teo360 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μια ερωτηση παιδια εχω το iphone 3g και 8ελω να του περασω το cosmote internet απο το whats up αυτο με τα 60mb θα χρειαστει να κανω καποια ριθμιση στο iphone εννοω?... γιατι κατι τετοιο ακουσα οτι θελουν καποια ριθμιση
Luciddream Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μια ερωτηση παιδια εχω το iphone 3g και 8ελω να του περασω το cosmote internet απο το whats up αυτο με τα 60mb θα χρειαστει να κανω καποια ριθμιση στο iphone εννοω?... γιατι κατι τετοιο ακουσα οτι θελουν καποια ριθμιση θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το 3g απο τις ρυθμίσεις ... και ίσως να πρέπει να πατήσεις και ένα reset εκεί ώστε να πάρει τα στοιχεία... πρόσεξε μόνο μην τελειώσουν τα 60mb γιατι μετά θα σε χρεώνει ακόμα και αν δεν μπαίνεις ... (μάλλον λόγω των push notifications) .. Και θα σε χρεώνει ΠΟΛΥ...
basilis222 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου έστειλε το SMS που λέει ότι τελειοσαν τα 60 μετα που μου έφαγε τα 10€....απατεονες..
Fronimitis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Επειδη κι εγω εχω What's up και με ενδιαφερει αυτο με τα 60mb,που στελνουμε το μηνυμα και τι γραφουμε;Ευχαριστω πολυ!
basilis222 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Επειδη κι εγω εχω What's up και με ενδιαφερει αυτο με τα 60mb,που στελνουμε το μηνυμα και τι γραφουμε;Ευχαριστω πολυ! 60 στο 1333
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.