Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sony Vaio VPC-F13E1E/H!

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν 2 μέρες τον εν λόγω φορητό και ενώ είναι πολύ καλός και γρήγορος δεν τα πάει καθόλου καλά στα παιχνίδια.Ξέρω ότι οι φορητοί δεν είναι φτιαγμένοι για παιχνίδια αλλά δεν θα μπορούσε να τρέξει ένα παιχνίδι σαν το Metro 2033,το οποίο τρέχει άνετα ο 2 χρονών παλιός σταθερός μου;

Δημοσ.
Αγόρασα πριν 2 μέρες τον εν λόγω φορητό και ενώ είναι πολύ καλός και γρήγορος δεν τα πάει καθόλου καλά στα παιχνίδια.Ξέρω ότι οι φορητοί δεν είναι φτιαγμένοι για παιχνίδια αλλά δεν θα μπορούσε να τρέξει ένα παιχνίδι σαν το Metro 2033,το οποίο τρέχει άνετα ο 2 χρονών παλιός σταθερός μου;

Έχω πολλά χρόνια να βάλω windows παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ... Ο παλίος σου ο υπολογιστής τι καρτα γραφικών έχει? Να υποθέσω ότι έχει windows xp... Λογικά μπορεί να φταίνε τα windows 7 στα οποία έχουν βάλει μεσα πολλά πράγματα από την sony... Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα windows 7 basic και εγκατέστησε τους driver της nvidia από την σελίδα (http://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html).... Λογικά θα δείς μια βελτίωση...

Δημοσ.

πλακα κανεις?

με τετοια καρτα γραφικων(και μαλιστα σε laptop!)

δεν μπορει να τρεξει το παιχνιδι?

τους drivers της nvidia τους εχεις περασει?

Δημοσ.

Ο παλιός μου υπολογιστής έχει την ati 4850 και τρέχει τα 7 αλλά άλλη έκδοση τα ultimate σε αντίθεση με τον φορητό που τρέχει τα home premium.Οι drivers ήταν ήδη περασμένου απο την Vaio.Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω format και clean install.

Δημοσ.
Ο παλιός μου υπολογιστής έχει την ati 4850 και τρέχει τα 7 αλλά άλλη έκδοση τα ultimate σε αντίθεση με τον φορητό που τρέχει τα home premium.Οι drivers ήταν ήδη περασμένου απο την Vaio.Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω format και clean install.

Σβησε τους drivers απο την προσθαφαιρεση προγραμματων.

μπες στο support vaio και γραψε το μοντελο του λαπτοπ σου για να σου βρει ολους τους drivers.βρες της καρτας γραφικων και κανε τους εγκατασταση.

Δες αν δουλευει μετα απο αυτη την διαδικασια.

---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ----------

γραψε το serial number που βρισκεται κατω απο το λαπτοπ σου

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_gb

Δημοσ.

Το πρόβλημα με τα παιχνίδια το έλυσα.Έβαλα τους drivers είναι τώρα τα τρέχει ικανοποιητικά.Τώρα όμως έχω άλλο πρόβλημα:η μπαταρία φορτώνει μέχρι το 80% και σταματάει.Τι γίνετε;

Δημοσ.

Με την διαδικασια που σου ειπα τελικα το ελυσες?

Η μπαταρια σιγουρα δεν παει παραπανω?

εδω μαλλον εχει προβλημα η μπαταρια αν δεν φορτιζει.

Δημοσ.

Ναι βρήκα τους drivers απο το site της vaio και τους εκανα install.

Σίγουρα δεν πάει παραπάνω γτ ούτε το φωτάκι στον φορητό που δείχνει οτι φορτίζει είναι αναμένο και όταν πατάω το εικονίδιο της μπαταρίας στο tray λέει συνδεδεμένη,δεν φορτίζεται ενώ μέχρι και το 79% έλεγε συνδεδεμένη,φορτίζεται.

Δημοσ.

Περιμενε λιγο ακομα,και αν δεν δεις κατι,στειλε την στο μαγαζι που την πηρες(σκετη την μπαταρια).και σε 2-3 μερες θα εχεις καινουρια.

Δημοσ.

Ωραία τώρα όλα λύθηκαν!Άλλαξα και αυτή την ρύθμιση απο το Vaio Control Center και τώρα φορτώνει η μπαταρία και μετά το 80%.Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες και χρήσιμες απαντήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...