probe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ηθελα να επισημανω το προβλημα! Δεν θα επαναληφθει. Δεν τρέχει τίποτα απλά ποστάραμε ταυτόχρονα και τα είδα κινούμενα. Αστειεύομαι δεν στο γράφω σοβαρά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Και μιας που το ελουσες με παστα προσεχε πως θα την αφαιρεσεις και γυρω γυρω απο τον επεξεργαστη, γιατι σιγουρα εχει μετακινηθει εκει. Αν σταξει διπλα και με το καθαρισμα περασει μεσα προς τα pins του socket (αναλογως τι cpu-μητρικη εχεις), τοτε κλαφτα. Χαρτοπετσετα, αργες και ηρεμες κινησεις ειδικα στην αρχη και θα εισαι αρχοντας.
SpirosLouis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Προτίνω να πάρεις μερικές μπατονέτες και να αρχίσεις το καθάρισμα σιγά και προσεκτικά.
alexaspi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ναι αυτο το σκεφτικα. γιαυτο με το χαρτακι απο την παστα την απλοσα . σαν σοβαδισμα ενα πραγμα
probe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ναι αυτο το σκεφτικα.γιαυτο με το χαρτακι απο την παστα την απλοσα . σαν σοβαδισμα ενα πραγμα Σοβάτισμα ένα πράγμαΤην επόμενη φορά πάρε ένα μυστρί και κάντο πεταχτό.
LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σοβάτισμα ένα πράγμαΤην επόμενη φορά πάρε ένα μυστρί και κάντο πεταχτό. Γεια σου ρε μαστορα.Αυτα ειναι.
benign Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ρε μηπως του εμεινε καμμια τσιχλα κολλημενη πανω στο cpu,του παιδιου,που την ξεχασε?
alexaspi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 λετε να εβαλα πολυ??? αν μετακινησω τωρα την ψυκτρα θα πρεπει να βαλω αλλη παστα????
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ε καλό είναι να την καθαρίσεις και να βάλεις λιγότερη αυτή τη φορά.
alexaspi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 οκ θα βαλω πανω στην ψυκτρα και θα ειμαι οκ. δεν θα καλυψω ολο το cpu
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Βάλε μια μικρή ποσότητα πάνω στον επεξεργαστή και θα απλώσει μέσω της εφαρμογής της πίεσης, αν δε θες να την απλώσεις ομοιόμορφα με μια κάρτα.
alexaspi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 με την καρτα την εκανα πριν και να τα αποτελεσματα 70ρισε σε φουλ λοαντ. τωρα λεω να βαλω πανω στην ψυκρα μια σεβαστη ποσοτιτα και λογικα θα ειμαι οκ.
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 με την καρτα την εκανα πριν και να τα αποτελεσματα 70ρισε σε φουλ λοαντ.τωρα λεω να βαλω πανω στην ψυκρα μια σεβαστη ποσοτιτα και λογικα θα ειμαι οκ. μα αυτο σου λεει βαλε μικρη ποσοτητα στον επεξεργαστη παρα πανω στην ψυκτρα. Βαλε στο κεντρο του επεξεργαστη σαν ενα κοκο ρυζιου και εφαρμοσε την ψυκτρα.
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δε χρειάζεται σεβαστή ποσότητα, τσέκαρε το παρακάτω clip. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4[/ame]
alexaspi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 εγω λεω πως ο καλυτεροσ τροπος ειναι ο 1ος που ειδα στο βιντεο. καλυπτει ολη την επιφανει της ψυκτρας μ, ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.