Προς το περιεχόμενο

HTC HD2 & αλλαγη ωρας... Προβλημα!!!

stabill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους.

Το προβλημα μου ξεκινησε με την αλλαγη της ωρας στο τελος Οκτωβριου. Απο εκεινη την στιγμη και μετα, το κινητο (ενω μου γυρισε μονο του μια ωρα πισω), σε καποιες στιγμες ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! Αυτο συμβαινει οταν το σβησω & το ξαναναψω (ΠΑΝΤΑ), μετα απο συνομιλια (ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ) & καποιες αλλες στιγμες που δεν εχω διαπιστωσει ακομη.

Εχω κανει του κοσμου τις αλχημειες, γυρισα την ημερομηνια παλι πισω στις 31/10 για να "ξαναφτιαξει" την ωρα, απενεργοποιησα τον Συγχρονισμο ωρας με χρηση τιμων απο δικτυο, απενεργοποιησα το internet με την εφαρμογη NoData (μηπως παιρνει "ιντερνετικα" απο καπου την ωρα, "εκοψα" την αυτοματη ενημερωση του καιρου, εκανα συγχρονισμο με το pc μου (εκει ολα ρυθμιζονται σωστα, αλλα για οση ωρα θελει αυτο μονο!!! Μετα μπορει να φυγει ξανα μια ωρα μπροστα...).

Εδω να σημειωσω, οτι στις 31/10 σαν ασχετος, σαν να μην ειχα ασχοληθει ξανα με τεχνολογια :o:o:o γυρισα μονος μου το ρολοι μια ωρα πισω & το πρωι εννοειται οτι το βρηκα ακομη μια πισω (και βεβαια το διορθωσα manual). Δεν νομιζω ομως να φταιει αυτο...

Στις ρυθμισεις βρισκομαι στο GMT +2 Αθηνα/Κωνσταντινουπολη (α! ξεχασα! και αυτο μερικες φορες μου το πηγαινε μονο του +2 Μινσκ!!! τα χαπια μου!!!)

Καμμια βοηθεια???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Γεια χαρα σε ολους.

Το προβλημα μου ξεκινησε με την αλλαγη της ωρας στο τελος Οκτωβριου. Απο εκεινη την στιγμη και μετα, το κινητο (ενω μου γυρισε μονο του μια ωρα πισω), σε καποιες στιγμες ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! Αυτο συμβαινει οταν το σβησω & το ξαναναψω (ΠΑΝΤΑ), μετα απο συνομιλια (ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ) & καποιες αλλες στιγμες που δεν εχω διαπιστωσει ακομη.

Εχω κανει του κοσμου τις αλχημειες, γυρισα την ημερομηνια παλι πισω στις 31/10 για να "ξαναφτιαξει" την ωρα, απενεργοποιησα τον Συγχρονισμο ωρας με χρηση τιμων απο δικτυο, απενεργοποιησα το internet με την εφαρμογη NoData (μηπως παιρνει "ιντερνετικα" απο καπου την ωρα, "εκοψα" την αυτοματη ενημερωση του καιρου, εκανα συγχρονισμο με το pc μου (εκει ολα ρυθμιζονται σωστα, αλλα για οση ωρα θελει αυτο μονο!!! Μετα μπορει να φυγει ξανα μια ωρα μπροστα...).

Εδω να σημειωσω, οτι στις 31/10 σαν ασχετος, σαν να μην ειχα ασχοληθει ξανα με τεχνολογια :o:o:o γυρισα μονος μου το ρολοι μια ωρα πισω & το πρωι εννοειται οτι το βρηκα ακομη μια πισω (και βεβαια το διορθωσα manual). Δεν νομιζω ομως να φταιει αυτο...

Στις ρυθμισεις βρισκομαι στο GMT +2 Αθηνα/Κωνσταντινουπολη (α! ξεχασα! και αυτο μερικες φορες μου το πηγαινε μονο του +2 Μινσκ!!! τα χαπια μου!!!)

Καμμια βοηθεια???

Ερωτηση: Ασχετως αλλαγης ωρας, μηπως περασες καμια περιεργη εφαρμογη? Εισαι με stock rom θυμαμαι οταν ειχα την συσκευη ειχα μια energy που ειχε ενα αναλογο bug...

Μετα τις 31/10 οχι. Οι πιο προσφατες ειναι το Deluxe Moon & το Tic-Tac-Toe, τα οποια δεν μου δημιουργησαν προβλημα (εγκατασταθηκαν λιγες ημερες πριν την αλλαγη ωρας, αλλα δεν εκαναν τιποτα μεχρι τις 31/10). Rom δεν εχω πειραξει (ακομα!)...

• Moderators
Μετα τις 31/10 οχι. Οι πιο προσφατες ειναι το Deluxe Moon & το Tic-Tac-Toe, τα οποια δεν μου δημιουργησαν προβλημα (εγκατασταθηκαν λιγες ημερες πριν την αλλαγη ωρας, αλλα δεν εκαναν τιποτα μεχρι τις 31/10). Rom δεν εχω πειραξει (ακομα!)...

Αλλαζει γενικα η ωρα ή μονο στο ρολοϊ του manilla?

Βασικα ειμαι σιγουρος πως καποιο mod ή εφαρμογη φταιει. Cookie's Home Tab παιζει? Μηπως ειναι κανενα bug του? Στην χειροτερη κανεις ενα hard reset βεβαια.

Αλλαζει η ωρα στην κανονικη οθονη... CHT δεν εχω. Ειναι 100% σιγουρο οτι το προβλημα δημιουργηθηκε στις 31/10, με την αλλαγη της ωρας. καποιο bug πρεπει να ειναι, σε αλλο forum που εχω ανοιξει το ιδιο θεμα, βρηκα κι αλλον με το ιδιο προβλημα...:fear::fear::fear::fear:

Με ψαρωσες τωρα... Τι εννοεις "η default ωρα των windows"?

---------- Προσθήκη στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ----------

Κι εγω με το ιδιο προβλημα!Με περασμένη την τελευταία ελληνικη rom.Καμια ιδεα κανεις;

Θα βρουμε πολλους τωρα που ανοιξα το θεμα... Περιμενε και θα δεις!!! (πληροφοριακα, εισαι ο τριτος...:lol:)

• Moderators

Για δοκιμαστε αυτα

Start -> Settings -> Personal -> Phone -> GSM/UMTS services and UNTICK Time Sync

Και αυτο

Manilla setting page -> Data services -> Internet time Sync -> UNTICK get time from the internet

Βασικα αν δεν λειτουργησουν ουτε αυτα, θα ειναι οπως το υπεθεσα. Bug της εκδοσης του Manilla και λογικα θα βγαλει καποιο fix η Htc.

Παρεμπιπτοντως την λυση (αν λειτουργησει) την βρηκα στο λινκ, και μαλλον ειναι κοινο προβλημα ανεξαρτητως χωρας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8959705#post8959705

Το εκανα και σε πρωτη φαση δεν βλεπω τιποτα "κακο" (το εσβησα και το αναψα ξανα και δεν εχασε την ωρα, οποτε αυτο με κανει αισιοδοξο!). Για να δουμε!!!

• Moderators
Το εκανα και σε πρωτη φαση δεν βλεπω τιποτα "κακο" (το εσβησα και το αναψα ξανα και δεν εχασε την ωρα, οποτε αυτο με κανει αισιοδοξο!). Για να δουμε!!!

Kαλο αυτο :-)

Τωρα ειδα το edit στο προηγουμενο ποστ σου. Η default ωρα των windows ειναι το "ρολοϊ" που χρησιμοποιειται στο περιβαλλον των windows (δηλαδη στο titanium, στο ξυπνητηρι των windows, στην taskbar κλπ.) η ωρα δηλαδη του συστηματος.

Το Sense (παλιοτερα γνωστο ως manilla) ειναι αυτο που βλεπεις στην αρχικη σου οθονη (με τα tabs κλπ). Το ρολοϊ του ανα καιρους παρουσιαζει κατι τρελα.

Oταν ειπα να δεις αν η default ωρα ειναι οκ, εννουσα να απενεργοποιησεις το Sense και να δεις στο ρολοϊ που θα φαινοταν στο Home :lol:

οπως καταλαβαινεις, ειμαι λιγο ασχετος με τα win mobile, το τηλεφωνο το εχω λιγο καιρο και με το πρωτο προβλημα σηκωνω χερια (και ποδια!) ψηλα... Δεν το εχω "σκαλισει" ακομα και ομολογω οτι με εκνευρισε αρκετα αυτη η ιστορια, σε σημειο που νοσταλγησα τα παλαιοτερα - μη "smart" - κινητα μου!!! τελος παντων, θα δουμε πως θα παει!!! Σε ευχαριστω παντως!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...