ το F10. Δοκίμασε και αυτό

Δημοσ.
Ξέρω πώς να κάνω reboot. Αλλά δεν μου κάνει. Έκανα reset πριν φορτώσει το pc και με έβγαλε σε μια οθόνη που μπορούσα να επιλέξω (επιτέλους) safe mode, πατάω βελάκια, αλλά τίποτα...

Επίσης, ξέρετε κανά καλό αντιικό;;; Έχω το eset smart security, αλλά δε λέει και πολλά...

Ναι θα ειναι καλυτερο... με το που πατησεις το power on του pc πατα και αφηνε το f8 συνεχια... θα σου βγαλει την επιλογη ;)

Τις προάλλες μου έλεγε γνωστός, ότι μετά από κάποιον ιο(προφανώς) που κόλλησε, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το πληκτρολόγιο του. Δεν μπορούσε καν να πατήσει στο Press any key to boot from CD, για να το κάνει format.

Βέβαια σε αυτόν έβγαζε και Blue Screen όταν φόρτωνε τα Vista, απλώς μου ήρθε αυτό στο μυαλό, επειδή έγραψε ο φίλος ότι πατούσε τα βελάκια, αλλά τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...