Προς το περιεχόμενο

Navigation με offline χάρτες σε Android (SE x10 mini)

stathisbach

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω ένα πρόγραμμα navigation που να μπορεί να δουλεύει με offline (ήδη καταβασμένους) χάρτες. Έχω το RMaps με offline google maps αλλά δεν κάνει navigation. Θα ήθελα δηλαδή ένα πρόγραμμα που να βρίσκει την βέλτιστη διαδρομή από Α σε Β και, αν είναι δυνατόν, να λέει και "στρίψε εδώ, στρίψε εκεί". Δεν θα είχα πρόβλημα και να πληρώσω, αν δεν είναι πολλά τα λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το nDrive ακούγεται πολύ. Το είχα δικομάσει αλλά σερνώταν λίγο σε σχέση το maps της google. Έχει να σου βρεί διαδρομές και όλα τα συναφή. Η εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά πληρώνεις χάρτες. Έχει trial τους χάρτες για 7 μέρες οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις και να κρίνεις ο ίδιος.

Προτιμώ το navigon. Συνήθως έχω στο κινητό μου και το sygic και το navigon, παλαιότερα και το ndrive.

Πιο γρήγορο στο άνοιγμα και λιγότερο φορτωμένο είναι το navigon, χωρίς να του λείπει τίποτα όμως. Φωνητικές οδηγίες, καλοί χάρτες (navteq), και εναλλακτικές διαδρομές.

Μόνο απο μαγαζάκια το βρίσκεις όμως, αλλιώς πληρώνεις.

συμφωνω για το navigon.

Μολις το εβαλα και μ'αρεσε απιστευτα.Αυριο που θα κατεβω αθηνα θα το δοκιμασω.

Βεβαια θα χω στ'αμαξι και το mls μη βρεθω προ...εκπληξεως!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Λαβετε υποψη και το iGo MyWay for Android.

Το χρησιμοποιω εδω κι εναν μηνα offline χωρις κανενα θεμα.

3-4 φορες που το ειχα αναγκη μ εβγαλε εκει που ηθελα

πολυ γρηγορα και ευκολα.Ενημερωμενοι χαρτες Αθηνας και Ελλαδας.

Το χρησιμοποιω σε SE Χ8 χωρις κανενα θεμα.

Ν.

συμφωνω για το navigon.

Μολις το εβαλα και μ'αρεσε απιστευτα.Αυριο που θα κατεβω αθηνα θα το δοκιμασω.

Βεβαια θα χω στ'αμαξι και το mls μη βρεθω προ...εκπληξεως!

έχε υπόψιν σου οτι αν έχεις το navigon 2.6 που κυκλοφορεί στα μαγαζάκια, σε 1-2 μήνες θα κλειδώσει (θα ζητήσει δηλαδή σύνδεση για αναβάθμιση και δεν θα τρέχει).

το ndrive έχει ωραίο interface αλλά η πλοήγηση τουλάχιστον για βόρεια προάστια Αθήνας είναι για κλάματα. Όντως στην εγκατάσταση ζητάει να κάνει download περίπου 30-40 ΜΒ...

το igo έχει τη δυνατότητα για τους πιό ενημερωμένους χάρτες (παίρνει κανονικά του χάρτες της έκδοσης 8.3.ΧΧ) αλλά από interface υστερεί, ιδίως σε σύγκριση με το igo για pna.

το igo έχει τη δυνατότητα για τους πιό ενημερωμένους χάρτες (παίρνει κανονικά του χάρτες της έκδοσης 8.3.ΧΧ) αλλά από interface υστερεί, ιδίως σε σύγκριση με το igo για pna.

Προσωπικα το χρησιμοποιω επειδη μεχρι τωρα 3-4 φορες που το χρειαστηκα ειχε και οτι διευθυνση του πεταξα και μια χαρα με πηγε ακομα και αν αλλαζα την πορεια που μου εδινε.

Τωρα οσον αφορα το GUI,πιστευω ειναι θεμα γουστου καθαρα.Δεν ειναι οτι πιο γρηγορο ή εντυπωσιακο,αλλα το 3D+ mode ειναι μια χαρα και κατατοπιστικοτατο! ;)

Το προγραμμα χρησιμοποιει σε Χ8 κατι λιγοτερο απο 30ΜΒ εσωτερικης μνημης συν οτι χωρο ποιανουν οι χαρτες στην καρτα SD!

Ν.

Το Copilot το έχει δοκιμάσει κανείς σε android;

Μια χαρά στο desire αν και λιγο

πολύπλοκο για τα γούστα μου.Στο x10mini δεν το έχω βάλει λόγω μικρής sd ακόμη.

παίδες εγώ δοκίμασα το ndrive για μια εβδομάδα, αλλά μου έβγαζε πολύ ότι νανε διαδρομές, ενώ ήξερα ότι αυτή που μου έδινε δεν είναι η πιο σύντομη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...