Bigi444444 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ναι βρε παιδιά, βάλτε το dvi που έχει η οθόνη.Το hdmi τι το θέλετε;Ακόμα και αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει θέμα με την ανάλυση, δεν έχει νόημα.Η οθόνη δεν έχει ηχεία,οπότε βάλτε dvi που δουλεύει σίγουρα.
CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 για ποιο λόγο θες hdmi και όχι displayport ή dvi-d? Ναι βρε παιδιά, βάλτε το dvi που έχει η οθόνη.Το hdmi τι το θέλετε;Ακόμα και αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει θέμα με την ανάλυση, δεν έχει νόημα.Η οθόνη δεν έχει ηχεία,οπότε βάλτε dvi που δουλεύει σίγουρα. Γιατί υπάρχει μόνο μια hdmi διαθέσιμη στο λαπτοπ. Έχω άλλες επιλογές??
Bigi444444 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ε τότε μόνο καλώδιο hdmi με αντάπτορα hdmi->dvi στην οθόνα.Δε νομίζω πως γίνεται κάτι άλλο.
kavalinas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 παιδια γεια σας και απο μενα πριν κανενα μηνα πηρα το μονιτορ και σημερα ειδα ενα κολλημενο subpixel στο πρασινο ξερουμε αν το καλυπτουν? για να ειμαι ειλικρινης πολυ δυσκολα το βλεπεις αλλα αν μπορω να εχω μια αψεγαδιαστη οθονη γιατι οχι συντομα αν καταφερω θα εχετε και φωτο
CtrlFreak Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ε τότε μόνο καλώδιο hdmi με αντάπτορα hdmi->dvi στην οθόνα.Δε νομίζω πως γίνεται κάτι άλλο. Και το hdmi --> dvi θα μου δώσει καλύτερη ανάλυση απ ότι το hdmi --> hdmi??
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση επειδή δεν έχω την οθόνη και ούτε μου έχει τύχει να το δοκιμάσω.Οπότε θα πρέπει να μας διαφωτίσει κάποιος που θα το δοκιμάσει.Αν και εδώ που τα λέμε πιο λογικό μου φαίνεται το σήμα να υπόκειται στους περιορισμούς του καλωδίου hdmi και ας φτάνει στην οθόνη μέσω dvi.Αμφιβάλλω δηλαδή αν ο αντάπτορας κάνει κάποια μετατροπή στο σήμα. Kavalinas προσπάθησε να δεις αν πιέζοντάς το ελαφρώς ξεκολλήσει.Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει, αλλά δοκίμασε πρώτα.Εμένα μου έχει συμβεί.Ψάξε στο νετ για λεπτομέρειες.
Slobontan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Διαθέτω το εξής σύστημα Amd Athlon 64x2 Dual Core Processor 6400+3.2 GHZ με 3GB Ram. Eπίσης έχω και την Αti 4890 1 GB. Ήθελα καταρχήν να σας ρωτήσω αν με το σύστημα αυτό που έχω θα είμαι οκ με τίτλους παιχνιδιών του στυλ Fifa11, 2K11, Call of Duty, Need for Speed και γενικά ότι κυκλοφορεί τώρα, (εκτός απο τα πολύ βαριά παιχνίδια) και δευτερον αν αυτή η οθόνη με τα 1920χ1200 θα είναι οκ στα παιχνίδια μου ή θα είναι πιο αργό το response (το λέω καλά?) επειδή ακριβώς απο 1080 που έχει η τωρινή μου οθόνη ανεβαίνω στα 1200. Ευχαριστώ παιδιά, αν δεν είπα κάτι σωστά με συγχωρείτε αλλά στα πιο "βαθιά θέματα" των hardware έχω μαυρα μεσάνυχτα.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Και στου Slobontan την κάρτα γραφικών γράφει: HDMI output support All display resolutions up to 1920x10803 Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS, enabling a plug-and-play audio solution over HDMI Ας εξηγήσει κάποιος τι παίζει με την κ%λοhdmi να ενωθούμε και μεις με τους υπόλοιπους κατόχους της U2410...
