ChaniaMania Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση! Από ότι βλέπω στο site της DELL και οι 2 οθόνες έχουν panel "IPS (In-Plane Switching), anti glare with hard coat 3H" ... υπάρχει κάτι κρυφό στην όλη ιστορία? Για wide gamut, +1" και παραπάνω εισόδους δεν έχω πρόβλημα! Αυτό που με προβληματίζει είναι το 1920x1200 vs 1920x1080 :/ Υπάρχει τρόπος να τα συγκρίνω στο μάτι χωρίς να τις δω δίπλα δίπλα σε κάποιο κατάστημα? (για αρχή θα ψάξω για full screenshots μπας και βγάλω άκρη)
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αυτό που με προβληματίζει είναι το 1920x1200 vs 1920x1080 Πίστεψέ με είναι μεγάλη η διαφορά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Από ότι βλέπω στο site της DELL και οι 2 οθόνες έχουν panel "IPS (In-Plane Switching), anti glare with hard coat 3H" ... υπάρχει κάτι κρυφό στην όλη ιστορία? η 24αρα είναι με το h-ips και η 23αρα με το e-ips, το 1ο είναι το ακριβότερο/καλύτερο...
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Με λίγα λόγια ισχύει και εδώ το "ότι πληρώνεις παίρνεις"...
BIGJOHN13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση! Από ότι βλέπω στο site της DELL και οι 2 οθόνες έχουν panel "IPS (In-Plane Switching), anti glare with hard coat 3H" ... υπάρχει κάτι κρυφό στην όλη ιστορία? Για wide gamut, +1" και παραπάνω εισόδους δεν έχω πρόβλημα! Αυτό που με προβληματίζει είναι το 1920x1200 vs 1920x1080 :/ Υπάρχει τρόπος να τα συγκρίνω στο μάτι χωρίς να τις δω δίπλα δίπλα σε κάποιο κατάστημα? (για αρχή θα ψάξω για full screenshots μπας και βγάλω άκρη) Σαν κατοχος της DELL U2410 αν εχεις τα money παρε την μη το σκεφτεσαι καθολου.... Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος θα ευχαριστηθεις εικονα τελος τι να λεμε τωρα οτι πληρωσεις θα παρεις ειναι νομος σχεδον αυτο.... Το εχω ξαναπαραθεσει το videaki κ σ αλλο θεμα το βαζω κ σ εσενα http://www.youtube.com/watch?v=8gbqYya8w1I ( στο ενα 1:03 του βιντεο βαζεις μπροστα κ φευγεις ) δεν ειχα τη δυνατοτητα να δω την οθονη απο κοντα πριν τη παρω αλλα αυτο το video μ επεισε αρκετα.... κ υπαρχουν κ αλλα βεβαια review στο youtube για να δεις πανω κατω για τι οθονη μιλαμε γιατι απο βιντεο ενταξει δεν μπορεις να τη δεις ακριβως αλλα κατι θα καταλαβεις...
Tony_Montana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 αν μπορείς πάρε την 24 σε σχέση με την 23. την πηρα πέρσι περίπου τετοια εποχη 60 ευρώ λιγότερα απο το ίδιο μαγαζί. αυτο σημαίνει πολλά. σκέψου ότι ό,τι επεξεργαστη πάρεις που φέτος κάνει ~500 του χρόνου θα έχει τουλάχιστον 100ε λιγότερα και λιγα λέω. Είναι ότι καλυτερο υπάρχει. Εγώ πάντως αν έπερνα τώρα οθόνη δεν θα έπαιρνα την Dell,θα έπαιρνα την HP ZR24W στο mysystems την εχει 120 ευρω λιγοτερα και σκρουτζ αμα δεις σε αλλα μαγαζιά την έχει ακόμα πιο λίγα. 380 η HP και 520 η U2410 καλυτερη επιλογη είναι η HP. οταν πέρσι ήταν να αγοράσω την οθόνη αυτήν σε όλα τα φορουμ υπήρχε το δίλλημα ποια απο τις δύο. ιδια πανελ, ιδια αναλυση. Πανω κάτω είναι ίδιες μη σου πω οτι σε αρκετους άρεσε περισσότερο η HP. διαβασε και δω αρκετά πράγματα. και εδω βαλε και στο google dEll u2410 vs HP ZR24W μη μπερδευτεις και βαλλεις LP2475W ειναι άλλη και κανει περισσότερα λεφτα.
ThrowDOWN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καλη και η HP , απλα η Dell ειναι ποιο ποιοτικη σαν κατασκευη συνολικα και με περισοτερες εισοδους (πραμα που ισχυει και σε σχεση με την 2311). Οσο για την εικονα ειναι πολυ καλα και τα 3 μονιτορ. αυτα στα λεω γιατι ετυχε να τα δω σε φιλους .
