Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://cid-8c9c325b9dbea304.skydrive.live.com/browse.aspx/DELL?uc=3&nl=1&wa=wsignin1.0&sa=422124906

εδώ έχει το Α01 firmware το tool και pdf με οδηγίες

ωραιος ο παιχτης... :)) Ευχαριστω πολυ φιλε μου...

Το tool λογικα θα κανει κ για την Revision A05..?

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19359760/19808273.aspx

Αν καταλαβαινω σωστα εδω ο τυπος λεει πως δεν εχει καμια διαφορα απο την Revison A02 η Α05....

Στην ουσια ειναι το ιδιο....

σωστα....?

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να έχει κάποιες μικροβελτιώσεις το firmware, τώρα τι ακριβώς δεν γνωρίζω...ο τύπος λέει ότι σε hardware δεν διαφέρει κάτι το Α02 από το Α05

Δημοσ.

Ναι αυτο λογικα θα αναβει σε λιγο καιρο στη σελιδα της Dell (Support download drivers)...

Αλλα πως το περνας..?? εχει καποια διαδικασια πρεπει να συνδεσω την οθονη με usb κ τετοια ή ειναι μια απλη εφαρμογη κ περνιεταια αμεσως,...?

αυτο με ενδιαφερει κ εμενα.κ εμενα ειναι Α02.οποιος ξερει ας βοηθησει

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι γιατί μπάνιζα την οθόνη και παρατήρησα ότι έχει ανάλυση 1920x1200 pixels αλλά το καλώδιο hdmi έχει ανάλυση 1920x1080

άρα με σύνδεση hdmi χάνετε ανάλυση???

Τεσπα το βρήκα χρειάζομαι καλώδιο hdmi που υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση όπως το 1.4 version.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το port στην κάρτα γραφικών και στην οθόνη είναι 1.3a δεν κάνεις κάτι με το να έχεις 1.4 καλώδιο

Δημοσ.

Όντως τόσο υποστηρίζει. Το καλώδιο όμως γιατί λέει 1920x1080?? Εγώ τέλος πάντων αν συνδέσω αυτήν την οθόνη στην κάρτα γραφικών μου ΑΤΙ 4650 τι ανάλυση θα πάρω γιατί μπερδεύτικα.. Θα υπάρχει καλώδιο μέσα όταν την φέρουν ή να αγοράσω???

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως, αν κατάλαβα καλά, είδα πως το 1.3 υποστηρίζει έως 2560x1600.Οπότε λογικά δε θα υπάρχει θέμα.

μην το λες, η hdmi port που έχει το U2711 υποστηρίζει μέχρι 1920χ1080, TESTED...

ίδιο περιορισμό έχω δει και σε αρκετές hdmi port καρτών γραφικών...

Δημοσ.

Κοπελια δν ξερω αν το ξερατε τωρα το ανακαλυψα (το διαβασα σ αλλο φορουμ) υπαρχει κρυφο μενου Τεστ στη οθονη κ μπορειτε να δειτε αν εχει καποιο προβλημα η οθονη χωρις προγραμμα το ιδιο κολπακι ισχυει κ για την U2311... Κρατατε πατημενα τα πληκτρα 1 + 4 (μετρατε απο πανω προς τα κατω) κ μπαινετε στο διαγνωστικο μενου κ πατωντας το πληκτρο 4 ενναλλασονται οι διαγνωστικες βαθμιδες ( τα χρωματα )

:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Τελικά και η δικιά μου έχει περιορισμό στην hdmi στα 1920x1080. Θα έχω προβλήματα στην ανάλυση αν την συνδέσω?? Να κοιτάξω μια με μικρότερη ανάλυση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...