feodor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα! Οπως θα καταλαβατε απ τον τιτλο, ο επεξεργαστης του vaio μου εδω μερικες μερες (4-5) δουλευει στο φουλ. Ως αποτελεσμα το λαπτοπ υπερθερμενεται. Ποιες ακριβως θερμοκρασιες φτανει δεν ξερω, αλλα ακουω τους ανεμιστηρες να δουλευουν ενω ειναι πιο ζεστος απ οτι σε νορμαλ συνθηκες. Η αληθεια ειναι πως κατα 99,9% ειμαι σιγουρος γιατι συμβαινει αυτο. Ειναι σε λειτουργια 2 εφαρμογες. Το VAIO Analyis Manager και το VAIO content sharing.Τα δυο αυτα προγραμματα τρωνε ολη τη cpu. Αυτο που θελω να ρωτησω ( αν ξερει καποιος ) ειναι το εξης: ειναι φυσιολογικο μετα απο 4-5 μερες οι 2 αυτες εφαρμογες να μην εχουν τελειωσει ο,τι ειναι να τελειωσουν και να μην εχω ιδεα πότε θα τελειωσουν?? Οχι τπτ αλλο, δεν μπορω να βλεπω το λαπτοπ μου να θερμενεται αλλο.... Edit: οι θερμοκρασιες αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι 65 με 70 βαθμους κελσιου (μολις κατεβασα προγραματακι για να βλεπω τις θερμοκρασιες )
jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αφου ξερεις ποιες εφαρμογες "τον τρεχουν" γιατι δεν τις κλεινεις απο τον task manager? Επισης, επειδη ειναι απο τα γνωστα bloat-ware της sony, γιατι τις κρατας ακομα και δεν τις απεγκαθιστας?
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 το ιδιο προβλημα εχει και αλλο ενα παιδι με toshiba αν δεν κανω λαθος. Διεγραψε τα προγραμματα και ειναι μια χαρα τωρα.
feodor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 thnx for the help Το ενα το διεγραψα ηδη, το VAIO Analyis Manager
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.