BIGJOHN13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Διαθέτω το εξής σύστημα Amd Athlon 64x2 Dual Core Processor 6400+3.2 GHZ με 3GB Ram. Eπίσης έχω και την Αti 4890 1 GB. Ήθελα καταρχήν να σας ρωτήσω αν με το σύστημα αυτό που έχω θα είμαι οκ με τίτλους παιχνιδιών του στυλ Fifa11, 2K11, Call of Duty, Need for Speed και γενικά ότι κυκλοφορεί τώρα, (εκτός απο τα πολύ βαριά παιχνίδια) και δευτερον αν αυτή η οθόνη με τα 1920χ1200 θα είναι οκ στα παιχνίδια μου ή θα είναι πιο αργό το response (το λέω καλά?) επειδή ακριβώς απο 1080 που έχει η τωρινή μου οθόνη ανεβαίνω στα 1200. Ευχαριστώ παιδιά, αν δεν είπα κάτι σωστά με συγχωρείτε αλλά στα πιο "βαθιά θέματα" των hardware έχω μαυρα μεσάνυχτα. Φιλε μου εχω τη 4890 με τη u2410 κ επειδη τυχαινει να παιζω τα games που αναφερεις ( στα full ολα ) η καρτα τα σηκωνει μια χαρα δν εχει απολυτως κανενα προβλημα μην ανυσηχεις... τωρα κατι metro κατι crysis εκει θα χρειαστει να ριξεις λιγο τα settings μεσα στα games..... Καλα ρε κοπελια παρακολουθω τη συζητηση αυτη με το HDMI τι το θελετε το DVI μια χαραα ειναιι θελετε να βγαινει ηχος απο την οθονη οχι.... εε τοτε βαλετε το με DVI δν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα για να μη σας πω οτι μπορει να εχει κ πιο καλη εικονα.... http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/dvi-vs-hdmi-69526.html
Slobontan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Την παράγγειλα πριν απο λίγο. Είμουν μεταξύ της 23 και της 24άρας. Ήθελα όμως την καλύτερη δυνατή απόδοση και εικόνα και είπα να "ματώσω" λίγο οικονομικά παραπάνω αλλά τουλάχιστον να αξίζει. Big John σε εμπιστευθηκα ελπίζω να μην με διαψεύσεις και να με ικανοποιήσει απόλυτα, κυρίως στο gaming που με ενδιαφέρει περισσότερο. Εν αναμονή της παραλαβής μου λοιπόν και τα υπόλοιπα εδώ.. ΥΓ Κάτι πήρε το αυτί μου περί έλλειψης καλωδίου τροφοδοσίας. Ισχύει?
AnatoliGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Την παράγγειλα πριν απο λίγο. Είμουν μεταξύ της 23 και της 24άρας. Ήθελα όμως την καλύτερη δυνατή απόδοση και εικόνα και είπα να "ματώσω" λίγο οικονομικά παραπάνω αλλά τουλάχιστον να αξίζει. Big John σε εμπιστευθηκα ελπίζω να μην με διαψεύσεις και να με ικανοποιήσει απόλυτα, κυρίως στο gaming που με ενδιαφέρει περισσότερο. Εν αναμονή της παραλαβής μου λοιπόν και τα υπόλοιπα εδώ.. ΥΓ Κάτι πήρε το αυτί μου περί έλλειψης καλωδίου τροφοδοσίας. Ισχύει? φιλε δεν θα το μετανιωσεις.η οθονη ειναι τελεια.εγω την πηρα απτο msystems κ μου δωσανε αυτοι το καλωδιο.
gdimoulas7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Κι εγω απο msystems τη πηρα και ειχε μεσα δυο! καλωδια τροφοδοσιας.Οτι να ναι!
AnatoliGR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Κι εγω απο msystems τη πηρα και ειχε μεσα δυο! καλωδια τροφοδοσιας.Οτι να ναι! ε μαλλον ηταν δικο μου το ενα!
Slobontan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Προσθέστε με και μένα στους -ευτυχισμένους προς το παρόν- κατόχους της οθόνης. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Οσονούπω αναλυτικότερα reviews.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα