Προς το περιεχόμενο

προβλημα με MPEG4 σε TV TUNER

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το Terratec dual stick και δεν εχει απο μονο του το H.264 decoder .στα options μου ζηταει να του υποδειξω ποιο decoder να χρησιμοποιησει αλλα δεν λειτουργει το button (σαν να λεει δεν εχω decoder) ...εχω βαλει το ffdshow αλλα τπτ ..εχω και το klite εννοειτε ... παλιοτερα το ειχα κανει να δουλευει δοκιμαζοντας διαφορα ( μου εμφανισε στα options τον cyberlink decoder) αλλα τωρα με το νεο φορματ δεν μπορω να βρω τι ειχα κανει ..

εχει κανεις καμια ιδεα ??

υπαρχει καποιο αλλο δωρεαν software να υποστηριζει mpeg4 και record ??

Δημοσ.
εχω το Terratec dual stick και δεν εχει απο μονο του το H.264 decoder .στα options μου ζηταει να του υποδειξω ποιο decoder να χρησιμοποιησει αλλα δεν λειτουργει το button (σαν να λεει δεν εχω decoder) ...εχω βαλει το ffdshow αλλα τπτ ..εχω και το klite εννοειτε ... παλιοτερα το ειχα κανει να δουλευει δοκιμαζοντας διαφορα ( μου εμφανισε στα options τον cyberlink decoder) αλλα τωρα με το νεο φορματ δεν μπορω να βρω τι ειχα κανει ..

εχει κανεις καμια ιδεα ??

υπαρχει καποιο αλλο δωρεαν software να υποστηριζει mpeg4 και record ??

δοκιμασε με kmplayer και στηριξου στους ενσωματωμενους αποκωδικοιητες τους. αυτους που ηδη εχεις δεν χρειαζεται να τους βγαλεις δεν ασχολειται μαζι τους ο player. νομιζω υποστηριζει και την καρτα σου. οποτε δες αν παιζει

οπως καταλαβες δε θα χρησιμοποιησεις το λογισμικο της καρτας σου αλλα τη δυνατοτητα tvtuner του kmplayer.

αν το δοκιμασεις προσεξε στην εγκατασταση εγκαθιστα βλακειουλες και ''ask'' και αλλαζει αρχικες σελιδες στους browser σου

μια παρατηρηση. γτ εβαλες και klite και ξεχωτιστα το ffdshow. ισως κολλαει εκει λογω διενεξης αποκωδικοποιητων. αν δουλεψει με kmplayer κοιτας με μεγαλη πιθανοτητα και αυτη τη περιπτωση γτ σαφως η λυση που σου δινω ειναι πλαγια και δεν επιλυει το κυριως προβλημα σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...