Tony_Montana Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 απο την στιγμη που δεν τον νοιαζΕΙ ΤΟ wide gamut, δεν αξιζει να δωσει +130Ε για το ιδιο πραγμα
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 BIGJOHN 13 ασχετα με το θεμα μια καλυτερη συμπεριφορα στο θεμα δεν θα ηταν κακο. ΟΙ λεξεις Τα ιδια παντελακη μου και στην αρχη του θεματος το ΕΛΕΟΣ δεν πολυταιριαζουν εδωμεσα.Δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να απαντησει χωρις να θελει στο forum. Η υπομονη ειναι αρετη.Μπορεις να γραψεις ενα ευγενικο reminder για να ξαναγινει Up το θεμα σου απο το να φωναζεις ΕΛΕΟΣ.
BIGJOHN13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 BIGJOHN 13 ασχετα με το θεμα μια καλυτερη συμπεριφορα στο θεμα δεν θα ηταν κακο. ΟΙ λεξεις Τα ιδια παντελακη μου και στην αρχη του θεματος το ΕΛΕΟΣ δεν πολυταιριαζουν εδωμεσα.Δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να απαντησει χωρις να θελει στο forum. Η υπομονη ειναι αρετη.Μπορεις να γραψεις ενα ευγενικο reminder για να ξαναγινει Up το θεμα σου απο το να φωναζεις ΕΛΕΟΣ. Οκ φιλε μου ζηταω συγνωμη κ σου εγγυομαι οτι δεν θα ξαναεπαναληφθει.... Αλλα το οτι το θεμα εχει ανοιχτει για αλλο λογο απο εμενα κ αναφερεται σχετικα με ρυθμισεις της οθονης κ γενικα πιο συγκεκριμενα πραγματα γι αυτη την οθονη κ αναφερεται μονο σ οσους την εχουν κ γνωριζουν επι του θεματος της Οθονης (DELL U2410) κ οι περισσοτεροι εχουν βγει εκτος θεματος (αναφερονται σε τιμες αλλες συγκρισεις μ αλλες οθονες κτλπ) αυτο δεν σου λεει εσενα κατι ε?? Τεσπα εσυ εισαι επαε ο αρχηγος οτι θελεις κανε αν θελεις κλειστο κιολας.... Απο εμενα συγνωμη αλλα επειδη εχω ξαναδεχθει κ αλλη παρατηρηση απ αλλο μελος κ δν μπορω να καταλαβω το λογο αν εχετε πραμα μαζι μου να μου το πειτε... Οπως αναφερω δεν ξερω κ πολλα επι του θεματος οθονης κ ρυθμισεις που την αφορουν γι αυτο κ το ανοιξα... αλλα να κανετε κ στους αλλους παρατηρηση που εχουν γραψει τα ασχετα εδω μεσα δν ξερετε....??
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 δεν εχουμε κατι μαζι σου bigjohn 13.τα υπολοιπα σχετικα με το θεμα στα εχω στειλει και με Pm.ελπιζω να βοηθησα με αυτα που σου στειλα στο Pm για το θεμα σου.και οπως ειπα και στο Pm προσπαθηστε σε αυτο το θεμα να βρειτε τι σημαινει η καθε ρυθμιση που εχει η οθονη σας και τι μπορει να κανει και που μπορει να βοηθησει.γιατι και τις καλυτερες ρυθμισεις να σου πουν αν εσυ εχεις αλλο φωτισμο απο τον αλλον στο σπιτι.διαφορετικου τυπου λαμπες,χρωματος φως τοτε αλλαζει το συνολικο αποτελεσμα.και το ποσο brightness ακομα αντεχει ο καθενας ειναι τελειως αντικειμενικο.εκει που εσενα μπορει να σου φαινεται ωραια η οθονη σε καποιον αλλον να φαινεται σκουρα.οποτε σκοπος ειναι να μαθεις και να μαθουμε ολοι πειραζοντας κατι τι γινεται για να βρουμε τι μας βολευει και πανω απο ολα τι μας βολευει για την δουλεια που το θελουμε/πχ ταινια ,παιχνιδι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/22.htm#dell_u2410_a05 κυκλοφόρησε το Revision A05 της U2410
BIGJOHN13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/22.htm#dell_u2410_a05 κυκλοφόρησε το Revision A05 της U2410 Εγω που εχω τη revision A02 μπορω να περασω την Α05 κ αν ναι με ποιο τροπο....?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 According to Dell's US representative on their forums, "The A05's your'e seeing in other regions were given that number change due to non-hardware related changes made at the factories in those regions. The latest hardware revision is A02." He later states there is no firmware change either. So at this stage it's unclear what has been changed but again it's likely to be minor από την στιγμή που το τελευταίο hardware revision είναι το Α02 αν βρεις το firmware του Α05 λογικά θα μπορείς να το περάσεις...
BIGJOHN13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 από την στιγμή που το τελευταίο hardware revision είναι το Α02 αν βρεις το firmware του Α05 λογικά θα μπορείς να το περάσεις... Ναι αυτο λογικα θα αναβει σε λιγο καιρο στη σελιδα της Dell (Support download drivers)... Αλλα πως το περνας..?? εχει καποια διαδικασια πρεπει να συνδεσω την οθονη με usb κ τετοια ή ειναι μια απλη εφαρμογη κ περνιεταια αμεσως,...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα