Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 και καλά προσφορά μέχρι τις 31/12
AnatoliGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 και καλά προσφορά μέχρι τις 31/12 οτι ναναι.μας δουλευουν μου φαινεται!!!! παιδια απο ρυθμισεις δεν εχω πειραξει τπτ γιατι απλα σε σχεση με μια lg που εχω ειναι πολυ μπροστα.για πειτε κανα κολπο να κανω στην οθονη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ρίξε καμιά ματιά στο tftcentral...
Tony_Montana Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 στο Θεμα 24" σας ακουω σε ενα απο τα πρωτα post στις 2-3 πρωτες σελιδες ενα παλικαρι ειχε σηκωσει ενα Profile πολυ καλό απο μηχανημα καλιμπραρισματος. Θα ψαξω λιγο μπας και το βρω
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Στα ίδια χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή?? Ή στο κοντινό μέλλον?? Θέλω μια εξωτερική για το λαπτοπ μου, η κάρτα γραφικών είναι η ATI Mobility Radeon HD 4650. Θα αντέξει? Δεν την θέλω τόσο για παιχνίδια όσο για ταινίες και ιντερνετ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2011 από CtrlFreak
BIGJOHN13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Στα ίδια χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή?? Ή στο κοντινό μέλλον?? Θέλω μια εξωτερική για το λαπτοπ μου, η κάρτα γραφικών είναι η ATI Mobility Radeon HD 4650. Θα αντέξει? Δεν την θέλω τόσο για παιχνίδια όσο για ταινίες και ιντερνετ. Στα ιδια Χρηματα δεν υπαρχει κατι καλυτερο κατα τη γνωμη μου... Για ταινιες κ ιντερνετ σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα, για games ουτε κατα συζητηση δεν τη σηκωνει η καρτα... Η γνωμη μου για τετοια χρηση να παρεις κατι σε πολυ χαμηλοτερο κοστος γιατι η οθονη αυτη δεν θα σου αποδωσει τα μεγιστα κ αυτα που πρεπει....θα ειναι κριμα...
ermaros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 στο pcbuyiit πουλάνε με Α05 revision.wtf lol
CtrlFreak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Στα ιδια Χρηματα δεν υπαρχει κατι καλυτερο κατα τη γνωμη μου... Για ταινιες κ ιντερνετ σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα, για games ουτε κατα συζητηση δεν τη σηκωνει η καρτα... Η γνωμη μου για τετοια χρηση να παρεις κατι σε πολυ χαμηλοτερο κοστος γιατι η οθονη αυτη δεν θα σου αποδωσει τα μεγιστα κ αυτα που πρεπει....θα ειναι κριμα... Λόγο κάρτας γραφικών πιστεύεις δεν θα αποδώσει ή γενικά επειδή είναι λαπτοπ?? Ψάχνω μια 24" και ήθελα κάτι καλό. Έχω σκοπό να αλλάξω λαπτοπ κατά το καλοκαιράκι σε κάτι καλύτερο με πιο καλή κάρτα γραφικών.
BIGJOHN13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Λόγο κάρτας γραφικών πιστεύεις δεν θα αποδώσει ή γενικά επειδή είναι λαπτοπ?? Ψάχνω μια 24" και ήθελα κάτι καλό. Έχω σκοπό να αλλάξω λαπτοπ κατά το καλοκαιράκι σε κάτι καλύτερο με πιο καλή κάρτα γραφικών. Κοιτα φιλε μου εγω εχω αυτο το λαπτοπακι κ η πρωτη μου συνδεση της οθονης εγινε σ αυτο με VGA καλωδιο το μπλε ξερεις.... Η απογοητευση που ενιωσα οταν ειδα την εικονα δν περιγραφεται... ειπα τι πηγα κ πηρα.... ? Οταν ομως την εβαλα πανω στο σταθερο σε μια 4890 που εχω καμια σχεση!!!! αλλη εικονα τελειως... τωρα τι να σου πω δεν ξερω κ εγω πραγματικα τι φταει... Η γνωμη μου ειναι παντως οτι η οθονη δεν κανει για λαπτοπ η συγκεκριμενη ειναι πεταμενα λεφτα.. καλυτερα να παρεις κατι αλλο... αν θελεις ανοιξε κ ενα θεματακι να σου πουν κ τα αλλα παιδια τη γνωμη τους..
CtrlFreak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μήπως έφταιγε το καλώδιο? Αφού τον λαπτοπ είχε hdmi θύρα γιατί δεν το σύνδεσες με αυτήν? Λογικά θα είχε διαφορά και γω με hdmi θέλω να το συνδέσω. Με έβαλες σε σκέψεις... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από CtrlFreak
BIGJOHN13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έφταιγε το καλώδιο? Αφού τον λαπτοπ είχε hdmi θύρα γιατί δεν το σύνδεσες με αυτήν? Λογικά θα είχε διαφορά και γω με hdmi θέλω να το συνδέσω. Με έβαλες σε σκέψεις... Δεν ειχα HDMI καλωδιο γι αυτο... Σιγουρα παιζει ρολο κ το καλωδιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο.... Ανοιξε ενα θεματακι να παρεις κ αλλες γνωμες....
geovala Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καθε μέρα με εντυπωσιάζει η οθόνη, σύνδεσα εναν ψηφιακό δέκτη μέσω HDMI και βλέπω TV. Εχει καλύτερη εικόνα και απο την 42" LED στο σαλόνι. Πραγματικά εκπληκτική εικόνα...μπράβο στην Dell για το διαμάντι που δημιούργησε. Αν και σε όποιος την βλέπει λέει " μα καλά Dell οθόνη πήρες;" οταν την βλέπουν στην πράξη πάνει και αγοράζουν και αυτοί μία.Μέχρι στιγμής 3 φίλους μου έπεισα!!!
ChaniaMania Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Παλικάρια αξίζει η U2410 τα διπλάσια χρήματα από μία U2311H για +1" και 1920x1200? (αν είναι μόνο αυτές οι διαφορές) Τώρα είμαι με μια 22" ΤΝ στα 1680x1050 ... Ποια ανάλυση θα μου κάτσει καλύτερα με το switch? 1920x1200 η 1920x1080? Κάποια άλλη πρότασΗ? (Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου και HDMI δεν με ενδιαφέρει) Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 έχει διαφορετικό panel, υποστηρίζει wide gamut έχει και παραπάνω εισόδους... πόσα χρήματα δίνεις είναι το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα