jvgrjohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι για μια από τις δύο αυτές κάρτες ήχου επειδή μου αρέσει η ακρόαση μουσικής/ταινιών από ακουστικά.Θέλω να επιλέξω μια από τις δυο αυτές επειδή έχουν και ενσωματωμένο amplifier για ακουστικά. Η STX βγήκε μετά την ST??? Για την mobo που έχω ποια είναι η καλύτερη επιλογή???
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς να έχω εντρυφήσει στο θέμα, θεωρώ πως είναι υπερβολή μια τέτοια κίνηση για ακρόαση μουσικής/ταινιών από ακουστικά.
Neo106 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Φιλε θα σου πω το εξης.Εχω την essence STX και πανω εχω ενα ζευγαρι sennheiser 595.Για να ακουω μουσικη χωρις να κουφαθω και καψω και τα ακουστικα την εχω το πολυ στο 20% χωρις το amplify που κι αυτο εχει 3 modes ενισχυσης( 0,+12db,+18db).Κοινως αν τη θες αυστηρα για ακουστικα καλυτερα να εχεις και καταλληλα ακουστικα, με πολλα ohms, για να την αξιοποιησεις στο επακρο. H STX βγηκε πριν την ST.
bluesattack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Πολυ δυνατη λυση ,και απο τα δυνατα της σημεια η ενισχυση των ακουστικων.Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω, για το ταιριασμα με καταλληλα ακουστικα Αsus ST http://www.guru3d.com/article/asus-xonar-essence-st-sneak-preview--test/ asus STX http://www.guru3d.com/article/asus-xonar-essence-stx-review/ Μια χοντρη διαφορα που αν θυμαμαι καλα εχουν ειναι οτι στην ST μπορεις να συνδεεις την dauther Daughter Card (ξεχωριστη αγορα ) για πολυκαναλο , αν καποιον τον ενδιαφερει κατι τετοιο .
jvgrjohn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Προς το παρόν έχω τα Sennheiser hd280 pro (64 ohm κλειστού τύπου) και είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά σκέφτομαι και μελλοντικά μια αγορά σε ακουστικά ανοικτού τύπου, για να μην απομονώνομαι τελείως, όπως τα Sennheiser hd650 (300 ohm).Με παιχνίδια σπάνια ασχολούμαι πλέον και την κάρτα την θέλω για ταινίες και μουσική από cd ή flac.
Neo106 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δες κι εδω. http://www.head-fi.org/forum/thread/450803/xonar-essence-stx-and-sennheiser-hd650-gain-setting Πολλα τα λεφτα βεβαια για τα 650, δεν εχω ακουσει να σου πω, αλλα ειμαι σιγουρος πως οτι ακουστικα και να βαλεις πανω σε αυτην την καρτα θα τα "σηκωσει".Επισης αξιζει να δεις και την forte της auzentech που εχει επισης ενισχυτη ακουστικων και ειναι πιο οικονομικη. Το καλυτερο βεβαια ειναι να πας σε καποιον φιλο σου αν εχει καμια xonar, εστω και απο τις απλες να δεις αν μπορεις να βολευτεις με κατι οικονομικοτερο.
jvgrjohn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλά τα hd650 θα μπουν στον προυπολογισμό του επόμενου έτους και χωρίς βιασύνες.Απλα καλό είναι να τα σηκώνει η κάρτα και από ότι διάβασα από αυτό που μου έστειλες το κάνει μια χαρά.Για το κόστος της κάρτας κάτι θα κάνω.Θα καραδοκώ να την πετύχω σε δελεαστική τιμή.Και από ότι έψαξα το ελληνικό internet μόνο 2 καταστήματα ''λένε'' ότι την έχουν γύρω στα 170 ευρώ. Και γιατί να πάω στην ST που είναι PCI και όχι στην STX που είναι PCI-E και πιο σύγχρονο slot??? Επίσης επειδή η κάρτα γραφικών μου είναι dvi και δεν δίνει ήχο στην τηλεόραση, θα μπορώ μέσα από την stx να δίνω και ήχο???
Neo106 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μεχρι και 7.1 DTS ναι περναει ψηφιακα. Η ST υποτιθεται οτι εχει ενα εσωτερικο ρολογακι σε αντιθεση με την STX που βελτιωνει ακομα περισσοτερο τον ηχο.Αλλα εγω προτιμησα να παρω την STX για τον λογο που λες, για το νεοτερο slot.
jvgrjohn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας επειδή έχω μπερδευτεί. Στην συνημμένη φωτογραφία έχω την motherboard μου.Εγω θέλω να αγοράσω μια από τις κάρτες της asus που αναφέρω παραπάνω.Η ST είναι απλή PCI, ενώ η STX είναι PCI-E. Στην φωτογραφία παρατηρείτε που έχει τοποθετηθεί η κάρτα γραφικών.Πάνω από την κάρτα γραφικών έχει ένα άσπρο slot που είναι PCI και ένα άλλο άσπρο μικρό slot που είναι η PCI-E. Πιστεύω ότι εκεί που κάθετε η κάρτα γραφικών καλύπτει ένα PCI-E slot από φωτογραφίες που έχω δει στο internet. Κάτω από την κάρτα γραφικών υπάρχει πάλι ένα άσπρο slot που μάλλον είναι και αυτό PCI και παρακάτω συναντάμε 2 μάυρα slot τα οποία δεν ξέρω αν είναι PCI ή PCI-E. Αν αγοράσω την ST που είναι PCI δεν χωράει επειδή θα πιεστεί να μπει δίπλα στην κάρτα γραφικών. Αν αγοράσω την STX που είναι PCI-E δεν χωράει επειδή το ένα slot πέφτει πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή και το άλλο slot καλύπτεται από την κάρτα γραφικών. Μπορώ να πάρω από εκεί την κάρτα γραφικών και να την κατεβάσω σε μια από τις μαύρες θέσεις για να αφήσω ελεύθερο χώρο για την κάρτα ήχου??? Ποιές είναι οι υποψήφιες θέσεις που μπορεί να πάει η 4870 για να μου κάνει χώρο???
jvgrjohn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 oi κατω μαυρες ειναι pcx σου κανουν Άρα μπορεί να κατέβει σε μια από αυτές η κάρτα γραφικών έτσι???
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Expansion capabilities include two PCI-E x1 slots, two PCI slots, and three PCI-E x16 2.0 slots that support CrossFireX at x8 speeds. The lower PCI-E x16 slot runs at a max of x4. http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_p5q_deluxe/3.htm
jvgrjohn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_p5q_deluxe/3.htm Τα μαύρα slot πάνε μέχρι x4, ενώ εκεί που είναι τώρα η κάρτα γραφικών πάει χ16.Είναι μπέρδεμα.....
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά απ' ό,τι καταλαβαίνω, μόνο η κάτω-κάτω παίζει σε Χ4, οι υπόλοιπες παίζουν σε Χ16.
dimtam Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μια κάρτα μόνη της στην μπλε υποδοχή. Δες στις σελίδες 2-20 & 2-21 του manual της p5q deluxe αγαπητέ Ιωάννη. Παιδιά καλησπέρα,Θα ήθελα την βοήθεια σας επειδή έχω μπερδευτεί. Στην συνημμένη φωτογραφία έχω την motherboard μου.Εγω θέλω να αγοράσω μια από τις κάρτες της asus που αναφέρω παραπάνω.Η ST είναι απλή PCI, ενώ η STX είναι PCI-E. Στην φωτογραφία παρατηρείτε που έχει τοποθετηθεί η κάρτα γραφικών.Πάνω από την κάρτα γραφικών έχει ένα άσπρο slot που είναι PCI και ένα άλλο άσπρο μικρό slot που είναι η PCI-E. Πιστεύω ότι εκεί που κάθετε η κάρτα γραφικών καλύπτει ένα PCI-E slot από φωτογραφίες που έχω δει στο internet. Κάτω από την κάρτα γραφικών υπάρχει πάλι ένα άσπρο slot που μάλλον είναι και αυτό PCI και παρακάτω συναντάμε 2 μάυρα slot τα οποία δεν ξέρω αν είναι PCI ή PCI-E. Αν αγοράσω την ST που είναι PCI δεν χωράει επειδή θα πιεστεί να μπει δίπλα στην κάρτα γραφικών. Αν αγοράσω την STX που είναι PCI-E δεν χωράει επειδή το ένα slot πέφτει πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή και το άλλο slot καλύπτεται από την κάρτα γραφικών. Μπορώ να πάρω από εκεί την κάρτα γραφικών και να την κατεβάσω σε μια από τις μαύρες θέσεις για να αφήσω ελεύθερο χώρο για την κάρτα ήχου??? Ποιές είναι οι υποψήφιες θέσεις που μπορεί να πάει η 4870 για να μου κάνει χώρο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.