Προς το περιεχόμενο

Τα παιξε η LG ???

steveee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την LG 42LF2500 και τις τελευταίες μέρες αλλάζει τη θέση των καναλιών από μονη της.(δεν μιλαω για τα ψηφιακά της ερτ που άλλαξαν θέση) . Στη θέση του Αντ1 βάζει άλφα και στο σταρ το σκαι. Το διορθώνω και ξανά το αλλάζει. Η αλλαγή γίνεται και την ώρα που βλέπεις. Δηλαδή εκεί που βλέπω σταρ ξαφνικά βλέπω σκαι. Τι μπορεί να συμβαίνει? (αυτο γινεται μονο στα ψηφιακά)

Tην έχω 14 μήνες όποτε δεν έχω μάλλον εγγύηση αν είναι κάτι σοβαρο.

Δημοσ.

Μία από τα ίδια σε μία 42LH9000.Η απάντηση της LG είναι ότι φταίει η DIGEA. H DIGEA λέει ότι έχουν παράπονα μόνο από κατόχους LG. Όταν το ανέφερα στην LG μου είπαν ότι η τηλεόραση είναι ok και ότι αυτό που αντιμετωπίζω δεν αποτελεί πρόβλημα για την εταιρεία τους (μάλλον είναι δικό μου πρόβλημα το ότι αλλάζει μόνη της σειρά στα κανάλια). Για οποιαδήποτε παράπονο να πάρουμε στην DIGEA. Βέβαια αυτό που τους είπα είναι ότι τα 1000+ ευρώ δεν τα πήρε η DIGEA αλλά η LG και αφού φαίνεται ότι είναι πρόβλημα της tv, αυτοί πρέπει να δώσουν τη λύση (π.χ. firmware update). Μετά από 20 λεπτά έντονης διαφωνίας, μου είπε ότι αν τα παράπονα είναι αρκετά σε αριθμό τότε θα ασχοληθούν με το θέμα μας. Μάλλον πρέπει να τους πρήξουμε στα τηλέφωνα.

Αυτά τα λίγα από εμένα.

Δημοσ.

Μάλιστα, το κακό με τις lg είναι γενικό δηλαδή . Καλά ούτε ένα firmware δεν μπορούν να βγάλουν για να διορθώσουν το πρόβλημα ? Την δευτερα θα τους πάρω τηλ. Να δω τι θα μου πουν.:mad:

Δημοσ.

Και η LF5210 μου το έκανε, αλλά όχι συχνά. Μια φορά που μου άλλαξε το σκαι με το σταρ πριν κάποιες εβδομάδες, και άλλη μια τις προάλλες που μου άλλαξε το αντ1 με το αλφα. Νόμιζα κι εγώ ότι είναι θέμα της digea, αλλά αν δεν το παθαίνουν άλλες μάρκες λογικά κάτι έχει να κάνει με την LG. ΟΚ δεν το λέω και πρόβλημα πάντως. 

Δημοσ.

το προβλημα λυνετε αν τα κανετε skip. ετσι δεν αλλαζουν σειρα. αλλα θα πρεπει να τα επιλεγεις απο το τηλεκοντρολ με το νουμερο και οχι με < >

lg sl8000

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

ολο το κολπο παιζεται εδω απο οτι καταλαβα !!

πρεπει να ξανα συντονισουμε χωρις να τσεκαρουμε την επιλογη αυτοματη αριθμηση.

lg.jpg

Δημοσ.

Μια από τα ίδια με μια 32LH3000.

Σήμερα έκανα και firmware update, που υπάρχει βέβαια από τον Απρίλιο, οπότε δεν ελπίζω και σε πολλά.

Μου τοχει κάνει μόνο 2 φορές μέχρι στιγμής.

Αυτό το checkbox με την αυτόματη αρίθμηση δεν μπορώ να πω ότι το θυμάμαι.

Δημοσ.
το προβλημα λυνετε αν τα κανετε skip. ετσι δεν αλλαζουν σειρα. αλλα θα πρεπει να τα επιλεγεις απο το τηλεκοντρολ με το νουμερο και οχι με < >

lg sl8000

---------- Προσθήκη στις 13:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

ολο το κολπο παιζεται εδω απο οτι καταλαβα !!

πρεπει να ξανα συντονισουμε χωρις να τσεκαρουμε την επιλογη αυτοματη αριθμηση.

τελικα αυτη την ρυθμιση δεν την εχει η sl8000 ενω στο manual υπαρχει :(

lg.jpg

http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.php?p=109100&sid=ea9d5a8364dc360d900aa3bc3a86116d

Τα ψηφιακά muxes στέλνουν μαζί με το σήμα και πολλές άλλες πληροφορίες ανάμεσα στις οποίες και τη σειρά με την οποία θα κατέβουν τα κανάλια σε κάθε δέκτη όταν γίνει αναζήτηση (στο λέω απλά για να μην μπέξουμε με ορολογία όπως NIT κ.α)!

Κανονικά όταν σαρωθεί μία συχνότητα για πρώτη φορά, ο δέκτης θα κατεβάσει τα κανάλια και θα τα ταξινομήσει ανάλογα με αυτή την πληροφορία και κατόπιν ο χρήστης μπορεί να τα ταξινομήσει ανάλογα με την αρεσκεία του!

Όταν η ίδια συχνότητα θα ξανασαρωθεί, θα πρέπει να παραμείνει η σειρά ίδια με αυτή του χρήστη και ό,τι καινούριο να προστεθεί στο τέλος!

Όμως στην πράξη πολλοί δέκτες λόγω αδυναμίας στο firmware που φοράνε ή δεν κρατάνε τη σειρά ή τη χαλάνε όταν ξανασαρωθεί η ίδια συχνότητα ή προσθέτουν τα ίδια κανάλια δύο και τρεις φορές στη λίστα!

Είναι θέμα firmware του δέκτη της τηλεόρασής σου και χρειάζεται αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα αυτό!

Δημοσ.
Αρα δηλαδή αν ξετσεκάρουμε αυτό θα σταματίσει η αυτόματη αλλαγή καναλιων;

Εγω φιλε μου εχω την 32LE5300 και εχω το ιδιο προβλημα και το ξετσεκαρισμα σε εμενα δεν βοηθησε, το προβλημα θα λυθει πιστευω μονο απο την εταιρεια με αναβαθμιση

γιατι δεν ειναι βλαβη ,ειναι θεμα λογισμικου.

Εγω το μονο που εκανα ειναι να αφησω τα καναλια να πανε μονα στη θεση που θελουν και ησυχασα

Δημοσ.

Εγώ έχω LG αλλά ακόμα δεν έχω σήμα ψηφιακό σήμα :-(!!! Πως θα κάνω την αναβάθμιση από τώρα ώστε να μην έχω πρόβλημα όταν θα έχω σήμα και θα κάνω την ταξινόμηση, ώστε να μην την κάνω ξανά και ξανά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...