Προς το περιεχόμενο

Sagem F@st 2404 VS Huawei EchoLife HG520c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, λοιπον, εχω απο τον ΟΤΕ αυτα τα 2 ασυρματα routers (Sagem F@st 2404 και Huawei HG520C). Για να τα δινει δωρο ο ΟΤΕ ξερω οτι δεν θα ειναι και τιποτα το ξεχωριστο, αλλα τα χρειαζομαι γιατι εχω και conn-x tv και αυτα εχουν ετοιμη θυρα για τον αποκωδικοποιητη. Ποιο απο τα 2 θα μου προτεινατε να χρησιμοποιησω ???

Δημοσ.

σε αυτο που λες δεν υπαρχει ακριβης απαντηση.τα δοκιμαζεις και τα 2 και βλεπεις πιο εχει καλυτερη συμπεριφορα.

πχ καλυτερη συμπεριφορα στο wireless.μπορει το ενα να σουρνεται στο wireless να μην εχει καλο σημα ενω το αλλο να ειναι καμπανα

β.ταχυτητα συγχρονισμου.μπορει το ενα να συγχρονιΖΕΙ πιο ψηλα απο το αλλο η μπορει το ενα να συγχρονιζει πιο ψηλα αλλα να μην κατεβαζει γρηγορα.

γ.σταθεροτητα.μπορει το ενα να συγχρονιζει ψηλα και να εχει αποσυνδεσεις μπορει να συγχρονιζουν και τα 2 ιδια ταχυτητα και το ενα να μην ειναι σταθερο.

δ.να σου κανει reboot στο ακυρο.

ε.να μην παιζει σωστα με το Iptv.οποτε βλεπεις ποιο παιζει καλυτερα και κρατας αυτο.κοιτα και για firmware update απο την οτενετ αν υπαρχει γιακανενα απο αυτα τα μοντελα.

επισης ακομα και καποιο αλλο ρουτερ να παρεις πολλες φορες υπαρχει τροπος για να κανεις μια ethernet να παιξει Iptv.ενα bridge 8/36 νομιζω ειναι.η 8/37.

Δημοσ.

Ευχαριστω!!! πραγματικα ομως ημουν σιγουρος οτι θα εισαι ο 1ος που θα μου απαντησει!!!!!! τα σπας!!!! btw 8/36 ειναι... :)

Δημοσ.

βασικα σε περιπτωση που σε ενδιαφερει σημερα σχεδον εναμιση χρονο αφου το ειχα παρει με το conn-x το sagem f@st 2404 παρεδωσε πνευμα και παω για καινουργιο αυριο πρωι....

Δημοσ.
Ευχαριστω!!! πραγματικα ομως ημουν σιγουρος οτι θα εισαι ο 1ος που θα μου απαντησει!!!!!! τα σπας!!!! btw 8/36 ειναι... :)

και εγω 8/36 θυμαμαι απλα καποιοες αλλες εταιρειες 8/36 βαζουν to voip εκει αν θυμαμαι σωστα.

itn anameno 24/7 ?

ολα αυτα που δινουν των 10 ευρω ρουτερ made in china ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο δεν θα αντεξουν τα τρελα χρονια.ειδικα για οποιον δεν τα εχει και πανω σε Ups.και θεμα τυχης μετα ειναι.

Δημοσ.

παντως για οσο κρατησει καλο ειναι... Αλλα εχω και διαφορα θεματα ταχυτητας ρε γ*!@#%$#*... εχω 24αρα και πιανω @@@@@ :

1021604693.png

ομως ειμαι σε ασυρματο και λογικα θα παιζει ρολο και η καρτα wifi που εχω στο pc (δεν την εχω αλλαξει ακομα γιατι βρισκομαι σε μετακομιση)

Δημοσ.

καταρχην ποσα συγχρονιζεις?μεσα στον ρουτερ θα δεις και οχι με speedtest.μετα θα κανεις δοκιμη με ftp για να δεις πραγματι ποσα πιανει η γραμμη σου η αν ειναι πιτα το dslam.ειναι μεχρι 24 oxi 24.επισης οχι wireless.

Δημοσ.

οκ :) αν και μου ειναι ανθρωπινως αδυνατο να τραβιξω καλωδιο 5+ μετρων ( το κοντινοτερο pc)... 8α παω με ενα λαπτοπ

Δημοσ.

αν εννοεις αυτο που λεει στις ρυθμισεις το router (ειμαι αρκετα ζωο σε αυτα... ) μου λεει 13454 Kbps

Δημοσ.

συγχρονιζεις 13400 οποτε στο τεστ το max που θα δεις θα ειναι 13,5 mbit.εσυ ειδες 11,5 me wireless και σε ενα απλο speedtest.οποτε μια χαρα εισαι.ειναι μεχρι 24 οχι 24

Δημοσ.

(Y)

επειδη το κειμενο πρεπει να ειναι μεγαλυτερο απο 10 χαρακτηρες, γραφω βλακειες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...