Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Σπέρες insomniacs, θα ήθελα τα φώτα σας γιατί είμαι συνεχώς outdated στο χώρο και τώρα βγήκα παγανιά να αντικαταστήσω το παλιό (και χρυσό) Sony Ericsson w610i μου το οποίο έλιωσε μετά το πέρας ~3-4ων καλών χρόνων. ΛΑΤΡΕΨΑ το κινητό μου αλλά τώρα θα ήθελα.. Ενα κινητό με περισσότερα Mega Pixels (αντί να πάρω/κουβαλάω ψηφιακή). Να έχει ΠΟΙΟΤΙΚΟ + ΔΥΝΑΤΟ ηχείο (το λιώνω) με πολύ εύχρηστο software για αναπαραγωγή μουσικών κομματιών. Να έχει ΤΕΡΜΑ εργονομικό outfit αλλά και λειτουργικό. Καλό θα ήταν και ένα GPS μιας και σύντομα θα πάρω το πρώτο 4τροχό μου.. και γενικά supportive στοιχεία. Το iPhone είναι αυτό που μου προτείνουν όλοι.. αλλά 500€ για κινητό δεν δίνω, δε μπα νάνε και εσπρεσιέρα. Θέλω να δώσω 200-250€. Δεν μου περισσεύουν και αυτά αλλά πρέπει.. Τώρα είδα το Xperia (όχι αυτό χωρίς flash - omfg - αλλά το X10 mini), και μου έκανε ΠΟΛΥ καλές εντυπώσεις.. διάβασα μερικά Reviews καθώς και το Topic του εδώ στο forum. Πολλοί το προτείνουν, άλλοι προτείνουν το HTC Wildlife. Από προσωπικές εμπειρίες, ΤΙ προτείνεται? Οποιοδήποτε μοντέλο, όχι μόνο αυτά τα 2. (αν και πιστεύω το Xperia x10 Mini είναι η μόνη λύση) Ευχαριστώ!
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ποιοτικό και δυνατό ηχείο το Xperia; Gps στην μικροσκοπική οθόνη του; Κάποιος εκεί έξω θέλει το κακό σου. Εάν τα παραπάνω είναι οι **μόνες** προδιαγραφές σου, πάρε το Nokia 5800 (αν το βρεις). Από ηχείο, εύχρηστο (σχετικά) μενού και και Gps θα είσαι κομπλέ. Μέτριες γενικά φωτό, αλλά όχι κακές. Στενό σχήμα, χωράει για χρήση με το ένα χέρι. Πάντως το Wildfire είναι προτιμότερη λύση, από κάθε άποψη, αλλά δεν ξέρω τί μουσικές δυνατότητες έχει. Κι εγώ αυτό θα διάλεγα σε αυτά τα λεφτά. Επίσης ενδιαφέρουα επιλογή το Samsung Galaxy 3. Προσωπική εμπειρία δεν έχω με κανένα, μη σου λέω και ψέμματα, αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικώς φως φανάρι (όπως το μέγεθος οθόνης του xperia), κι επίσης: - συστήνω Android (με τα σημερινά δεδομένα) - το 5800 που σου είπα, καλο, αλλά δεν παύει να είναι 1,5 χρόνου κινητό, με ό,τι συνεπάγεται αυτό
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καταλαβαίνω αυτά που μου γράφεις.. αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι το Nokia (ναι αναμφίβολα τον ήχο και το πρόγραμμα μουσικής θα το έχει) και έχω φάει κόλλημα με αυτό το XPERIA X10 mini pro. Το λειτουργικό του αναβαθμίστηκε το Q4 του 2010 (nowadays δηλαδή) και επίσης οι παλιοί αγοραστές το αναβάθμισαν. Πραγματικά μου αρέσει πολύ η ιδέα του QWERTY που φέρει το Mini PRO και μου αρέσουν ΠΟΛΛΑ features που είδα ότι έχει. 5 M Pixels Latest Android (γιατί να μην supportάρει καλό GPS?) ΠΟΛΥ ποιοτικό ηχείο Πολύ όμορφο και handy εξωτερικά Πληκτρολόγιο Άψογο LED Flash, το οποίο είναι ΚΑΙ για Video λήψη σε αντίθεση με το HTC και πολλά άλλα κινητά. (και επίσης μπορείς να το έχεις ανοιχτό και για φακό το οποίο το λάτρεψα στο S.E w μου) Είδα και το Vivaz PRO, το οποίο ειδικεύεται πιο πολύ στην κάμερα του.. και όντως είναι 8 MP με 3264x2448 pixels, autofocus και LED flash. Το κινητό φέρει όμως symbian και όχι 'droid.. Δείχνει ότι είναι καλύτερο παρόλα αυτά (πολλές εφαρμογές build-in, better cpu, μακράν καλύτερη cam, ελαφρύτερο etc.) . (Full Specs: Mini Pro vs Vivaz Pro) Αλλά μήπως με το λειτουργικό του άλλου και μόνο το βάζει κάτω? Δώστε ένα Review ρε αγόρια.. μη με κάνετε να κάτσω να διαβάζω για κινητά και ξεχάσω τους επεξεργαστές μου τώρα.
