myst77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, το xbox360 ενός φίλου κάνει κάτι κουλά! Δεν δειχνει εικόνα όταν το ανοίγεις στη TV του Μιλάμε για HDMI σύνδεση. Με composite επαιξε κανονικά Όμως Το δοκίμασα σπίτι μου σε 2 tv με HDMI και ήταν OK το δοκιμασα σε ενα κατάστημα και έπαιξε σε άλλες 2 tv αλλά υπήρχε και μια τρίτη που δεν έστελνε σήμα. Άλλαξα ρυθμίσεις στην ανάλυση, τα γύρισα και στα default, άλλαξα και HDMI αλλά τίποτα! Δοκίμασα optimal ανάλυση, 720p, 1080p δεν άλλαξε κάτι. Η κονσόλα όταν την ανοιγεις δουλέυει, ελεγχεις menu με το controller (την έκλεισα έτσι) αλλά δεν δείχνει εικόνα πώς γίνεται να στέλνει εικόνα σε κάποιες tv και σε κάποιες όχι;
micraSport Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τσέκαρε το καλώδιο hdmi.Κάποιες tv δεν διαβάζουν όλες τις εκδόσεις hdmi...
myst77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 χμμ το θέμα είναι ότι έπαιζε κανονικά στο monitor του και κάποια στιγμη χωρις να πειραξει κάτι εμφάνισε τα παραπάνω...
Sotosgl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το ιδιο προβλημα ειχα με το λαπτοπ μου σε μια 50αρα Samsung εμενα λυθηκε σεταρωντας την HDMI της tv απο το PS3 Κουλο το ξερω αλλα σε μερικες τηλεορασεις οταν πας να βαλεις καρφωτα καποιες αναλυσεις απορυθμιζεται τελειως(Ειχα προσπαθησει να καρφωσω αναλυση με το laptop και χρειαστηκε η ιδια διαδικασια) (Btw η Version του καλωδιου ηταν η ιδια και σε διαφορετικες Hdmi της ιδιας τηλεορασης δουλευε κανονικα)
myst77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 δηλαδη τι ακριβως να του πω να κανει φίλε;
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Να προσπαθησει να σεταρει την Hdmi απο καποια συσκευη,στην περιπτωση μου ηταν το Ps3 στην δικη του δεν ξερω. Μπορει να μην ειναι η λυση αυτη που προτεινω αλλα (επαναλαμβανω στην δικη μου περιπτωση δουλεψε) μια δοκιμη θα μας πεισει με οποιαδηποτε συσκευη που εππηρεαζει τις ρυθμισεις του Hdmi.
myst77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 λοιπον εβαλε την οθονη στο pc και εβαλε καρφωτα αναλυση 1280x720 συνδεσε την κονσόλα πάλι στην οθονη αλλα δεν εγινε κατι
nkarafo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Μέχρι χτες το xbox (jasper που το αγόρασα πριν ένα μήνα) δούλευε άψογα. Δεν το έχω σπάσει και μόνο ένα αυθεντικό παιχνίδι έχω αγοράσει. Χτες όμως πήγα να μπω στο Internet και ήθελε να κάνω update. Έκανα λοιπόν και μου εγκατέστησε το καινούριο (άσπρο μενού - dashboard) με την υποστήριξη Kinect (λες και είχα άλλη όρεξη για χαζομάρες). Δούλευε και πάλι μια χαρά. Όταν το ξανά άνοιξα, τα χρώματα είχαν αποσυντονιστεί και απορυθμιστεί! Δούλευε ακόμη με το hdmi γιατί δεν είχα αλλάξει τίποτα. Είχαν γίνει πάρα πολύ πράσινα όλα. Μπήκα στις ρυθμίσεις της εικόνας και έπαιξα λίγο με όλες τις ρυθμίσεις (αναλύσεις, χρώματα, κλπ) Τίποτα! Το έκλεισα και δοκίμασα μετά να βάλω το δικό του το av καλώδιο. Ξεκίνησε αλλά λίγο χάλια λόγω ποιότητας εικόνας. Τα έδειχνε φυσιολογικά, δηλαδή με τα κανονικά του χρώματα αλλά σε υποδιαίστερη ανάλυση φυσικά. Δεν είχε όμως επιλογή για τα hdmi. Ήταν ανενεργή. Σα να σου έλεγε βάλε πρώτα το hdmi καλώδιο και μετά ρυθμισέ το. Το έκανα και έτσι πάλι και τίποτα. Το έβαζα και στη συνέχεια μετά από το av καλώδιο χωρίς να το κλείσω και πάλι τίποτα. Αλλά αυτή τη φορά δεν έβγαζε καθόλου σήμα στην τηλεόραση. Από χτες δεν έχω ξανά μπει στις ρυθμίσεις για hdtvs. Δοκίμασα και άλλα 2 hdmi καλώδια και τίποτα. Ενώ η τηλεόραση για παράδειγμα (Samsung) μπορεί να είναι 1080i με 1 hdmi έξοδο αλλά την έξοδο για pc την βγάζει κανονικά. Άρα κάτι παίχτηκε στο xbox. Έχω παίξει και με τις ρυθμίσεις pal50, pal60 και πάλι τίποτα. Έκανα και αυτά που λένε σε κάτι forums, άνοιξε το xbox χωρίς να βλέπεις και πάτα 7-8 φορές το δεξιά, μετά 4 φορές το Α, κάτω και Α ή και με το xbox guide κουμπί και μετά πάλι δεξιά,δεξιά, κάτω, κάτω, Α (4 φορές), επάνω Α, επάνω Α και καλά για να οδηγηθείς στα τυφλά στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις κάτι από εκεί χωρίς να τα βλέπεις. Αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα όταν ξεκινάει το xbox με πατημένο το Y και RT για να κάνει κάτι σαν soft-reset και πάλι τίποτα. Προσπάθησα να το συνδέσω με to hdmi στο monitor του υπολογιστή και τίποτα. Και το κακό είναι πως όταν το ξεκινάω με το av καλώδιο και για παράδειγμα το έχω αφήσει στιην καρτέλα με τις ρυθμίσεις ενώ το βλέπω φυσιολογικά και αμέσως μετά αλλάξω το καλώδιο για να βάλω hdmi κάνει επανεκκίνηση το !@#$ xbox γιατί μετά αν ξανά βάλω πάλι το av καλώδιο βλέπω ότι ξεκινάει από την αρχή με το εισαγωγικό intro και ακούγεται κιόλας. Το ίδιο κάνει και με το hdmi. Έλεος δηλαδή. Υπάρχει κάποια λύση; Σκέφτομαι να το πάω στην Microsoft αν δεν ξέρετε και εσείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.