Προς το περιεχόμενο

ePSXe emulator

brazilieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας ,θέλω την βοήθεια σας , με το playstation epsxe 1,7 emulator και ενώ τρέχω τα παιχνίδια που μου αρέσουν [ gran turismo 2 & colin mac ray 2 ] χάνω την εικόνα από την οθόνη, και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του PC . Αυτό το πρόβλημα το έχω στα WIN XP aκαι WIN 7 . Ενημερωτικά χάνω μόνο την εικόνα , το παιχνίδι τρέχει. Όποιος γνωρίζει κάτι περιμένω την βοήθεια του , Ευχαριστώ ,

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μονος. Κατι παιζει με τους drivers και την εκδοση του emulator-παιχνιδιου. Εχω δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις στα γραφικα (του emulator) και δεν ειδα χαιρι. Περασα εναν (αρκετα) παλιοτερο driver που ειχα για την καρτα και ο emulator δουλεψε κανονικα. Τα συμπερασματα δικα σας.

Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω παραπανω φιλος. Εγω εχω ATI καρτα και μου κανει τα ιδια με τους "τελευταιους" drivers. Δεν υπαρχει και ποιο νεα εκδοση του ePSXe emulator οποτε μπαστουνια οπως καταλαβαινεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής . υπάρχει τρόπος να ανοίξω [σπάσω] τις A License, B License, Int. License; Χωρίς να τρέξω τα τεστ . Μιλάμε για το game Gran turismo1 και το οποίο θέλω να το τρέξω στο PC με το ePCXe . Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...