AnatoliGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Προσθέστε με και μένα στους -ευτυχισμένους προς το παρόν- κατόχους της οθόνης. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Οσονούπω αναλυτικότερα reviews. γιατι προς το παρον?
Slobontan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Γιατί είμαι μίζερος Εντάξει πέρα απο αυτό, όλα καλά, την έχω τεστάρει προς το παρόν σε Fifa 11 και Νeed for Speed και τα παέι περίφημα. Θελω να την δω και σε κανα 2K11 και Call of Duty και αργότερα σε τύπου Crysis κλπ ώστε να βγάλω 100% το συμπέρασμα μου. Είμαι ε?
AnatoliGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Γιατί είμαι μίζερος Εντάξει πέρα απο αυτό, όλα καλά, την έχω τεστάρει προς το παρόν σε Fifa 11 και Νeed for Speed και τα παέι περίφημα. Θελω να την δω και σε κανα 2K11 και Call of Duty και αργότερα σε τύπου Crysis κλπ ώστε να βγάλω 100% το συμπέρασμα μου. Είμαι ε? φιλε εγω μονο 2k11 παιζω κ ειναι κομπλε με μια gtx 460 1g οσο για ταινιες 1080 ειναι απολαυση
kanesaxo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) ρε παιδια,τι διαολο...ΤΟΣΟ καλή ειναι πια? Κι απ'οτι λενε τα παιδια η 24ρα ειναι ακομη καλυτερη? Μια ερωτηση.Απότι βλεπω τα ms δε παιζουν καποιο ρολο,μιας και κανεις δε τα αναφερει ως μειονεκτημα.(επειδη εχει λιγα) Χρειαζονται τπτ ειδικες ρυθμισεις για να αποδωσει σωστα ή απλως βαζεις ένα driver απτη dell και τελος? Παιδες, τι διαφορά εχει η 2410 απο την Ρ2411Η ωστε να δικαιολογεί τοσο μεγάλη διαφορά τιμης? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2011 από kanesaxo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ρυθμίσεις χρειάζονται όλες για να αποδώσουν σωστά χρώματα, όχι μόνο αυτή...η διαφορά είναι κυρίως στο panel, TN η P2411H και h-ips η U2410
kanesaxo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δε σας κρυβω πως ψηνομαι...Αλλα πολλα τα χρηματα της 23ρας με την 24ρα. 210 η μια,440 η αλλη. Επισης και τριπλασια σχεδον καταναλωση η μια απο την αλλη (τωρα θα μου πεις "τι μας λες",αλλα κοιτάω και αυτα)
doommaster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 από σήμερα ευτυχής κάτοχος μιας u2410 :) μου φαίνεται ότι θα πάρει καιρό να συνηθίσει το μάτι από τις 19" στις 24"
AnatoliGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δε σας κρυβω πως ψηνομαι...Αλλα πολλα τα χρηματα της 23ρας με την 24ρα. 210 η μια,440 η αλλη. Επισης και τριπλασια σχεδον καταναλωση η μια απο την αλλη (τωρα θα μου πεις "τι μας λες",αλλα κοιτάω και αυτα) γιαυτο κρατησα την παλια μου οθονη.την dell την εχω για ταινιες κ games
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειμαστε ομως λιγο υπερκαταναλωτές...? δηλαδή μια "καλη" οθόνη για ταινίες και παιχνιδια και μια "κοινη" για τα υπολοιπα? Δε θελω να μαι τοσο θυμα (γιατι θυμα ειμαι ) Οπως βλέπω τα πράγματα,μάλλον θα παω για την κλασσικη 23ρα.Ειναι και τζάμπα. (συγκριτικα με τα 360ε που εδωσα για τη σαμσουνγκ μου πριν 3 χρονια).
Bigi444444 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Να ζητήξω μια χάρη;Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια φωτογραφία από ένα παιχνίδι σε ανάλυση 1024x768 με την οθόνη (και τη gpu επίσης) σε 1:1 (από το display settings);Θέλω να δω πως φαίνονται τα παιχνίδια σε 1:1 pixel mapping.Αν μπορείτε να φαίνεται το interface του παιχνιδιού ή και κείμενο. Ευχαριστώ. (μη μου ανεβάσετε in game screenshot ε...από εξωτερική πηγή προφανώς εννοώ να είναι τραβηγμένη η φωτό )
AnatoliGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν ειμαστε ομως λιγο υπερκαταναλωτές...? δηλαδή μια "καλη" οθόνη για ταινίες και παιχνιδια και μια "κοινη" για τα υπολοιπα? Δε θελω να μαι τοσο θυμα (γιατι θυμα ειμαι ) Οπως βλέπω τα πράγματα,μάλλον θα παω για την κλασσικη 23ρα.Ειναι και τζάμπα. (συγκριτικα με τα 360ε που εδωσα για τη σαμσουνγκ μου πριν 3 χρονια). βρε καλα τα λες αλλα να την πουλησω ουτε 80 ενω πριν 4 χρονια την πηρα 300?
Slobontan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πάντως απ ότι έχω παρατηρήσει με βολευει πολύ καλύτερα η ρύθμιση Standard απο το Game mode. Στην Standard απλά έχω μειώσει την φωτεινότητα απο το 50 στο 35 και είμαι κομπλέ σε όλα. Στο game mode υπερκορεσμένα τα χρώματα σε μεγάλο βαθμό. Δεν μου αρέσει καθόλου και ας λένε ότι έχει λιγότερο input lag. Δοκίμασα το Battlefield 2, το 2K11 , το Need for Speed και το Μafia II και μια χαρά πάει, δεν είδα κανενα lag ακόμα και στο Standard.
_^ThEo^_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω αν την εχει βρει καποιος σε revision 05 σε ελληνικο καταστημα και ποιες οι διαφορες απο το revision 02 που εχουν τα περισσοτερα.Εχω το laptop vaio vgn-fw41e το οποιο εχει την καρτα ati hd 4650.Θα μπορω να πιασω αναλυση 1920χ1200 αν γινει η συνδεση hdmi-hdmi?Ευχαριστω Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2011 από _^ThEo^_
_^ThEo^_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα την οθονη και εγω αλλα οσοι την ειδαν μου ειπαν οτι ειχε καλυτερα χρωματα η samsung t220 που ειχα και το διαπιστωσα και γω..Σε ασπρο φοντο επισης διακρινω 'ζαρες' στην οθονη κατι το οποιο δεν εχει η t220.Πειραξα τις ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα τπτ.Καμια ιδεα?
AnatoliGR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα την οθονη και εγω αλλα οσοι την ειδαν μου ειπαν οτι ειχε καλυτερα χρωματα η samsung t220 που ειχα και το διαπιστωσα και γω..Σε ασπρο φοντο επισης διακρινω 'ζαρες' στην οθονη κατι το οποιο δεν εχει η t220.Πειραξα τις ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα τπτ.Καμια ιδεα? καλυτερα χρωματα η samsung?απλα την εχεις συνηθησει αλλα αυτο με τις ζαρες δεν σε πιανω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα