Προς το περιεχόμενο

Sagem F@st 2404 VS Huawei EchoLife HG520c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ipconfig σε παραθυρο command prompt και στο default gateway θα σου λεει την Ip του ρουτερ.την γραφεις στον explorer και μπαινεις.εναλακτικα την γραφει στο manual μαζι με το username kai password.

Δημοσ.

ipconfig σε παραθυρο command prompt και στο default gateway θα σου λεει την Ip του ρουτερ.την γραφεις στον explorer και μπαινεις.εναλακτικα την γραφει στο manual μαζι με το username kai password.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Με το Huawei είμαι μέχρι στιγμής υπερ-ευχαριστημένος. Άμεσο και απλό interface, το wireless δουλεύει άψογα και χωρίς προβλήματα.

Το θέμα είναι η αξιοπιστία, αλλά πιστεύω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σου θα σου προτεινα το hawei γιατι τα sagem εχουν προβλημα με το ολοκληρωμενο τους καιγεται ευκολα!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

χαίρε και Χρόνια Πολλά! Εχω ένα android tablet 2.3.1 το οποίο συν΄δεεται κανονικά με wifi σε γραφείο και με personal hotspot από κινητό αλλά δε παίζει στο σπίτι με το router Huawei EchoLife HG520c του OTE. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω το σήμα από WAP σε WEP, με δυναμική και με σταθερή IP, αλλαγή στα κανάλια από 11 σε 13 και auto.. όλα μάταια.

Ο ΟΤΕ φυσικά δεν έχει ιδέα από android οπότε σκέφτηκα να κάνω μόνος μου upgrade το firware, γνωρίζει κανείς κάποιο έμπιστο site πού ίσως να έχει ένα ποιο ανανεωμένο firmware version από την 3.10.29.0-1.0.7.0 που είμαι τώρα?

όποια άλλη ιδέα για σύνδεση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!

Δημοσ.

α.καλως ηρθες στο forum.

β.οχι 12 οχι 13 καναλι.

γ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο.

δ.firmware στο official site Του κατασκευαστη.

ε.αυτοματες Ip στο android

Δημοσ.

α.καλως ηρθες στο forum.

β.οχι 12 οχι 13 καναλι.

γ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο.

δ.firmware στο official site Του κατασκευαστη.

ε.αυτοματες Ip στο android

δυστηχώς Β δε παίζει, Γ τα ίδια, Δ η Huawei δε δίνει firmware και στα forum δε βρήκα κ τίποτα, Ε ΟΚ αλλά δε δίνει καν IP... desperate!

Δημοσ.

b.δοκιμασες απο 11 και κατω και τιποτα?

ε.ουτε με καρφωτες ουτε με αυτοματες??μηπως λεω εχεις ορισει τιποτα στο Huawei και κανει και filtering σε mac address?καντο κανα Hard reset.αν δεν βρεις και firmware τοτε i give up.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...