Προς το περιεχόμενο

γνωμες για mp3 για το γυμναστηριο..

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια συσκευη για ν ακουω μουσικη στο γυμναστηριο.. Στην αρχη σκεφτηκα να παρω καποιο armband για το iphone μου, αλλα μου φαινεται λιγο καπως να χω το κινητο στο χερι:rolleyes:

Ξεθαψα απο το συρταρι το creative zen vplus το οποιο ειναι τελειο απο πλευρας μεγεθους, αλλα δεν εχω που να το βαλω..Το να το κραταω ολη την ωρα θα ειναι σπαστικο, κ δεν εχω σ ολες τις φορμες τσεπες..

Υπαρχει καποια λυση που δε βλεπω?:rolleyes:

Μετα παμε στο iPod Shuffle που εχει κλιπακι ή σε αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/SONY-W-SERIES-NWZ-W252P-MP3-Player-2GB-NWZW252P-CEW.htm που ανακαλυψα πριν λιγο. Μηπως το εχει καποιος να μου πει αν ειναι βολικο??

Προτασεις δεκτες, ευχαριστω!

Δημοσ.
Ψαχνω μια συσκευη για ν ακουω μουσικη στο γυμναστηριο.. Στην αρχη σκεφτηκα να παρω καποιο armband για το iphone μου, αλλα μου φαινεται λιγο καπως να χω το κινητο στο χερι:rolleyes:

Ξεθαψα απο το συρταρι το creative zen vplus το οποιο ειναι τελειο απο πλευρας μεγεθους, αλλα δεν εχω που να το βαλω..Το να το κραταω ολη την ωρα θα ειναι σπαστικο, κ δεν εχω σ ολες τις φορμες τσεπες..

Υπαρχει καποια λυση που δε βλεπω?:rolleyes:

Μετα παμε στο iPod Shuffle που εχει κλιπακι ή σε αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/SONY-W-SERIES-NWZ-W252P-MP3-Player-2GB-NWZW252P-CEW.htm που ανακαλυψα πριν λιγο. Μηπως το εχει καποιος να μου πει αν ειναι βολικο??

Προτασεις δεκτες, ευχαριστω!

Δεν ξέρω για το Sony, αλλά το ipod Shuffle είναι απλώς καταπληκτικό. Μόλις το πήρα, παράτησα όλα τα υπόλοιπα ipod που είχα.

Δημοσ.

Θα το μπέρδεψες με κάποιο άλλο, το μόνο πράμα που δεν ακούς για το sansa είναι ότι έχει χάλια ήχο, εκτός φυσικά αν αυτός που το δοκίμασε είχε μάπα ακουστικά...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα καθως το mp3 που χρησιμοποιουσα μεχρι σημερα τα φτυσε. Ενα creative απ αυτα που ηταν usb sticks παρακαλω! Με κλιπακι :P

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ρευστο και δυσκολα θα μπορουσα να φτασω το 50αρι-60αρι του ipod. Το sansa clip δε το βρισκω

Αυτο που εχω δει ειναι το crypto colorline. Μικρο και φθηνο.

Το χει καποιος να μου πει γνωμη;

Επισης ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-MP4-Players/Turbo-X-MP4-Clip-4GB-Black-M-227B.htm αν λεει τπτ ως κλωνος...

iphone.png

Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας κατι σαν αυτο?(μικρο και βολικο για gym)

Nilox MP3 Clip Black

αυτο οπως και ενα παρομοιο sweex, ειναι πολυ καλες ως λυσεις αλλα εχουν ενα πολυ σοβαρο μειονεκτημα. Δεν εχουν shuffle

Αν το turbo-x εχει shuffle θα ειναι εξαιρετικη λυση για γυμναστικη

Δημοσ.

Οχι...

Οταν δεν ειναι ενεργοποιημενο το shuffle, τα τραγουδια παιζουν με τη σειρα που τα εχεις μεσα, συνηθως αλφαβητικη.

Οταν το ενεργοποιεις, αυτα "ανακατευονται", και πχ απο ενα απο αρχιζει απο "α" μετα παιζει ενα απο "λ" , μετα ενα απο "γ" κλπ

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...