pcfan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αγόρασα πριν 2 μέρες τον εν λόγω φορητό και ενώ είναι πολύ καλός και γρήγορος δεν τα πάει καθόλου καλά στα παιχνίδια.Ξέρω ότι οι φορητοί δεν είναι φτιαγμένοι για παιχνίδια αλλά δεν θα μπορούσε να τρέξει ένα παιχνίδι σαν το Metro 2033,το οποίο τρέχει άνετα ο 2 χρονών παλιός σταθερός μου;
kokeroulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αγόρασα πριν 2 μέρες τον εν λόγω φορητό και ενώ είναι πολύ καλός και γρήγορος δεν τα πάει καθόλου καλά στα παιχνίδια.Ξέρω ότι οι φορητοί δεν είναι φτιαγμένοι για παιχνίδια αλλά δεν θα μπορούσε να τρέξει ένα παιχνίδι σαν το Metro 2033,το οποίο τρέχει άνετα ο 2 χρονών παλιός σταθερός μου; Έχω πολλά χρόνια να βάλω windows παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ... Ο παλίος σου ο υπολογιστής τι καρτα γραφικών έχει? Να υποθέσω ότι έχει windows xp... Λογικά μπορεί να φταίνε τα windows 7 στα οποία έχουν βάλει μεσα πολλά πράγματα από την sony... Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows 7 basic και εγκατέστησε τους driver της nvidia από την σελίδα (http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html).... Λογικά θα δείς μια βελτίωση...
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 πλακα κανεις? με τετοια καρτα γραφικων(και μαλιστα σε laptop!) δεν μπορει να τρεξει το παιχνιδι? τους drivers της nvidia τους εχεις περασει?
pcfan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ο παλιός μου υπολογιστής έχει την ati 4850 και τρέχει τα 7 αλλά άλλη έκδοση τα ultimate σε αντίθεση με τον φορητό που τρέχει τα home premium.Οι drivers ήταν ήδη περασμένου απο την Vaio.Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω format και clean install.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ο παλιός μου υπολογιστής έχει την ati 4850 και τρέχει τα 7 αλλά άλλη έκδοση τα ultimate σε αντίθεση με τον φορητό που τρέχει τα home premium.Οι drivers ήταν ήδη περασμένου απο την Vaio.Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω format και clean install. Σβησε τους drivers απο την προσθαφαιρεση προγραμματων. μπες στο support vaio και γραψε το μοντελο του λαπτοπ σου για να σου βρει ολους τους drivers.βρες της καρτας γραφικων και κανε τους εγκατασταση. Δες αν δουλευει μετα απο αυτη την διαδικασια. ---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- γραψε το serial number που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ σου http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_gb
pcfan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα με τα παιχνίδια το έλυσα.Έβαλα τους drivers είναι τώρα τα τρέχει ικανοποιητικά.Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα:η μπαταρία φορτώνει μέχρι το 80% και σταματάει.Τι γίνετε;
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Με την διαδικασια που σου ειπα τελικα το ελυσες? Η μπαταρια σιγουρα δεν παει παραπανω? εδω μαλλον εχει προβλημα η μπαταρια αν δεν φορτιζει.
pcfan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ναι βρήκα τους drivers απο το site της vaio και τους εκανα install. Σίγουρα δεν πάει παραπάνω γτ ούτε το φωτάκι στον φορητό που δείχνει οτι φορτίζει είναι αναμένο και όταν πατάω το εικονίδιο της μπαταρίας στο tray λέει συνδεδεμένη,δεν φορτίζεται ενώ μέχρι και το 79% έλεγε συνδεδεμένη,φορτίζεται.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Περιμενε λιγο ακομα,και αν δεν δεις κατι,στειλε την στο μαγαζι που την πηρες(σκετη την μπαταρια).και σε 2-3 μερες θα εχεις καινουρια.
pcfan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Οκ θα το κάνω αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα.
akalos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Οκ θα το κάνω αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα. περασε τους τελευταιους απο nvidia http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html και vaio control center> power management>battery>advanced settings>batery care function 100%
pcfan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ωραία τώρα όλα λύθηκαν!Άλλαξα και αυτή την ρύθμιση απο το Vaio Control Center και τώρα φορτώνει η μπαταρία και μετά το 80%.Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες και χρήσιμες απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.