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 οκ ξεχνά το 5800,παλιό είναι. Απο ότι φαίνεται σου έχει κολλήσει το xperia όποτε μάλλον δεν σε κόβω να παίρνεις τίποτε άλλο. Για το ηχείο του δεν ξέρω, δεν το έχω ακούσει, αλλά αν δεν το έχεις ακούσει ούτε εσύ, σε συμβουλεύω να το κάνεις πριν αποφασίσεις. Για το gps δεν είπα ότι δεν είναι καλό, είπα ότι η οθόνη του είναι εξωφρενικά μικρή, ειδικά εφόσον, όπως λες, το θέλεις για πλοήγηση την ώρα που θα οδηγάς (όχι για περπάτημα). Και δεν είναι και πολύ καθαρή, σήμερα το έβλεπα στο public (εντάξει όμως, εγώ έχω galaxy S όποτε δύσκολα θα μείνω ικανοποιημένος από άλλη οθόνη). Και το android που έχει, ναι μεν είναι μία χαρά (2.1 νομίζω) αλλά δεν είναι το τελευταίο, και δεν ξέρω αν θα το πάρει. Ρίξε μία μάτια και στο nokia c 6, έτσι εγκυκλοπαιδικά, αλλά οπωσδήποτε πάνε σε κατάστημα να πασπατέψεις λίγο όποιο κινητό διαλέξεις ΠΡΙΝ το παραγγήλεις.Και μία που θα πας, δες και το Wildfire
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ΟΚ θα πάω να τα δω αμέσως.. ρίξε μια ματιά σε τι User Review έπεσα.. "This phone is dreadful" on November 4, 2010 by Taco_Lad (1 review) Pros: What I like about it? It makes every other phone look good. Really, the only thing that is good about it is that the kb has a backlight. On paper the specs are impressive. Cons: Unstable OS, No Local Sync, 'Backup/Restore' Doesn't, Update Process doesn't work, Battery life, MMS fails, Screen sensitivity, can't save pics from MMS, Can't export/import contacts. Reception is erratic Summary: This phone looked the goods when it first came out. Keyboard, android, good camera blah blah Great features/specs. Wow. I don't think I could imagine a more disappointing and frustrating experience. It continually drops reception, a hard reset is the only way to bring it back. It can't sync with outlook, or export contacts to a local file. For some reason the only syncs possible are with Internet services. Sorry if you're not comfy putting friends' numbers on the web... You can't save photos sent to you via mms (if you manage to receive them at all!), Bluetooth file transfer only just got supported, the os is now a year out of date (2.1), the 'backup and restore' doesn't, The battery lasts less than 16hrs, if you don't do anything with it, the screen scratches easily, the touchscreen is inconsistent in sensitivity and the software update process simply doesn't work. We've now tried updating it twice in a row. No luck, and the Backup/restore we took prior to updating it didn't capture any contacts to restore. Most of the functionality that I had in my 8yr old T610 is no longer present in this so called 'smart-phone'. The presence of 'apps' doesn't make up for the complete lack of basic functionality desirable in a camera phone. Zero stars. If we had known what a dud this was, we would have chosen a nokia 3315 instead - At least that would have actually worked as a phone. Μάγκα.. θα τον βρουν και θα τον πληρώσουν για να βγει αυτό το φτυαροreview από το web. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ IMPORT/EXPORT ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ?! Και γιαυτό θέλω ντε και καλά Sony Ericsson, λόγω του PC Suite! Πως σκατά θα περάσω δηλαδή τις 450 επαφές μου? Μέσω SIM?! O_O
