Προς το περιεχόμενο

τετράδια χωρίς γραμμές στη θεσσσαλονίκη

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω φάει τον κόσμο να βρω ενα απλό τετράδιο που να μην έχει γραμμές. Μέγεθος αυστηρά μικρότερο απο Α4 και δεν θέλω να έιναι σημειώσεων του στυλ να ξεκολλάνε οι σελίδες με το παραμικρο.Μέχρι στιγμής έχω πάει, μασούτη, μαρινόπουλο,μαλλιάρη, βιβλιοκίνηση, παπασωτηρίου, ιανό, public. και σε 2,3 τοπικά βιβλιοπωλεία αλλα μέχρι στιγμής τίποτα!Αν έχουν, έχουν κάτι με χοντρό εξώφυλλο και έχουν 5 ευρω! Ένα απλό τετράδιο ζητάω. Έχει κανείς το νού του κάποιο μαγαζί?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω εδώ και καιρό το ίδιο ακριβώς πράγμα και δεν μπορώ να βρω πουθενά, 5 ευρώ που είπες βρήκες πάλι καλά είναι, το Public είχε κάτι στο στυλ αυτού που ψάχνω και είχε κάτι τιμές 18 ευρώ το μπλοκάκι.

Αν τυχόν βρεις τελικά, πες και εδώ να ξέρουμε.

Δημοσ.

Arcanaloth αυτα τα μπλοκακια δεν ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεται ομως... ;) oχι οτι δικαιολογουνται οι τραγικες αυτες τιμες...[το λεω γιατι νομιζα οτι θα χαν 4-6 ευρω και οταν ειδα τιμη επαθα και γω την πλακα μου]

Σε κανα συνοικιακο ψαξτε!

Δημοσ.

τετοιου ειδους μπλοκακια θα βρειτε στο πλαισιο και σε μαγαζια που εχουν ειδη ζωγραφικης (ειναι μπλοκακια για προχειρα σκιτσα)

Δημοσ.

Ναι επίσης υπάρχει η λύση του πας σε ένα βιβλιοπωλείο και τους λες να στο βιβλιοδέσουν, το θέμα δεν είναι αυτό! Προσωπικά δεν αναζητό σπιραλ. ξέρω οτι υπάρχουν εφόσον για παραδειμα στην skag εταιρεία τετραδίων κατηγορία Γράμμωση έχει τα πάντα συμπελαμβανομένου του κενού! Αυτό με το οποίο απορώ είναι οτι δεν τα παραγγέλνει κάποιο βιβλιοπωλείο!!

Δημοσ.
Λοιπόν έχω φάει τον κόσμο να βρω ενα απλό τετράδιο που να μην έχει γραμμές. Μέγεθος αυστηρά μικρότερο απο Α4 και δεν θέλω να έιναι σημειώσεων του στυλ να ξεκολλάνε οι σελίδες με το παραμικρο.

Έχω καμια δεκαριά ακριβώς τέτοια με το Μπόμπ Σφουγγαράκη στο εξώφυλλο, θα στα χάριζα αλλά είμαι πολύ μακριά.

Δημοσ.
Έχω καμια δεκαριά ακριβώς τέτοια με το Μπόμπ Σφουγγαράκη στο εξώφυλλο, θα στα χάριζα αλλά είμαι πολύ μακριά.

ω!μιφιτζι,

hipster-er than me

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...