Aliferopoulos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας, έχω ένα Netbook της ASUS τύπου Eee PC 904HD. Εάν δεν κάνω λάθος το Netbook μου διαθέτει Intel καρτα γραφικών. Θέλω να βάλω μια καλύτερη κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει DirectX καθώς και μερικά αξιοπρεπή παιχνίδια. Ποιά κάρτα γραφικών πρέπει να αγοράσω και που μπορώ να πάω για να μου την εγκαταστήσουν; Δεν μπορώ να βρώ βοήθεια πουθενά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sadamiraq Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να αλλαξεις την καρτα γραφικων σου?δεν γινεται...
Aliferopoulos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να αλλαξεις την καρτα γραφικων σου?δεν γινεται... Βασικά το είδα στο Internet αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος. Ευχαριστώ πάντως. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να αυξήσω τις επιδόσεις του;
Sadamiraq Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καμια ραμ να βαλεις μονο αλλα δεν θα δεις φοβερες επιδοσεις,γενικα τα netbook ειναι να σερφαρεις στο νετ ισα ισα,να ακουσεις καμια μουσικουλα αντε στο τσακιρ κεφι καμια ταινια και ετσι,μην περιμενεις πολλα πραματα απο αυτο
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δε νομίζω πως όταν αγόραζες το netbook σου, είχες κατά νου το gaming, έτσι;
caution Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δε νομίζω πως όταν αγόραζες το netbook σου, είχες κατά νου το gaming, έτσι; Ακριβώς! ...είναι σαν να παραπονιέσαι ότι το HAF σου, δεν μπαίνει εύκολα στην βαλίτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.