Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν πέσει hardware calibration ίσως να δεις μεγαλύτερες διαφορές...

Όντως μια διαφορά θα την έχουν..., πάντως και οι 2 είναι για την ώρα uncalibrated, αλλά αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι το brightness δε χρειάζεται πάνω από 50% γιατί μετά στραβώνει...

Για την ώρα σκέφτομαι να τις αφήσω και τις 2 έτσι γιατί η διαφορά δεν είναι ορατή και μπορώ να εναλλάσω το βλέμα μου χωρίς να μου χτυπάει άσχημα και να με κουράζει (ούτε χρειάζομαι τεράστια ακρίβεια στη χρώματα εδώ που τα λέμε)

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν χρειάζεται πάνω από 30-35% θες να πεις :P

Όντως ιδίως όταν δουλεύεις νύχτα έτσι είναι όπως το λες. Το άφησα 50 γιατί έκει έχει το ίδιο brightness με την οθόνη του laptop που την έχω στο τέρμα (τερμα στο λαπτοπ - 50% η U2410 LOL, στο 100% επέρχεται τύφλωση)

Πολύ ευχαριστημένος πάντως και εντυπωσιακές γωνίες θέασης

Δημοσ.

ΘΕλω να ρωτήσω κάτι. ΕΙχα πρόβλημα με τους DRivers 11.2 . ΤΕσπα αλλαξα τα παντα, τους εβγαλα τους ξαναβαλα τωρα έιμαι με Display Port.

Μπορείτε να μου πειτε για την DEll υ2410 1900x1200 τι Refresh Rate να βαλω? μου εχει ξεκλειδωσει τα παντα. απο 23-75Hz

Δημοσ.

Αξίζει να πάρω ένα τέτοιο calibrator για την οθόνη;

Θα δω διαφορά ή τσάμπα λεφτά; :huh:

Μη βιάζεσαι, ετοιμάζεται ομαδική αγορά (αν τελικά πραγματωθεί βέβαια) ενός πραγματικά καλού calibrator.

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι, ετοιμάζεται ομαδική αγορά (αν τελικά πραγματωθεί βέβαια) ενός πραγματικά καλού calibrator.

Δηλαδη φιλε μου....?

Δημοσ.

Εμένα με τους 11.4 μέχρι 60 πάει

post-199678-0-77222900-1300931159_thumb.png

Δεν είναι θέμα driver, ούτε σύνδεσης (dvi/displayport). Τα 75hz θα τα έχεις από 1280x1024 και κάτω. Στα properties της κάρτας γραφικών στο "list all modes" θα δεις ότι δεν μπορείς να πάρεις πάνω από 60hz σε μεγάλες αναλύσεις.

Δημοσ.

ρε παιδια δλδ με το calibrator βλεπεις διαφορα με το ματι.αλλαζει τοσο πολυ η οθονη????

κ με την ομαδικη αγορα τι παιζει?αν ενδιαφερομαι κ εγω?

Δημοσ.

godslayerxp, ίσως να γίνεται με EDID override, όπως και στην U2311H (το έχω κάνει εγώ στη δική μου). Βέβαια είναι πιθανό να μη γίνεται τίποτα στην πραγματικότητα.

BIGJOHN13, δηλαδή τι;

AnatoliGR, με σωστό καλιμπράρισμα παίρνεις απλά το μέγιστο που μπορεί να σου δώσει η οθόνη σου, κάποιοι θα δουν μεγάλη διαφορά, και κάποιοι όχι και τόσο μεγάλη, αν και νομίζω πως ελάχιστοι έχουν σωστά ρυθμισμένες τις οθόνες τους, άλλο αν έχουν συνηθίσει και τους φαίνεται σωστά ρυθμισμένη βέβαια.

Για την ομαδική και τους όρους/πρoϋποθέσεις, θα τα δούμε στην πορεία.

Δημοσ.

Δηλαδη φιλε μου ρωταω αν ετοιμαζεται τπτ κ τι ειναι αυτο κ ποτε θα γινει.....?

αν ειναι δηλαδη για αγορα calibrator ειμαι κ εγω μεσα γι αυτο... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...