WaNk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα, λοιπον, εχω απο τον ΟΤΕ αυτα τα 2 ασυρματα routers (Sagem F@st 2404 και Huawei HG520C). Για να τα δινει δωρο ο ΟΤΕ ξερω οτι δεν θα ειναι και τιποτα το ξεχωριστο, αλλα τα χρειαζομαι γιατι εχω και conn-x tv και αυτα εχουν ετοιμη θυρα για τον αποκωδικοποιητη. Ποιο απο τα 2 θα μου προτεινατε να χρησιμοποιησω ???
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 σε αυτο που λες δεν υπαρχει ακριβης απαντηση.τα δοκιμαζεις και τα 2 και βλεπεις πιο εχει καλυτερη συμπεριφορα. πχ καλυτερη συμπεριφορα στο wireless.μπορει το ενα να σουρνεται στο wireless να μην εχει καλο σημα ενω το αλλο να ειναι καμπανα β.ταχυτητα συγχρονισμου.μπορει το ενα να συγχρονιΖΕΙ πιο ψηλα απο το αλλο η μπορει το ενα να συγχρονιζει πιο ψηλα αλλα να μην κατεβαζει γρηγορα. γ.σταθεροτητα.μπορει το ενα να συγχρονιζει ψηλα και να εχει αποσυνδεσεις μπορει να συγχρονιζουν και τα 2 ιδια ταχυτητα και το ενα να μην ειναι σταθερο. δ.να σου κανει reboot στο ακυρο. ε.να μην παιζει σωστα με το Iptv.οποτε βλεπεις ποιο παιζει καλυτερα και κρατας αυτο.κοιτα και για firmware update απο την οτενετ αν υπαρχει γιακανενα απο αυτα τα μοντελα. επισης ακομα και καποιο αλλο ρουτερ να παρεις πολλες φορες υπαρχει τροπος για να κανεις μια ethernet να παιξει Iptv.ενα bridge 8/36 νομιζω ειναι.η 8/37.
WaNk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω!!! πραγματικα ομως ημουν σιγουρος οτι θα εισαι ο 1ος που θα μου απαντησει!!!!!! τα σπας!!!! btw 8/36 ειναι...
garrett156 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 βασικα σε περιπτωση που σε ενδιαφερει σημερα σχεδον εναμιση χρονο αφου το ειχα παρει με το conn-x το sagem f@st 2404 παρεδωσε πνευμα και παω για καινουργιο αυριο πρωι....
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω!!! πραγματικα ομως ημουν σιγουρος οτι θα εισαι ο 1ος που θα μου απαντησει!!!!!! τα σπας!!!! btw 8/36 ειναι... και εγω 8/36 θυμαμαι απλα καποιοες αλλες εταιρειες 8/36 βαζουν to voip εκει αν θυμαμαι σωστα. itn anameno 24/7 ? ολα αυτα που δινουν των 10 ευρω ρουτερ made in china ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο δεν θα αντεξουν τα τρελα χρονια.ειδικα για οποιον δεν τα εχει και πανω σε Ups.και θεμα τυχης μετα ειναι.
WaNk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 παντως για οσο κρατησει καλο ειναι... Αλλα εχω και διαφορα θεματα ταχυτητας ρε γ*!@#%$#*... εχω 24αρα και πιανω @@@@@ : ομως ειμαι σε ασυρματο και λογικα θα παιζει ρολο και η καρτα wifi που εχω στο pc (δεν την εχω αλλαξει ακομα γιατι βρισκομαι σε μετακομιση)
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 καταρχην ποσα συγχρονιζεις?μεσα στον ρουτερ θα δεις και οχι με speedtest.μετα θα κανεις δοκιμη με ftp για να δεις πραγματι ποσα πιανει η γραμμη σου η αν ειναι πιτα το dslam.ειναι μεχρι 24 oxi 24.επισης οχι wireless.
WaNk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 οκ αν και μου ειναι ανθρωπινως αδυνατο να τραβιξω καλωδιο 5+ μετρων ( το κοντινοτερο pc)... 8α παω με ενα λαπτοπ
WaNk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 αν εννοεις αυτο που λεει στις ρυθμισεις το router (ειμαι αρκετα ζωο σε αυτα... ) μου λεει 13454 Kbps
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 συγχρονιζεις 13400 οποτε στο τεστ το max που θα δεις θα ειναι 13,5 mbit.εσυ ειδες 11,5 me wireless και σε ενα απλο speedtest.οποτε μια χαρα εισαι.ειναι μεχρι 24 οχι 24
WaNk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 (Y) επειδη το κειμενο πρεπει να ειναι μεγαλυτερο απο 10 χαρακτηρες, γραφω βλακειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα