Melinbonian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Έχω αυτό εδώ http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150494 και σκέφτομαι για κάποια αναβάθμιση, ιδιαίτερα του σκληρού δίσκου. Το θέμα είναι δε μπορώ να καταλάβω αν είναι το interface SATA II, αν υπάρχει μεγάλη (που να φαίνεται στο μάτι ) διαφορά με 7200rpm ή ακόμα και 10000. Δε ξέρω αν μπορώ να βάλω 1 γίγα μνήμη ακόμα, αν και δε καίγομαι η αλήθεια είναι ( θα μείνω σε 32 bit άρα μόνο 1 ακόμα). Με SSD τι παίζει? Επειδή δε ξέρω, τι είδους Interace θέλουν για να έχουν max αποτέλεσμα? Γενικά δε δίνω πάνω από 100 ευρώ, άντε κανα 20άρι παραπάνω.
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905223 Όλοι σαν Sata τον δείχνουν Θα δεις διαφορά με το μάτι αν και το συνηθίζεις πάρα πολύ γρήγορα και σου φαίνεται και πάλη αργό. Δε ξέρω αν μπορώ να βάλω 1 γίγα μνήμη ακόμα, αν και δε καίγομαι η αλήθεια είναι ( θα μείνω σε 32 bit άρα μόνο 1 ακόμα). 2GB είναι αρκετά και θα δεις διαφορά στην ταχύτητα αν βάλεις 64BIT λειτουργικό και μάλιστα win7. Με SSD τι παίζει? Επειδή δε ξέρω, τι είδους Interace θέλουν για να έχουν max αποτέλεσμα? Με 100€ ssd άστο καλλίτερα παίρνεις καμιά 80GB,έχει διαφορά στην ταχύτητα αλλά χαλάει ποιο εύκολα και ίσος να ζορίζεσαι για χώρο.
stefoss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα είναι δε μπορώ να καταλάβω αν είναι το interface SATA II Δες στον device manager. Εκεί θα φαίνεται το μοντέλο του δίσκου. Καν το search και θα σε βγάλει στο site του κατασκευαστή όπου θα δεις specs (λογικά)
Melinbonian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ωπα. Τι σημαίνει ότι χαλάει ο SSD πιο γρήγορα? Δε με νοιάζει και πολύ ο χώρος, αφού έχω εξωτερικούς. Και γιατι να βάλω 64bit τα 7? Σκέφτομαι μεν να τα βάλω αλλά σε 32 και να σκάσω φουλ τα λεφτά για σκληρό αφού κανά 2 γίγα μνήμη παραπάνω δε νομίζω να κάνουν ιδιαίτερη διαφορά από τη στιγμή που και η κάρτα είναι μέτρια και ο CPU στα 1,83HZ. P.S Γενικά αναβάθμιση αξίζει σε laptop 750 ευρώ? Μη 'πετάξω' 100-150 ευρώ χωρίς λόγο. Gamer είμαι, αλλά όχι της πολύ ψηλής ανάλυσης, εδώ μου παίζει το dragon age!!!
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ωπα. Τι σημαίνει ότι χαλάει ο SSD πιο γρήγορα? Οι SSD έχουν πολύ λιγότερους κύκλους εγγραφής από τους κλασσικούς δίσκους. Και γιατι να βάλω 64bit τα 7? Επειδή τα σηκώνει ο επεξεργαστής σου και είναι ποιο γρήγορα από τα vista.Δεν χρειάζεται να βάλεις παραπάνω μνήμη για να τρέξεις τα 64bit. Γενικά αναβάθμιση αξίζει σε laptop 750 ευρώ? Μη 'πετάξω' 100-150 ευρώ χωρίς λόγο. Gamer είμαι, αλλά όχι της πολύ ψηλής ανάλυσης, εδώ μου παίζει το dragon age!!! Ε,αυτό πρέπει να το κρίνεις εσύ ο ίδιος,αν όλα πάνε μια χαρά δεν έχεις λόγο για αναβάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.