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ΟΚ θα πάω να τα δω αμέσως.. ρίξε μια ματιά σε τι User Review έπεσα.. ....... Μάγκα.. θα τον βρουν και θα τον πληρώσουν για να βγει αυτό το φτυαροreview από το web. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ IMPORT/EXPORT ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ?! Και γιαυτό θέλω ντε και καλά Sony Ericsson, λόγω του PC Suite! Πως σκατά θα περάσω δηλαδή τις 450 επαφές μου? Μέσω SIM?! O_O καλά, μάλλον τα παραλέει κομματάκι, αλλά κάτι θα ξέρει I guess... Πάντως με android γενικά δεν χρειάζεσαι καμία σουίτα για τις επαφές: τις κάνεις import στο Gmail account (που πρέπει έτσι κι αλλιώς να έχεις υποχρεωτικά, και να το έχεις "περασμένο" στο τηλέφωνο, αλλιώς το 70% του τηλεφώνου είναι άχρηστο) οπότε τα πάντα είναι online. Μόλις κάνεις ένα sync θα κατέβουν όλες στο κινητό σου. Αλλά ακόμη κι αν δέν θέλεις να στειλείς όλες τις επαφές σου στο Gmail, ακούω πολύ καλά λόγια για το MyPhoneExplorer Client, το οποίο το χρησιμοποιούσα φανατικά με τα Sony Εricsson που είχα (απλά τώρα το ξαναέγραψαν για Android - δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά αν είναι το ίδιο εύχρηστο με το παλιό, πετάει τα μάτια έξω από την θεόβαρια και δύσχρηστη εφαμογή της Sony Ericsson.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πήγα και έπιασα το XPERIA X10 Mini Pro, και πραγματικά το ερωτεύτηκα. Το πιο μικρό και κομψό SmartPhone που έχω δει, καθώς και το πιο όμορφο. ΑΛΛΑ ακόμη και το multiramοπαίδι το έθαβε.. έχει πραγματικά ΠΟΛΥ μικρή μπαταρία (930mAh) και λέει αντέχει Max 2 μέρες. Επίσης έχει περιορισμένο Android (μου είπε), πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο με επηρεάζει αυτό. Το έφερε σπίτι μου ένας φίλος μου, και φαίνεται eye-candy, αλλά μόνο και μόνο για τη ζωή της μπαταρίας μάλλον είναι μη κατάλληλο για εμένα. Θα σας γράψω αυτά που σκέφτομαι πια να πάρω + το μεγαλύτερο τους αρνητικό που με κάνει και σκαλώνω. S.E. xperia X10 - Πολύ ακριβό (390ε) S.E. Vivaz - Δεν έχει keyboard + symbian S.E. Vivaz Pro - Μόνο 5MPixels για χάρη του keyboard, λένε ότι το ηχείο είναι ΠΟΛΥ χαμηλής έντασης HTC Wildfire - Δεν έχει keyboard, - στην εμφάνιση S.E. SATIO - Δεν έχει keyboard, η μπαταρία του (1000 mAh) δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτή του Mini Pro NOKIA C6 - Δεν θέλω Nokia οέο, δεν έχει keyboard. Πάω να καταλείξω στο SATIO μάγκες.. Δεν έχει Android και έχει το latest Symbian ΑΛΛΑ δεν είμαι τόσο καμένη με το Online στο κινητο (wtf, τόσο αναμένη για να δω ένα site δεν έχω υπάρξει, FB δεν usaρω, MSN κτλπ θα τα κάνω όταν φτάσω στο σπίτι μου.. So?), και η μεγαλύτερη διαφορά Symbian με τα 'droids είναι η ευκολότερη ζωή στο Internet, σωστά? Τα 12 Mega Pixels ΜΕΤΡΑΝΕ γαμώτο, γιατί σχεδίαζα να αγοράσω κάποια στιγμή μια ψηφιακή.. μιας και ζω ανεπανάληπτες στην ζωή μου και θέλω να της αποθανατίζω ποιοτικά :p:p So Satio?
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 κάτσε γιατί μας τα αλλάζεις! Το satio κάνει πάνω από 300 ευρώ και με αυτά τα λεφτά πας και σε άλλη γκάμα επιλογών. Αν είναι να φορτωθείς symbian μη δίνεις τόσα λ7. Και η μηχανή του, οτι και να κάνεις, θα είναι πάντα μηχανή κινητού, και τα 12mp πραγματικά δεν έχουν καμία, μα καμία σημασία. Αν θέλεις και μηχανή πάρε ένα φτηνότερο κινητό και με 150 ευρώ παίρνεις μηχανή της όποιας τις φώτο τα κινητά δεν θα τις έχουν δει ούτε στον ύπνο τους (και με λιγότερα mp). Επίσης αναφέρεις για το vivaz ως μείον το symbian, και πας να πάρεις άλλο, 40% ακριβότερο, πάλι με symbian;;; Όσο για το nokia, έχει πληκτρολόγιο κανονικότατο, και πολύ πιο άνετο από των άλλων, και παρόλο που έχει symbian είναι σε πολύ συμπαθητική τιμή, αλλά αν δεν θέλεις nokia, πάσο. Το android δεν είναι μόνο στο ίντερνετ πιο user friendly, είναι ένα λειτουργικό που φτιάχτηκε και σχεδιάστηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για χρήση με touch smartphones μέ δάχτυλα, σε αντίθεση με το symbian ή τα windows mobile. Είναι γενικότερα φιλικότερο στη χρήση. Πιθανότατα το symbian^3 να είναι καλύτερο στην αφή, αλλά για την ώρα ΌΛΑ τα κινητά που λέμε έχουν το s60 (ΚΑΙ το satio), το οποίο απλά έγινε touch με ένα βιαστικό import από μη-touch συσκευές. αφού στο τέλος το xperia θα πάρεις, τι το συζητάμε;
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πάρε μεταχειρισμένο iPhone 3GS +1 Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
firegarden Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Οπου ναναι θα βγουν και τα Lg Optimus one & Optimus chic. Ριξε μια ματια και σε αυτα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 αφού στο τέλος το xperia θα πάρεις, τι το συζητάμε; Not at all. Με το XPERIA mini pro είχα κολλήσει. Βρίσκεται στα κινητά στη λίστα? Δε μπορεί να μην το προτείνουν τόσα άτομα χωρίς λόγο και αιτία, και ΕΙΔΙΚΑ το θέμα του με τη μπαταρία με κάνει και το φοβάμαι πιο πολύ. XPERIA mini Pro is out. κάτσε γιατί μας τα αλλάζεις! Το satio κάνει πάνω από 300 ευρώ και με αυτά τα λεφτά πας και σε άλλη γκάμα επιλογών. ΤΙ να κάνω, ξέρεις.. συμβιβάζεσαι και ξεκινάς να πιστεύεις ότι δεν είναι πολλά τα λ7. Το Satio πριν 1 χρόνο έκανε ~550ε. Επίσης η φωτογραφική του με τραβάει, για να μην αγοράσω ποτέ ξεχωριστή ψηφιακή και κουβαλάω στη τελική 2 συσκευές με περισσότερα λεφτά. Αν είναι να φορτωθείς symbian μη δίνεις τόσα λ7. Και η μηχανή του, οτι και να κάνεις, θα είναι πάντα μηχανή κινητού, και τα 12mp πραγματικά δεν έχουν καμία, μα καμία σημασία. Αν θέλεις και μηχανή πάρε ένα φτηνότερο κινητό και με 150 ευρώ παίρνεις μηχανή της όποιας τις φώτο τα κινητά δεν θα τις έχουν δει ούτε στον ύπνο τους (και με λιγότερα mp). Το έχει ένας πολύ καλός φίλος που έτυχε να βγούμε μαζί χθες. Οι φωτογραφίες του είναι ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ.. ΚΑΙ στο σκοτάδι. Αυτό είναι το θέμα, επειδή το "φωτογραφία" λίγο πολύ το γράφω δεύτερο σημαντικότερο και στο Topic, και επειδή σκεφτόμουν να αγοράσω μια ψηφιακή.. γιατί να μην το έχω 2 σε 1 όπως γράφω και παραπάνω. Επίσης αναφέρεις για το vivaz ως μείον το symbian, και πας να πάρεις άλλο, 40% ακριβότερο, πάλι με symbian;;; Σωστό, ξέχασα να το γράψω.. ΌΛΑ έχουν τα + και τα - τους, και το χειρότερο είναι πως στα κινητά δεν λες θα σκάσω ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ και θα πάρω μια συσκευή να τα έχει όλα.. Εδώ παρακάτω -> +1 .. μου προτείνετε να πάρω το iPhone 3GS αξίας 500€ (μεταχειρισμένο around 330€) το οποίο όχι LED Flash δεν έχει.. αλλά έχει και 3.2 απάλευτη φωτογραφική! Κάνει 500€ ΓΙΑΤΙ να μην είχε 8+ MP με ένα damn-light?! Εγώ και την Χρυσή Αγγελία κοίταξα για το 3GS, αλλά να σκάσω 330 για μεταχειρισμένο που δεν έχει καν Cam, δεν τα δίνω sorry. Σκατά είναι ο χώρος των mobile-phones.. λες και δεν ξέρουν ότι από αυτή τη συσκευή που την κουβαλάς παντού ΑΠΑΙΤΕΙΣ το 2010 να τα έχει όλα (και σκας και το μισό μισθό του μήνα σου γιαυτό). Αφού δεν μπορώ να βρω το τέλειο, τουλάχιστον να έβρισκα ένα ισορροπημένο κινητό.
