papg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 πώς μπαίνουμε σε Web Interface στο Echolife HG520c ρε παιδιά.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ipconfig σε παραθυρο command prompt και στο default gateway θα σου λεει την Ip του ρουτερ.την γραφεις στον explorer και μπαινεις.εναλακτικα την γραφει στο manual μαζι με το username kai password.
papg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ipconfig σε παραθυρο command prompt και στο default gateway θα σου λεει την Ip του ρουτερ.την γραφεις στον explorer και μπαινεις.εναλακτικα την γραφει στο manual μαζι με το username kai password. ευχαριστώ πολύ
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Με το Huawei είμαι μέχρι στιγμής υπερ-ευχαριστημένος. Άμεσο και απλό interface, το wireless δουλεύει άψογα και χωρίς προβλήματα. Το θέμα είναι η αξιοπιστία, αλλά πιστεύω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 οσο αντεξει αντεξει.αν του καει βαζει το αλλο πανω η αγοραζει καποιο αλλο.
riman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 γεια σου θα σου προτεινα το hawei γιατι τα sagem εχουν προβλημα με το ολοκληρωμενο τους καιγεται ευκολα!!!
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αν μπορουσε να παιρνε thomson αν και τοσο καιρο θα εχει παρει κατι και απλα δεν εχει γραψει
THE00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 χαίρε και Χρόνια Πολλά! Εχω ένα android tablet 2.3.1 το οποίο συν΄δεεται κανονικά με wifi σε γραφείο και με personal hotspot από κινητό αλλά δε παίζει στο σπίτι με το router Huawei EchoLife HG520c του OTE. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω το σήμα από WAP σε WEP, με δυναμική και με σταθερή IP, αλλαγή στα κανάλια από 11 σε 13 και auto.. όλα μάταια. Ο ΟΤΕ φυσικά δεν έχει ιδέα από android οπότε σκέφτηκα να κάνω μόνος μου upgrade το firware, γνωρίζει κανείς κάποιο έμπιστο site πού ίσως να έχει ένα ποιο ανανεωμένο firmware version από την 3.10.29.0-1.0.7.0 που είμαι τώρα? όποια άλλη ιδέα για σύνδεση ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 α.καλως ηρθες στο forum. β.οχι 12 οχι 13 καναλι. γ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο. δ.firmware στο official site Του κατασκευαστη. ε.αυτοματες Ip στο android
THE00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 α.καλως ηρθες στο forum. β.οχι 12 οχι 13 καναλι. γ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο. δ.firmware στο official site Του κατασκευαστη. ε.αυτοματες Ip στο android δυστηχώς Β δε παίζει, Γ τα ίδια, Δ η Huawei δε δίνει firmware και στα forum δε βρήκα κ τίποτα, Ε ΟΚ αλλά δε δίνει καν IP... desperate!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 b.δοκιμασες απο 11 και κατω και τιποτα? ε.ουτε με καρφωτες ουτε με αυτοματες??μηπως λεω εχεις ορισει τιποτα στο Huawei και κανει και filtering σε mac address?καντο κανα Hard reset.αν δεν βρεις και firmware τοτε i give up.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα