Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ειδικά η Τ220 δεν υπάρχει ούτε μια στο άπειρο να έχει καλύτερα χρώματα από την U2410...
_^ThEo^_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τι να πω.Θα παρω αυριο τηλ την dell.Ζαρες παντως κανει σε ολη την οθονη οταν εχει ασπρο φοντο λες και ειναι ηλεκτρισμενη...
CtrlFreak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 @_^ThEo^_ έχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ με σένα και σκέφτομαι και γω να αγοράσω την οθόνη, για πες εντυπώσεις... Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με την ανάλυση?? Αυτό με τις ζάρες περιέργο, βγάλε καμιά φωτό μπορεί να είναι απλά δυσλειτουργία της οθόνης. Btw μπορείς να έχεις κλειστή την οθόνη του λαπτοπ και να λειτουργείς μόνο την εξωτερική??
_^ThEo^_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 @_^ThEo^_ έχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ με σένα και σκέφτομαι και γω να αγοράσω την οθόνη, για πες εντυπώσεις... Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με την ανάλυση?? Αυτό με τις ζάρες περιέργο, βγάλε καμιά φωτό μπορεί να είναι απλά δυσλειτουργία της οθόνης. Btw μπορείς να έχεις κλειστή την οθόνη του λαπτοπ και να λειτουργείς μόνο την εξωτερική?? Και με hdmi to hdmi και με hdmi to dvi παιρνω 1920χ1200 οποτε μια χαρα ειναι η αναλυση.Φυσικα και μπορεις να κλεισεις του laptop και να λειτουργεις μονο την dell.Το θεμα ειναι οτι διεκρινα οτι σε ασπρο φοντο η δεξια πλευρα της οθονης παιρνει αποχρωση του ροζ και η αριστερα πλευρα αποχρωση του μπλε..Επισης σε ασπρο φοντο η οθονη φαινεται λες και εχω περασει βρεγμενο πανακι απο πανω χωρις να προλαβει να στεγνωσει..Αυριο θα παρω τηλ για αντικατασταση αλλα ειναι αμαρτια που την πληρωσα καινουρια και θα μου φερουν επισκευασμενη..
CtrlFreak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό με τα χρώματα και τις αποχρώσεις το είχα διαβάσει σε ένα review στο ιντερνετ αλλά είπαν ότι διορθώθηκε. Πάρε τηλ θα στην αλλάξουν. Βασικά πότε την πήρες?? Από που την πήρες? Κοίταξε αν υπάρχει το DOA που προσφέρουν για μια βδομάδα τα μαγαζιά και ζήτα από αυτούς αντικατάσταση όχι από την dell. Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι κάποιος το έκανε και πήρε καινούργια από το μαγαζί.
_^ThEo^_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό με τα χρώματα και τις αποχρώσεις το είχα διαβάσει σε ένα review στο ιντερνετ αλλά είπαν ότι διορθώθηκε. Πάρε τηλ θα στην αλλάξουν. Βασικά πότε την πήρες?? Από που την πήρες? Κοίταξε αν υπάρχει το DOA που προσφέρουν για μια βδομάδα τα μαγαζιά και ζήτα από αυτούς αντικατάσταση όχι από την dell. Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι κάποιος το έκανε και πήρε καινούργια από το μαγαζί. θα μου φερουν αλλη απο την dell την Δευτερα και μου παν οτι αν δεν ειναι καινουρια να τους παρω τηλ να μου φερουν αλλη καινουρια!
Dosas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 βασικά τα sRGB και adobe RGB είναι τα modes που πραγματικά αναδεικνύουν τα χρώματα της οθόνης. Το game είναι uncalibrated και 'πρασινίζει' το κόκκινο, είναι αισχρό και ο μόνος λόγος που θα το έβαζα είναι άμα παίζεις competitive fps, για κανένα άλλο λόγο.
geist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Γεια σας.Την Δευτέρα σκέφτομαι να την παραγγείλω αφού μου την πρότεινε εδώ στο φόρουμ γνώστης του θέματος.Eχω κάρτα γραφικών nVidia Asus GeForce GTX 570 με INTEL I7-960.Σε παιγνίδια τύπου Crysis,Metro κλπ θα κάνει "ζαβολιές " ή θα κυλάνε όλα ομαλά? Μέχρι τώρα είχα ΤΝ panel 5ms και δεν ξέρω πώς τα πάνε στα games τα IPS.
gballas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 βρε καλα τα λες αλλα να την πουλησω ουτε 80 ενω πριν 4 χρονια την πηρα 300? Τι να πω και γω που είχα πάρει την 19'' Sony της υπογραφής μου 800€ πριν 5,6 χρονια..
AnatoliGR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τι να πω και γω που είχα πάρει την 19'' Sony της υπογραφής μου 800€ πριν 5,6 χρονια.. 800???????κακια φαση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 normal φάση θα έλεγα, πριν από το 2005 τα monitors με καλό panel (πχ PVA) ήταν πανάκριβα, το 2003-2004 είχα δώσει 1000 euro για την Samsung Syncmaster 191T (PVA)...
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Όντως, άλλες εποχές, εδώ έβλεπες 19άρια ΤΝ με 500€, και όχι τόσο παλιά..
BIGJOHN13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Γεια σας.Την Δευτέρα σκέφτομαι να την παραγγείλω αφού μου την πρότεινε εδώ στο φόρουμ γνώστης του θέματος.Eχω κάρτα γραφικών nVidia Asus GeForce GTX 570 με INTEL I7-960.Σε παιγνίδια τύπου Crysis,Metro κλπ θα κάνει "ζαβολιές " ή θα κυλάνε όλα ομαλά? Μέχρι τώρα είχα ΤΝ panel 5ms και δεν ξέρω πώς τα πάνε στα games τα IPS. Παρε τη φιλε μου με το συστηματακι που εχεις εισα υπερ καλυμενος ολα θα ειναι μια χαραα!!!! - metro που ειναι ζορικο παιχνιδακι εδω δν το παιζουν καλα καλα high end καρτες..... οπως κ να εχει η οθονη αξιζει κ ριξε κ μια ματια στο ολο αυτο θεμα να δεις...
stamatisx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Από σήμερα είμαι και γω ακόμα ένας ευτυχισμένος κάτοχος της συγκεκριμένης οθόνης, την έχω συνδέσει στο laptop και έχω μείνει υπέρ ευχαριστημένος. Πίστευα πάντως πως η U2410 θα διέλυε στην κυριολεξία την RGB-LED του laptop αλλά τελικά το laptopάκι προβάλει σθεναρή αντίσταση... δεν το περίμενα. (Στα πρόχειρα η φώτο από το κινητό)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 αν πέσει hardware calibration ίσως να δεις μεγαλύτερες διαφορές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα