maryactr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας.. Θέλω να πάρω μια κάμερα με την οποία υπάρχει πιθανότητα να γυρίσουμε με μια κινηματογραφική ομάδα ταινίες μικρού μήκους.. Τα λεφτά που δίνω είναι μέχρι 600 ευρω περίπου.. Απλά θέλω να έχει οπωσδηποτε είσοδο για μικρόφωνο.. Είδα κάποια tests στο youtube απο διαφορες κάμερες και εντυπωσιαστηκα απο την canon hf200, η οπόια όμως έχει αποσυρθεί πλέον!!! Έχετε να προτείνεται κάτοια άλλη συγκεκριμένα? Και κάτι ακόμα.. καποιες πανασονικ έχουν "υψηλής ευαισθ. σύστημα 3MOS" ένω η canon η συγκεκριμένη αλλά και γενικά οι canon έχουν 1mos.. Υπερισχυουν οι πανασονικ δλδ?
suspiria Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας.. Θέλω να πάρω μια κάμερα με την οποία υπάρχει πιθανότητα να γυρίσουμε με μια κινηματογραφική ομάδα ταινίες μικρού μήκους.. Τα λεφτά που δίνω είναι μέχρι 600 ευρω περίπου.. Απλά θέλω να έχει οπωσδηποτε είσοδο για μικρόφωνο.. Είδα κάποια tests στο youtube απο διαφορες κάμερες και εντυπωσιαστηκα απο την canon hf200, η οπόια όμως έχει αποσυρθεί πλέον!!! Έχετε να προτείνεται κάτοια άλλη συγκεκριμένα? Και κάτι ακόμα.. καποιες πανασονικ έχουν "υψηλής ευαισθ. σύστημα 3MOS" ένω η canon η συγκεκριμένη αλλά και γενικά οι canon έχουν 1mos.. Υπερισχυουν οι πανασονικ δλδ? οχι.αν το cmos ειναι μεγαλο λειτουργει καλυτερα στα σκοτεινα απο 3 μικρα ccd. δες αυτο το βιντεο.η σταθερη καμερα ειναι canon με cmos και η αλλη καμερα ειναι panasonic με 3ccd.και οι δυο καμερες ειναι στο αυτοματο.η διαφορα ειναι εμφανης.
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 αν σε ενδιαφέρει έχω μια Canon HV20 ιδανική για τέτοια σκηνικά.. πραγματικά ελάχιστα χρησιμοποιημένη. την πήρα γιατι κάποτε ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο αλλα ποτέ δεν βρέθηκε η ευκαιρία. edit: εδώ δές τι μπορεί να κάνει..
suspiria Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 και γω canon hv30 εχω.ειναι απλα κορυφαιες.ποσο την δινεις ετσι πληροφοριακα?
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 και γω canon hv30 εχω.ειναι απλα κορυφαιες.ποσο την δινεις ετσι πληροφοριακα? προσπάθησα να την δώσω 500 αλλά δεν βρήκα αγοραστή... έτσι σκέφτομαι να την δώσω λίγο χαμηλότερα.. η τιμή αγορά της ήταν 850 ευρώ αν θυμάμαι καλά. το ξέρω, την σκοτώνω, αλλα κάθεται... και είναι κρίμα.
suspiria Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 προσπάθησα να την δώσω 500 αλλά δεν βρήκα αγοραστή... έτσι σκέφτομαι να την δώσω λίγο χαμηλότερα.. η τιμή αγορά της ήταν 850 ευρώ αν θυμάμαι καλά. το ξέρω, την σκοτώνω, αλλα κάθεται... και είναι κρίμα. ε ναι αν σκεφτεις οτι εχουν περασει και 2 μοντελα ακομα (canon hv40).νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για αυτο που θελει να κανει ο, η maryactr
Luciddream Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 εδώ και εδω ένα μικρό videaki που είχα φτιάξει τότε :lol: την είχα και καθόταν απο εκείνη την ημερομηνία μέχρι και φέτος που τράβηξα τον γάμο του κολλητού μου. και απο τότε κάθεται πάλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.