Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio: δουλευει στο full ο cpu

feodor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Οπως θα καταλαβατε απ τον τιτλο, ο επεξεργαστης του vaio μου εδω μερικες μερες (4-5) δουλευει στο φουλ. Ως αποτελεσμα το λαπτοπ υπερθερμενεται. Ποιες ακριβως θερμοκρασιες φτανει δεν ξερω, αλλα ακουω τους ανεμιστηρες να δουλευουν ενω ειναι πιο ζεστος απ οτι σε νορμαλ συνθηκες.

Η αληθεια ειναι πως κατα 99,9% ειμαι σιγουρος γιατι συμβαινει αυτο. Ειναι σε λειτουργια 2 εφαρμογες. Το VAIO Analyis Manager και το VAIO content sharing.Τα δυο αυτα προγραμματα τρωνε ολη τη cpu.

Αυτο που θελω να ρωτησω ( αν ξερει καποιος ) ειναι το εξης: ειναι φυσιολογικο μετα απο 4-5 μερες οι 2 αυτες εφαρμογες να μην εχουν τελειωσει ο,τι ειναι να τελειωσουν και να μην εχω ιδεα πότε θα τελειωσουν?? :-(

Οχι τπτ αλλο, δεν μπορω να βλεπω το λαπτοπ μου να θερμενεται αλλο....

Edit: οι θερμοκρασιες αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι 65 με 70 βαθμους κελσιου (μολις κατεβασα προγραματακι για να βλεπω τις θερμοκρασιες )

Δημοσ.

Αφου ξερεις ποιες εφαρμογες "τον τρεχουν" γιατι δεν τις κλεινεις απο τον task manager?

Επισης, επειδη ειναι απο τα γνωστα bloat-ware της sony, γιατι τις κρατας ακομα και δεν τις απεγκαθιστας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...