basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Αποφάσισα ότι θα πάρω νέο λάπτοπ και μου είπατε ότι να πάρω MacBook pro. Αλλα τώρα Διάβασα [1000] τοπικ και "ερωτεύτηκα" και το iMac. Πιο απο τα 2 να πάρω; (και τα 2 έχουν ίδια τιμή) [περίπου] είμαι ανάμεσα στο [MacBook pro 15" i5 & i7] & [iMac 27" i5 & i7] δεν ξέρω πιο να διαλέξω. [Έχω desktop, ένα παλιό λάπτοπ με core 2 duo 1.4GHZ και ένα netbook vaio w το Πηρα 99€ λόγο cosmote internet και είμαι ελεύθερος 8ωρες τις 6 ώρες είμαι σπίτι] πιο απο τα 2 χριαζομαι; Sorry αν σας Έχω "σπάσει" τα νεύρα αλλα αυτή είναι μια μεγάλη αγορά. Ευχαριστώ. :-)
kinq1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το ένα είναι laptop, το άλλο όχι. Ειπες ότι χρειάζεσαι laptop, άρα...
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το ένα είναι laptop, το άλλο όχι. Ειπες ότι χρειάζεσαι laptop, άρα... Είπα ότι θέλω laptop Γιατί Έχω desktop αλλα τώρα που είδα το iMac άρχισα να αλαζω γνώμη...λες να πάρω το pro?
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εγω θα επαιρνα iMac εκτος και αν η φορητοτητα ειναι απολυτη αναγκη και αποτι καταλαβαινω δεν ειναι... εχω και τα 2 και στο λεω ... αλλα αφου εχεις και desktop ειναι δυσκολη αποφαση....
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 εγω θα επαιρνα iMac εκτος και αν η φορητοτητα ειναι απολυτη αναγκη και αποτι καταλαβαινω δεν ειναι... εχω και τα 2 και στο λεω ... αλλα αφου εχεις και desktop ειναι δυσκολη αποφαση.... Πια είναι η γνώμη σου Αφού έχεις και τα 2; Πιο σε βόλεψε περισσότερο Έτσι και αλιος ότι και να πάρω στο σπίτι θα το χρησημοποιω. Αν πάρω το μακβοοκ θα το Περνώ και καμία φορά έξω.
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Για έξω Περνώ το iPhone μου. Δεν χριαζομαι τίποτα άλλο.
andypolitis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Και το macbook pro και το imac είναι στολίδια!Το θέμα είναι τι σε βολεύει εσένα περισότερο.
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Και το macbook pro και το imac είναι στολίδια!Το θέμα είναι τι σε βολεύει εσένα περισότερο. Το MacBook pro.
basilis222 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Σε 2 ώρες θα πετακτώ στο istorm να δω πιο θα με βολέψει περισσότερο.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πια είναι η γνώμη σου Αφού έχεις και τα 2; Πιο σε βόλεψε περισσότερο Έτσι και αλιος ότι και να πάρω στο σπίτι θα το χρησημοποιω. Αν πάρω το μακβοοκ θα το Περνώ και καμία φορά έξω. προσωπικα ο iMac με βολευει περισσοτερο και ας εχει χαμηλοτερα specs απο το book
basilis222 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον θα πάω στο MacBook δεν Έχω πόλλή χώρο για μια 27αρα οθόνη στο γραφείο.
Nimrod7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πάρε ένα MacBook Pro, μια 24" οθόνη και ένα wireless Apple Keyboard Mouse. Και θα είναι σαν να εχεις και τα δύο
basilis222 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Πάρε ένα MacBook Pro, μια 24" οθόνη και ένα wireless Apple Keyboard Mouse. Και θα είναι σαν να εχεις και τα δύο Έχω 24αρα οθόνη Περνώ απο το eBay και ένα καλοδιο Έχω wireless keyboard Έχω και ποντίκι. Ωραία ιδέα thanks!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.