arxaggelos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέωρ τί άλλο να σου προτείνω ή να αντιπροτείνω. Για το iPhone 3gs συμφωνώ κι εγώ να ΜΗΝ το πάρεις, εκτός αν το βρεις πχ με 230-260. Πάντως να ξέρεις ότι όποιο smartphone και να πάρεις θα έχει πρόβλημα με τη μπαταρία, λόγω οθόνης και αυξημένων απαιτήσεων επεξεργαστή. Υπολόγιζε να φορτίζεις κάθε 1-1,5 μέρα, και από εκεί και πέρα, αν είσαι τυχερή και δεν ισχύσει αυτό, απλά άσε το κινητό να εκπλήξει ευχάριστα. Όσο για τις φωτογραφικές δυνατότητες του Satio, εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου και τί υποχωρήσεις θέλεις να κάνεις για να μην κουβαλάς και δεύτερο gadget μαζί σου, αλλά δύσκολα θα πιάσει τις δυνατότητες και την ευχρηστία μιας κανονικής μηχανής. Αν σου φτάνει, πάω πάσο, εσύ ξέρεις. Απλά αν πάρεις ένα κινητό με 200-230 και μια μηχανή με 120-150, είσαι πολύ λίγο πάνω από το ποσό του Satio, δεν είσαι στα διπλά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 (Δεν είμαι ΤΡΕΛΑ απαιτητική από την ποιότητα της φωτογραφίας, δεν είμαι κοπέλα της πόζας αλλά της ανάμνησης. Αλλά καλό θα ήταν να είναι πάνω από 5Mpixels ρε παιδί μου..) Μάλλον βρήκα το κινητό που έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. HTC Desire Δες Specs! Όντως έχει τα πάντα.. Ναι, κάνει 550€ αλλά το πουλάει γνωστός γνωστού 335€. Το χρησιμοποίησε 6 μήνες (λέει), έχει μέσα όλα τα παρελκόμενα στο κουτί, εγγύηση/απόδειξη, και είναι σε άψογη κατάσταση. Το ότι έχει εγγύηση/απόδειξη σημαίνει ότι δεν είναι κλεμμένο και δεν είναι κινέζικο firmware (λέμε τώρα ), το αν είναι αγρατζούνιστο θα το δω με τα μάτια μου. Έχω λόγο να μην το πάρω επειδή είναι μεταχειρισμένο? Δεν νομίζω.. Έχω λόγο να μην πάρω το συγκεκριμένο κινητό? Πάλι δε νομίζω.. αλλά για πες μου και εσύ Αρχάγγελε μου.. (Έχει και 1400 mAh battery, πολύ ισχύ)
Voodooman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 NOKIA C6 - Δεν θέλω Nokia οέο, δεν έχει keyboard. Έχει hardware QWERTY πληκτρολόγιο. Πριν από 3 μέρες το πήρα και μέχρι στιγμής μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Βαρύ και μεγαλούλι, αλλά γενικά πολύ χρηστικό. Δεν είχα ποτέ Nokia και δεν είμαι κανένας κολλημένος με τα κινητά, αλλά από αυτό δεν βλέπω να λείπει κάτι σημαντικό. H ισχύς της μπαταρίας πάει με τις απαιτήσεις του κινητού. Μπορεί ένα κινητό με μικρή μπαταρία να κρατάει περισσότερο, γιατί έχει π.χ. μικρότερη οθόνη. Τα HTC συνήθως τις πίνουν τις μπαταρίες με τις οθονάρες που έχουν. Και μην ποντάρεις και πολλά στις φωτογραφικές των κινητών. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κινητό που να βγάζει φωτογραφίες που να αξίζει να κρατήσεις "για πάντα". Και αυτά βέβαια σε καλές συνθήκες φωτισμού, μόλις χαθεί ο ήλιος ή τα πολλά φώτα, τότε οι φωτογραφίες γίνονται καλές μόνο για snapshots.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.