nikos159 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εχω ενα χ8 και ειχε μεσα μια 2αρα καρτα μνημησ εγω προχτεσ αγορασα απο τα e-shop μια 16αρα η οποια οταν την συνδεσα με τον υπολογιστη ειχα μεσα 4 αρχεια και φακελουσ ενω η 2αρα που ειχε μεσα ειχε 33 αρχεια και φακελουσ.θελω να βαλω καποια τραγουδια απο την παλια καρτα μνημησ (Μ2) του παλιου μου κινητου (μεσω PC) και δεν ξερω σε ποιο φακελο να τα βαλω ΕΡΩΤΗΣΗ 1.να αντιγραψω τα αρχεια απο την 2αρα καρτα μνημησ στην 16αρα(που δεν νομιζω οτι ειναι σωστο) 2. να κανω εγω καινουργιο φακελο 3. υπαρχει καποιο προγραμμα που να βρισκει αυτα τα αρχεια και φακελουσ???? 4 ή δεν χρειαζονται... μερικοι απο τουσ φακελουσ ειναι π.χ.android,bluetooth,backups,data,image,media, notifications,PCCompanion κ.α.
arxangelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Τα αρχεια που ειχε η καρτα μνημης του κινητου ειναι εντελως αχρηστα. Μονο οταν θα κανεις εγκατασταση στο πς το pccompanion χρειαζεται ο φακελος με εκεινα τα αρχεια απο την 2γιγα. Δεν χρειαζεται να αντιγραψεις κανενα αρχειο απο την παλια στην καινουργια. Τον φακελο PCCompanion τον κρατας στο πς και οταν θες να κανεις εγκαταστα το προγραμμα τον περνας μεσα στην 16 γιγα καρτα μνημης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.